Horoscop Neti Sandu 5 ianuarie 2019. O zodie e lovită de un noroc financiar

05.01.2019
Horoscop Neti Sandu 5 ianuarie 2019. O zodie e lovită de un noroc financiar

Horoscop Neti Sandu 5 ianuarie 2019. O zi destul de bună. E bine să ne destăinuim celor apropiaţi, mai ales dacă avem ceva pe suflet.

CAPRICORN
O prezenţă cu totul neaşteptată, vi se face vreo declaraţie de dragoste sau e doar o invitaţie în oraş, la cafea, la cină. Vă caută nişte prieteni care dau o petrecere, poate fi un eveniment cu pretenţii, o nuntă, o gală, şi să nu treceţi neobservaţi pe-acolo.

VĂRSĂTOR
Poate daţi o fugă la rudele pe care nu le-aţi putut vedea de sărbători şi o să vă bucuraţi de veştile bune şi aveţi de făcut şi voi nişte anunţuri. Pe voi vă convoacă nişte cunoscuţi să luaţi parte la o întrecere – pe pârtie, pe gheaţă, într-o sală de sport, să descărcaţi adrenalina, mă rog, surplusul.

PEŞTI
Invitaţie de onoare la fini, la naşi, e o reuniune cu bucurie, poate s-a întors cineva de pe unde a fost plecat şi sărbătoriţi. Voi o să le atrageţi atenţia unor oameni cu ceea ce lucraţi şi o să căpătaţi un plus de prestigiu şi vizaţi un loc mai sus pe scara ierarhică, pentru c-aveţi resurse cât cuprinde.

BERBEC
O să treceţi poate şi pe la nişte prieteni care împart ajutoare celor care n-o duc prea bine şi-o să faceţi şi voi un serviciu benevol. E o ceremonie la care o s-ajungeţi, deşi mai aveţi şi altceva în program, c-aţi primit mai multe solicitări zilele astea de la cei pe care i-aţi ratat de sărbători.

TAUR
O problemă sentimentală mai scoate câte-o amintire de la naftalină şi o să vedeţi dacă vă-ntoarceţi la o dragoste mai veche. Se poate să deveniţi sufletul unui eveniment, să vă ocupaţi şi de anumite aspecte la care vă pricepeţi şi o să aveţi şi un cuvânt de spus, s-aveţi momentul vostru de glorie.

GEMENI
Se poate să aflaţi despre un job la care-o să vă duceţi dacă sunteţi în căutarea unui salariu mai bun. E posibil să primiţi nişte bani sau să vă invite cineva la masa pe cheltuiala acestei persoane şi să vă facă plăcere c-aveţi unde ieşi diseară şi cu cine. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *