Horoscop Neti Sandu 31 august 2019 – Weekend plin de încercări fantastice

Ultimul update: sâmbătă 31 august 2019 08:04 Data publicării: sâmbătă 31 august 2019 07:57

Neti Sandu a realizat horoscop 31 august 2019 și a fost prezentat în aceasta dimineață. Per total ultima zi din luna august se anunță una plină cu reusite și realizări, iar Neti Sandu spune că trecem ușor peste probleme.

Capricornii au mare noroc pentru ca ființa iubită le face o surpriză și îi duce într-un city break, vacanta scurta sau îi deconectează de la rutină.

Văsătorii fac un gest de omenie pentru cineva, simt că trebuie să facă asta și se dau peste cap să ajute persoana în cauză.

Neti Sandu, ultima zi din lună, 31 august e numai bună pentru planuri de plecare

Horoscop Neti Sandu 31 august 2019

Horoscop Neti Sandu. 31 august aduce multe planuri și proiecte noi, o zi excelentă de distracție

Peștii se pregătesc de momente importante în familie, o cununie, un botez, e moment festiv în viața nativilor.

Horoscop Minerva Septembrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI– RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Neti Sandu spune ca Berbecii, se dedică trup și suflet, astăzi 31 august familiei, se pun pe făcut curățenie, pe distracție și își doresc să sporească confortul celor de acasă.

Astrologul spune ca de sâmbătă, Taurii vor să se relaxeze, vara asta i-a cam obosit și au nevoie de puțină linște.

Ultima zi din august îi duce pe Gemeni în vizită la rude și prieteni sau, dupa cum spune Neti Sandu chiar ei sunt gazdele unor evenimente cu scopul de revedere.

Racii se pregătesc de plecare sau plănuiesc o plecare, fie că este vorba de o tabară, excursie cu școala sau alta deplasare, sunt atenți și concentrați la impachetare și să nu uite ceva.

Leu – Sunteți un bun organizator de surprize, așa că v-ați luat job-ul de mai face una cuiva drag. Dați o petrecere în cinstea cuiva, iar totul iese, așa cum vă place vouă – ca la carte!

Horoscop Minerva săptămânal 2 – 8 septembrie 2019 – Alege zodia

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Horoscop 31 august 2019 Neti Sandu – Sâmba veștilor  bune și a distracției

Horoscopul integral prezentat de Neti Sandu

HOROSCOP 31 AUGUST 2019 FECIOARĂ

O să vă bucuraţi de un plus de atenţie, de cadouri şi alte surprize plăcute cu care o să vă răsplătească cei dragi. Se poate sa aveţi o listă întreagă de activităţi de bifat până la noapte sau poate e un eveniment central care o să vă acapareze cu totul, o nuntă, un botez, sau ziua voastră de naştere.

HOROSCOP 31 AUGUST 2019 BALANŢA

O să puteţi da o fugă prin ţară pe undeva, posibil şi în afară, să vizitaţi nişte locrui, oameni, să mai schimbaţi peisajul. Poate ar trebui să vă faceţi curaj să vă eliberaţi de o apăsare sufletească, să vă duceţi la cei fata de care aţi greşit, poate fără să vreţi, să le cereţi scuze, iertare.

HOROSCOP 31 AUGUST 2019 SCORPION

E posibil să vă iasa in cale cineva care să aibă un magnetism aparte şi să nu vă puteţi lua gândul de la acea persoană.
O să vă ia prin surprindere mesajele cu invitaţii, care incotro şi în funcţie de timpul liber şi de dispoziţia sufletească o sa alegeţi cu cine şi unde să petreceţi mare parte din zi.

HOROSCOP 31 AUGUST 2019 SĂGETĂTOR

Poate apare un context special şi o să apăreţi în public, vi se mulţumeşte pentru felul în care aţi lucrat şi pentru rezultate.
O să vă extindeţi influenta în cercul de prieteni şi poate o să vă implicaţi în activităţi recreative în care să-i cooptaţi şi pe cei nou apăruţi în grupul vostru.

HOROSCOP 31 AUGUST 2019 CAPRICORN

Segmentul deplasări  e activat frumos şi poate va invita cineva din străinătate să-i faceţi o vizită că-i e dor de voi. Fiinţa iubită a reţinut ce vă place şi poate va duce intr-un city break să vă reînnoiţi jurămintele de credinţă şi iubire sau abia acum o să vi se facă o declaraţie de dragoste.

HOROSCOP 31 AUGUST 2019 VĂRSĂTOR

E posibil să vă dea cineva înapoi banii pe care i-aţi împrumutat cândva şi o să aveţi cu ce să plecaţi în plimbare, să mai ajungeţi la malul mării. Poate o să faceţi un gest de omenie fata de nişte oameni care trec printr-un moment dificil şi o să aveţi grija şi de aici încolo ca acei oameni să se simtă în siguranţă.

HOROSCOP 31 AUGUST 2019 PEŞTI

La o recepţie undeva o să faceţi cunoştinţă cu cineva care se regăseşte în felul vostru de a fi şi o să fie o atracţie reciprocă.
O să daţi ochii cu nişte persoane care vor să fiţi alături de ei într-un moment important al vieţii lor, la cununia religioasă, la botezul copilului care vor avea loc în curând.

HOROSCOP 31 AUGUST 2019 BERBEC

Poate-i faceţi o vizită cuiva bolnav sau poate le daţi o mână de ajutor unor prieteni care se mută, ori inaugurează un sediu.
Poate aveti un eveniment în familie şi o să vă implicaţi trup şi suflet să iasă totul la mare artă, ca aţi făcut un pariu cu voi înşivă ca o să fie cu rafinament totul.

HOROSCOP 31 AUGUST 2019 TAUR

Se poate să realizaţi într-un târziu că persoana care va face curte e, într-adevăr, cea mai potrivită pentru stilul vostru de viaţă. Se poate sa aveţi chef de stat acasă şi să faceţi ce vă place, să fiţi creativi şi să-i chemaţi şi pe prieteni la cafea, la o prăjitură, la un moment dat.

HOROSCOP 31 AUGUST 2019 GEMENI

E posibil să faceţi nişte achiziţii pentru casa, chiar şi online dacă pierdeţi prea mult timp prin magazine şi o să fie un succes. Poate organizaţi o întrunire cu rude şi prieteni, c-aţi avut o realizare şi faceţi o trataţie, mai puneţi la cale şi un alt moment festiv care va avea loc în curând.

HOROSCOP 31 AUGUST 2019 RAC

Poate le faceţi o vizita unor rude apropiate, dacă nu cumva o să le ziceţi să treacă pe la voi că tot confortul casnic va-ncanta mai mult. Se poate să plecaţi într-o excursie sau să-i duceţi pe copii într-o excursie cu şcoala, cu echipa sportivă, artistică ori de alt gen, din care fac parte.

HOROSCOP 31 AUGUST 2019 LEU

Se poate să incasati o sumă importantă de bani, poate-ati vândut ceva şi abia acum va intra banii în cont. Poate daţi o petrecere în cinstea cuiva şi o să fie toată lumea fericită, c-aveţi multe de împărtăşit, iar ceilalţi vor fi luaţi prin surprindere de gestul vostru.

Sursa: Pro TV

Sursa: Huff.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *