Horoscop Neti Sandu 4 mai 2018. O zodie va avea probleme de sănătate

04.05.2018
Horoscop Neti Sandu 4 mai 2018. O zodie va avea probleme de sănătate

Horoscop Neti Sandu 4 mai 2018. Una dintre zodii va avea probleme de sănătate și este sfătuită să îi asculte pe medici.

Sunt multe lucruri la care am avut destul timp să reflectăm şi să tragem concluzii, să luăm şi o hotărâre.

Vibraţia zilei este 4 şi o să ţinem cont de ce-şi doresc ai noştri atunci când vom alege ceva.

Horoscop Neti Sandu 4 mai 2018 BERBEC

Dispoziţie de plecat pe undeva aveţi, aşa cum şi să cunoaşteţi pe cineva aveţi disponibilitate. Sunteţi inventivi, începeţi lucruri noi, în care, o să-i cooptaţi şi pe cei care cred în forţele voastre, să faceţi ceva de care să vă bucuraţi cu toţii, în cele din urmă.

Horoscop Neti Sandu 4 mai 2018 TAUR

O persoană de care vă e dor vă cheamă acolo unde locuieşte, în alt oraş şi dacă nu vă e prea greu o să vă duceţi pentru o zi, două. Poate o plecare în doi pe undeva o să pună capăt unor neînţelegeri recente şi relaţia de cuplu o să meargă şi mai bine, se va bucura de armonie şi stabilitate.

Horoscop Neti Sandu 4 mai 2018 GEMENI

Se observă un plus de prospeţime în relaţia sentimentală şi o să intraţi într-o etapă de comunicare la alt nivel. O să vă mai ocupaţi mai mult de voi, vă duceţi la tuns, la cosmetică, la stilist, vă schimbaţi garderoba şi o să intraţi pe o altă vibraţie, mai suplă.

Horoscop Neti Sandu 4 mai 2018 RAC

E posibil să apară cineva, pe la întrunirile la care veţi ajunge şi să începeţi o relaţie, în ritm moderat. Poate va trebui să semnaţi un contract ca să puteţi începe lucrul, să puneţi pe roate o afacere care o să v-aducă profit, c-aveţi perspective frumoase, din punct de vedere financiar.

Horoscop Neti Sandu 4 mai 2018 LEU

Poate daţi o raită pe la magazine să vă cumpăraţi câte ceva pentru casă şi să chemaţi nişte meseriaşi să repare una, alta. Vă gândiţi până luni la decizia pe care va trebui s-o luaţi ca să meargă şi mai bine treaba la serviciu şi să vă aşezaţi pe altă poziţie, mai sus, dacă se poate.

Horoscop Neti Sandu 4 mai 2018 FECIOARĂ

Se poate să primiţi o invitaţie la munte, la mare, într-o staţiune turistică şi să vă permiteţi luxul de a vă duce. E posbil să obţineţi acei bani pentru care vă zbăteaţi de multă vreme şi să vă fie mai uşor cu plata facturilor să nu mai faceţi economii la sânge.

Horoscop Neti Sandu 4 mai 2018 BALANȚĂ

Voi poate-i duceţi pe copii în parcul de distracţii, sau îi trimiteţi într-o excursie şi alegeţi şi voi ceva deconectant ca să vă revigoraţi cu toţii. Poate pune umărul toată familia să reamenajaţi interiorul, să creaţi un spaţiu de relaş, poate construiţi un foişor, plantaţi gazon, flori, să fie frumos.

Horoscop Neti Sandu 4 mai 2018 SCORPION

Se reuneşte familia poate pentru c-aveţi un eveniment festiv care vă dă ocazia să vă vedeţi şi să contribuiţi cu câte ceva. E posibil să luaţi nişte bani în plus, sau nişte vouchere, par să fie nişte înlesniri financiare şi să luaţi diverse lucruri pentru casă şi familie.

Citește și: Horoscop lunar mai 2018 Oana Hanganu. Uranus intră în semnul Taurului. Schimbări și surprize pentru zodii

Horoscop Neti Sandu 4 mai 2018 SĂGETĂTOR

O să aveţi de buzunar să plecaţi într-o plimbare prin împrejurimi, dacă nu vreţi să plecaţi mai departe. O nouă dragoste la orizont pentru cei în căutarea iubirii şi o să vă poarte prin sferele înalte experienţă, vedeţi doar aterizarea să fie pe picioare, să fiţi în control.

Horoscop Neti Sandu 4 mai 2018 CAPRICORN

O veste bună, o prezenţă plăcută, primiţi o invitaţie în oraş, vă petreceţi frumos timpul liber, în doi, sau cu prietenii. Poate mai cumpăraţi ceva prin casă, reamenajaţi o încăpere, vă ocupaţi de garaj, de grădină, vă faceţi timp pentru treburile gospodăreşti.

Horoscop Neti Sandu 4 mai 2018 VĂRSĂTOR

Poate-ar fi bine să luaţi tratamentul pe care vi l-a prescris medicul, dacă vedeţi că nu trece de la sine, şi-ncepe să vă doară mai tare, ceva. Aţi putea elucida un mister şi să continuaţi o poveste de dragoste, să vă oferiţi şi voi şansă să fiţi fericiţi, să profitaţi de conjunctura care se va ivi.

Horoscop Neti Sandu 4 mai 2018 PEȘTI

O ieşire, chiar şi cu colegii după orele de program, o să vă scuture de toate angoasele existenţiale şi o să fiţi fresh. Poate recuperaţi de pe undeva nişte bani şi dacă se poate daţi şi voi o fugă la rude, la prieteni, să schimbaţi aerul, să revedeţi nişte locuri dragi.

Sursa: Știrile Pro TV