Horoscop Neti Sandu 4 septembrie 2019. Evenimente de mare amploare pentru Tauri

Ultimul update: miercuri 4 septembrie 2019 09:13 Data publicării: miercuri 4 septembrie 2019 08:03
Autor , în Zilnic

Horoscop Neti Sandu 4 septembrie 2019, prezentat la Știrile Pro TV. O zi foarte frumoasă în care ne simțim bine și ne bucurăm de reușite. vom primi vizite de la persoane dragi, vom ieși din rutina zilnică și vom avea parte de momente foarte plăcute. Să nu uităm să ne bucurăm din plin de toate acestea.

Vibrația zilei este 4. suntem atenția la detalii și din mâinile noastre ies lucruri minunate.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2019 FECIOARĂ

Rezolvări pe mai multe planuri, intraţi într-o nouă etapă profesională şi o s-aveţi progrese vizibile. Vă bate gândul să plecaţi pentru o vreme să vedeţi ce mai e prin lume, să lucraţi, ori la studii, să vă căsătoriţi poate, dacă v-aşteaptă cineva prin alte zări.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2019 BALANŢA

O să vă daţi acordul pentru o colaborare numai bună ca să vă sporească veniturile şi o să fie o degajare financiară. O să luaţi ceva mai mulţi bani pentru că oţi fi lucrat şi în particular, ori poate aţi vândut ceva şi depuneţi banii în bancă, şi se vede acolo un capital.

Citește și: Rune Mihai Voropchievici 1 – 6 septembrie 2019 – Forțele divine preiau controlul zodiilor

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2019 SCORPION

Se poate să vă invite cineva la o plimbare, la o discuţie la cafea, să se vadă în ce stadiu se află relaţia voastră, încotro. Apar noutăţi care să vă scoată din zona de confort şi să vă lansaţi în nişte experienţe profesionale care să vă ofere posibilitatea să avansaţi în carieră.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

Vi se oferă ocazia să străluciţi în societate, să deveniţi un reper, un icon prin ceva care vă defineşte. O să vă interesaţi mai îndeaproape de bunăstarea familiei şi o să faceţi nişte achiziţii, vă puneţi casa la punct, sau veţi recondiţiona o căsuţă de vacanţă.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2019 CAPRICORN

O să fie nevoie de toată priceperea voastră la un proiect care-o să v-aducă vizibilitate şi o să vă puneţi la bătaie toate resursele ca să reuşiţi. Poate o să vă plimbaţi prin ţară, prin lume, fie cu treaba, fie pentru că vreţi să vedeţi lucruri noi care să va-mbogateasca sufleteşte.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

O să puteţi face rost de bani dintr-o sursă particulară şi or să conteze la bugetul familiei, mai ales dacă aveţi taxe şcolare de achitat. O să recuperaţi nişte bani care v-ajută să mai daţi o raită prin zonele turistice preferate, să vă relaxaţi, să vă-ntoarceţi cu forţe proaspete la serviciu.

Citește și: Horoscop Minerva săptămână 2 – 8 septembrie 2019 – Zodiile la un pas de dezastru

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2019 PEŞTI

Partenerul de cuplu o să vă acorde un plus de atenţie, poate v-a pregătit o surpriză, poate urmează o cerere-n căsătorie. O să intraţi într-o rundă de negocieri şi se poate să cădeţi la o înţelegere, să vă daţi acordul pentru o colaborare care-o să vă propulseze în carieră.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE  2019 BERBEC

Poate v-aţi pregătit pentru nişte schimbări în locuinţă, luaţi mobilă nouă, aparatura nouă, diverse lucruri care să vă creeze alt confort. O să vă dea cineva un rest de bani şi-o să vă puteţi duce şi voi la doctor, să vedeţi în ce stare se afla organismul şi să interveniţi dacă e cazul.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2019 TAUR

E un moment bun să se pună problema copiilor, să deveniţi părinţi, ori poate vi se încredinţează tutela unui copil, s-a-ncheiat un proces. Se poate să apară cineva care să se-arate – brusc – interesat de voi şi să-ncepeți o relaţie care să v-aducă lumina în suflet, în viaţă.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE  2019 GEMENI

E an bun de căsătorie şi trebuie s-apară cineva dacă nu aveţi deja, o relaţie, şi să vă meargă cât se poate de bine de-aici încolo. Vă interesează o mutare la alt domiciliu, fie şi temporar, şi să găsiţi poate printr-o agenţie imobiliară, dacă nu cumva, absolut întâmplător.

Citește și: 4 astrologi, concluzii terifiante! Zodiile dau de probleme, se îngroapă în ele și abia ies la suprafață

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2019 RAC

Sunteţi într-o perioadă de creativitate, aveţi inspiraţie şi vreţi s-o transpuneţi în practică pentru că aveţi multe de spus. Poate vă înscrieţi la nişte cursuri, ori poate alegeţi împreună cu copiii o şcoală, o grădiniţă, asta dacă n-aţi făcut-o până acum c-aţi fost ocupaţi.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2019 LEU

Poate vă faceţi planuri legate de copii, de cumpărat o locuinţă mai spaţioasă ca să fiţi în largul vostru. Se poate să bateţi palma pentru un loc de muncă, ori vă treziţi cu o mărire de salariu şi o să vă daţi seama cât de multe lucruri puteţi face cu aceşti bani, o să vă descurcaţi frumos.

Sursa: Huff.ro