Connect with us

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 5 iunie 2019! Zodia care scapa de problemele financiare


Neti Sandu a prezentat horoscop 5 iunie la Știrile Pro Tv. Ziua de 5 iunie este una plină de energie pentru majoritatea zodiilor.

Vibrația zilei este 5, iar Neti Sandu spune că asta ne aduce gânduri bune si vom fi plini de energie. Horoscopul zilei pentru fiecare zodie mai jos.

HOROSCOP 5 IUNIE 2019 GEMENI

O să vă puteţi înţelege mult mai bine cu partenerul de cuplu dacă o să-l ajutaţi să treacă peste dificultăţile de la serviciu. Apar noi provocări la serviciu, poate o să fie mai mult de lucru, şi mai complicat probabil şi o să vă daţi peste cap să vă achitaţi onorabil de tot ce vi se cere.

HOROSCOP 5 IUNIE 2019 RAC

Se ameliorează o problemă de sănătate şi o să vă gândiţi probabil să vă schimbaţi regimul alimentar, care să devină apoi un stil de viaţă. E posibil să încasaţi nişte bani care să vă ajute să le împliniţi o dorinţă alor voştri, copiilor, să faceţi tot ce e nevoie pentru casa şi familie.

HOROSCOP 5 IUNIE 2019 LEU

O să vă puneţi de acord cu anturajul să plecaţi la sfârşit de săptămână pe undeva, să vizitaţi un obiectiv turistic, sau poate vreţi distracţie. E un eveniment festiv în oraş şi poate se-ntâmplă ceva care să vă aibă şi pe voi în vizor, să vă faceţi remarcaţi prin munca voastră şi să câştigaţi un titlu.

HOROSCOP 5 IUNIE 2019 FECIOARĂ

O să refaceţi armonia din relaţia de cuplu şi o să mai treceţi cu vederea micile greşeli pe care le tot repetă partenerul, şi-o să fie bine. O să le daţi de capăt situaţiilor complicate şi să le abordaţi pe cele noi de la care aşteptaţi satisfacţii profesionale şi bani, pentru c-or să fie cu efort.

HOROSCOP 5 IUNIE 2019 BALANŢĂ

S-ar putea să vă mutaţi la altă adresă poate pentru că vă căsătoriţi, sau vă cumpăraţi o casă, ori închiriaţi. E un moment bun să ieşiţi la rampa cu ceva nou şi să vă cereţi drepturile, să nu lăsaţi să treacă şansele pe lângă voi, c-aţi muncit prea mult s-ajungeţi aici.

HOROSCOP 5 IUNIE 2019 SCORPION

Relaţia cu partenerul de cuplu se va îmbunătăţi simţitor şi o să ajungeţi la căsătorie, unii dintre voi. Se pare c-o să vă descurcaţi şi cu cheltuielile neprevăzute, c-or să vă intre bani, ori poate vindeţi o maşină, ori altceva din care să trăiţi o vreme.

HOROSCOP 5 IUNIE 2019 SĂGETĂTOR

Un tratament îşi face efectul şi o să vă vindecaţi, poate scăpaţi de o intervenţie chirurgicală – o să vă refaceţi potenţialul energetic. O promisiune de bani şi şansa voastră de a pleca, în curând, în concediul mult visat sporeşte, sau poate vreţi să luaţi o casă şi daţi avansul.

HOROSCOP 5 IUNIE 2019 CAPRICORN

Apare cineva care vrea să fiţi împreună, dar sunteţi destul de circumspecţi, că nu vreţi să-ncasati un eşec sentimental – ochii mari. Poate sunteţi în tratative pentru un nou job şi o să ştiţi cum să negociaţi, ca să obţineţi maximum din ce se poate ca bani, să vă menţineţi cota.

HOROSCOP 5 IUNIE 2019 VĂRSĂTOR

O să faceţi rost de bani şi poate-alegeti o destinaţie de vacanţă, sau pentru week-end măcar, o plecare la mare, la munte. Se poate să vă prezentaţi în faţa unei comisii de examinare, poate daţi examen, sau aveţi un proces şi dacă nu vă descurcaţi singuri vă luaţi un avocat care să pledeze în favoarea voastră.

HOROSCOP 5 IUNIE 2019 PEŞTI

O să apară o persoană şarmanta care să fie pe lungimea voastră de undă şi o să descoperiţi c-aveţi multe lucruri în comun şi o să puteţi convieţui. Sunteţi inventivi şi o să puneţi în practică o idee, care se poate să vă scoată din anonimat şi să căpătaţi vizibilitate, să ajungeţi în top.

HOROSCOP 5 IUNIE 2019 BERBEC

O să puteţi legaliza un act, o situaţie şi să ajungeţi, în sfârşit la un statut la care aspiraţi de multă vreme, la o stabilitate practic. O să investiţi nişte bani în casă şi vă luaţi lucruri noi, utile, frumoase aşa cum îşi doresc şi-ai voştri, ca să fie pe placul tuturor, să fie armonie în familia voastră.

HOROSCOP 5 IUNIE 2019 TAUR

Poate-o să vă ocupaţi de starea maşinii, poate aveţi de achitat şi vreo taxă, un impozit şi o să puneţi lucrurile în ordine. O întrunire cu grupul v-ar scăpa de plictiseală, v-ar suscita un interes pentru o activitate care să va-ntretina bună dispoziţie şi să deveniţi şi mai creativi.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top