Connect with us
Horoscop 5 decembrie. Vibraţia zilei este 5 şi o să aducem şi un element surpriză la ce punem acolo, în ghetuţe.

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 5 decembrie. O zi fericită pentru unele zodii

Horoscop Neti Sandu 5 decembrie. O să ne străduim să le-aducem alor noştri ce ştim că le place, să pregătim o sărbătoare de suflet, să fie toată lumea din jurul nostru fericită.

Vibraţia zilei este 5 şi o să aducem şi un element surpriză la ce punem acolo, în ghetuţe.

Ce se întâmplă în fiecare zodie: 

BERBEC: Vă daţi întâlnire cu cineva care v-a rămas dator cu nişte explicaţii şi o să ştiţi la ce vă puteţi aştepta de-aici înainte.

Vin bani şi o să vă asiguraţi, probabil, un sejur pe undeva, să respiraţi alt aer, să vă bucuraţi de peisaje şi de anturajul care va fi pe lungimea voastră de undă.

TAUR: O să le puteţi cere şefilor o mărire de salariu sau nişte bani în avans dacă nu vă descurcaţi cu cheltuielile.

Poate bateţi palma pentru un proiect care-o să vă propulseze în carieră, o să luaţi şi bani c-aveţi o cotă valorică ridicată şi-o să găsiţi sponsori care să vă finanţeze.

GEMENI: Poate primiţi o invitaţie pentru mâine, de zi onomastică sau ca să schimbaţi mici cadouri cu cineva care contează pentru voi.

Un câştig nesperat, poate e cineva care vă iubeşte şi va da de lucru ceva care vi se pare uşor şi e şi bine plătit.

RAC: Se reglează o serie de aspecte care v-au creat nemulţumiri şi o să vă puteţi desfăşura fără inhibiţii, cu dezinvoltură.

Voi păreţi a fi pe picior de plecare, poate v-aşteaptă cineva departe de casă şi o să aranjaţi ceva pentru week-end, că doar atunci sunteţi liberi.

Horoscop azi, Horoscop Neti Sandu 5 decembrie

LEU: O să puteţi rezolva toate lucrurile complicate, cu condiţia să fiţi în formă, sănătoşi, pentru că altfel rămâneţi cu ele pe cap, eliberaţi-vă.

Invitaţie de plecat pe undeva zilele astea şi o să vă-ntâlniţi sau plecaţi împreună cu cineva care vrea să fiţi împreună, în cuplu.

FECIOARĂ: O să aflaţi care e starea de spirit a partenerului de cuplu şi o să vă asiguraţi programul sărbătorilor, să vă puneţi de acord.

Întrevedere cu nişte parteneri de afaceri care vin cu o ofertă generoasă pentru începutul anului şi-o s-aveţi timp să vă gândiţi, să ştiţi ce răspuns să le daţi.

BALANŢĂ: O persoană căreia îi pasă de voi se interesează de ce v-ar mai trebui pentru o trataţie acasă, de zi onomastică.

Or să vină şi banii aceia pe care-i aşteptaţi cine ştie de când şi o să daţi iama prin magazine să luaţi ce-aveţi nevoie pentru acasă şi în special daruri de Moş Nicolae.

SCORPION: O veste neaşteptată, o prezenţă care să vă binedispună şi o să petreceţi o seară minunată alături de prieteni, că de ajun, aşa.

Aveţi multe de făcut şi la serviciu şi acasă şi o să vă străduiţi să mulţumiţi pe toată lumea, ca să nu vi se poată reproşa nimic – că poate e pariul cu voi înşivă.

Horoscop Neti Sandu 5 decembrie

SĂGETĂTOR: O să-i invitaţi pe cei apropiaţi la voi, să le faceţi o trataţie şi să le oferiţi daruri de acest ajun de Moş Nicolae.

Vă gândiţi la surprize plăcute pentru ai voştri, să le luaţi ce ştiţi că le place pentru sărbătoarea de joi şi să pregătiţi şi ceva special festiv.

CAPRICORN: O să vă fie poate mai greu să reluaţi o activitate pentru că v-aţi pierdut antrenamentul şi nu staţi prea bine nici cu timpul liber.

O să vă daţi întâlnire cu nişte viitori parteneri de afaceri să stabiliţi condiţiile unei colaborări şi data la care va fi pusă în practică activitatea respectivă.

VĂRSĂTOR: O confirmare c-aţi primit un accept, că vin banii pe care i-aţi cerut sau că vă puteţi lua concediu.

Veşti bune, invitaţii în oraş, la cafea, la plimbare, sunt prieteni care vor să petreceţi câteva ore împreună aşa, ca de ajun.

PEŞTI: O să perfectaţi nişte acte să vă puteţi lua o casă, o maşină, să vă-nscrieți la nişte cursuri speciale.

Se pare că vi s-au rezervat bilete într-o staţiune de agrement de sărbători şi vă alegeţi grupul cu care să plecaţi, sau vă duceţi în doi, să fie o escapadă romantică.

Sursa: Pro TV

Citeste si: Horoscop 5 decembrie 2018. Visul unei zodii se destramă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top