Connect with us
Horoscop Neti Sandu 31 ianuarie 2020. Balanțele au noroc în dragoste

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 31 ianuarie 2020. Balanțele au noroc în dragoste

Horoscop 31 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să avem o zi foarte activă pe plan social. Ieșim, ne întânim cu persoane dragi pe care nu le-am văzut de mult. Avem și multe activități sportive care ne vor pune în formă maximă.

Vibraţia zilei este 4 şi o să facem lucruri utile pentru casa şi familie.

HOROSCOP 31 IANUARIE 2020 VĂRSĂTOR

Se observă rezultate favorabile la activităţile de tip intelectual, la şcoală, la examene, o să puteţi definitiva nişte situaţii. O să vă relansaţi pe scenă socială, găsiţi voi nişte variante care să vă aducă succes, vizibilitate şi neapărat bani – pe mai multe filiere.

HOROSCOP 31 IANUARIE 2020 PEŞTI

E posibil să plecaţi de azi pe undeva c-aveţi nişte bani puşi deoparte pentru situaţii de genul ăsta ca să vă deconectaţi. Se pare c-o să va-ngrijiti şi de voi, o să vă compuneţi o nouă înfăţişare, pentru că simţiţi nevoia şi poate a şi apărut cineva nou în peisaj şi vreţi să-l cuceriţi.

HOROSCOP 31 IANUARIE 2020 BERBEC

Poate vă alăturaţi unui grup care luptă pentru o cauză şi vă nimeriţi într-o campanie care-o să-şi atingă scopul.E posibil să luaţi nişte bani din urmă şi să porniţi la drum, să vă duceţi la schi, sau la nişte prieteni care v-aşteaptă cine ştie de când să povestiţi de-ale voastre.

HOROSCOP 31 IANUARIE 2020 TAUR

E momentul să ieşiţi la rampa cu ceva nou, sau să vă duceţi la un interviu pentru jobul la care visaţi de multă vreme. Poate aşteptaţi nişte musafiri care vin de departe şi rămân câteva zile la voi şi o să va-ntretineti frumos până duminică seara, ori luni dimineaţa, când or să plece.

HOROSCOP 31 IANUARIE 2020 GEMENI

Cu partenerul de cuplu aveţi nişte aspecte de lămurit şi o să faceţi tot posibilul să creaţi armonie în relaţie şi s-o păstraţi. O să cădeţi la-nvoială cu nişte angajatori care au ţinut prea mult la condiţiile lor, acum însă au mai cedat şi o să puteţi colabora, să câştigaţi şi voi şi ei.

HOROSCOP 31 IANUARIE 2020 RAC

O să vă puteţi îngriji şi de sănătate, să faceţi nişte analize, după care să vă luaţi tratamentul pe care o să vi-l prescrie medicul. Un câştig, vi se aprobă o sumă de bani, un credit, un proiect care să vă asigure banii de care aveţi nevoie şi o să vă puneţi casa la punct, printre altele.

HOROSCOP 31 IANUARIE 2020 LEU

O să vă scoată cineva la plimbare, la un party, sunt şi lucruri importante de luat în discuţie, chestiuni de afaceri. O să puteţi semna un contract şi să câştigaţi bani frumoşi c-aveţi resurse nelimitate şi ştiţi şi cum să procedaţi să vă menţineţi pe firmament.

HOROSCOP 31 IANUARIE 2020 FECIOARĂ

Poate vă ocupaţi de casă în mare parte din timpul de după serviciu, dar o să rezervaţi o oră, două ca să ieşiţi la aer, la plimbare. Se pare c-o să vă bucuraţi de o companie agreabilă, o să vă-ntâlniţi cu diverşi pe la petreceri, sau la evenimentele mondene şi o să vă vedeţi mai des de aici încolo.

HOROSCOP 31 IANUARIE 2020 BALANŢĂ

E cineva care se-apropie din ce în ce mai mult de voi, şi o să vă lăsaţi vrăjiţi de felul de a fi al acestei persoane şi o să vă meargă bine. Se anunţă o perioadă mai destinsă la serviciu, o să deveniţi mai inspiraţi şi creativi, poate veniţi cu vreo idee de proiect şi să daţi o lovitură de imagine.

HOROSCOP 31 IANUARIE 2020 SCORPION

Se poate să faceţi nişte cheltuieli extrabugetare c-o să găsiţi lucruri de valoare, care vă trebuie şi pentru care chiar oţi fi strâns bani. Poate-o să faceţi în sfârşit, ce v-aţi propus şi să vă duceţi la schi, la săniuş, la prietenii din alt oraş şi să vă bucuraţi de un refresh balsamic.

HOROSCOP 31 IANUARIE 2020 SĂGETĂTOR

O întâlnire cu rude şi prieteni v-ar remonta şi v-ar ajuta să vă descoperiţi noi valenţe pe care să le etalaţi pe scenă socială. Se observă la voi cheful de ducă, apoi un anturaj care v-ar putea însoţi într-o excursie şi în afara ţării, dacă va ţine buzunarul.

HOROSCOP 31 IANUARIE 2020 CAPRICORN

Se poate să vă caute cineva care simte c-aveţi nişte lucruri în comun şi aşteaptă o încurajare, să răspundeţi cu aceleaşi sentimente. O să negociaţi un contract şi puteţi lăsa semnarea lui pe luni, dacă nu sunteţi convinşi în toate privinţele c-or să vă mai vină ceva idei între timp.

Sursa: Pro TV

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top