Connect with us
Horoscop Neti Sandu 5 mai 2018 - O zodie are parte de emoții mari astăzi

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 5 mai 2018 – O zodie are parte de emoții mari astăzi

Horoscop Neti Sandu 5 mai 2018 – o zodie are parte de emoții puternice astăzi. Neti Sandu a prezentat la Știrile Pro TV, horoscopul de sâmbătă, 5 mai 2018. Se anunță o zi extrem de bună. Unii nativi primesc răspunsurile pe care le așteaptă de multă vreme, iar alții vor fi ajutați să-și schimbe traiectoria în 05.05.2018.

Horoscop Neti Sandu Virabrația zilei este 5 – Previziunile zilei de 5 mai 2018

O zi destul de bună. O să aflăm nişte răspunsuri care să ne modifice oarecum parcursul, traiectoria unei relaţii şi o să ajungem cu bine la destinaţie. Vibraţia zilei este 5 şi e bine să ne asumăm şi nişte riscuri.

Citește aici: Horoscop 5 mai 2018. Două zodii vor începe ziua cu o durere în suflet

Horoscop 5 mai 2018 – Neti Sandu Ce se întâmplă în fiecare zodie:

TAUR: O să ocazionaţi o întâlnire ca să aveţi o discuţie între patru ochi cu fiinţa pe care o iubiţi, să luaţi o decizie.

Un eveniment de ţinută la care o să luaţi parte, o fi o gală sau se căsătoresc nişte apropiaţi şi poate fi un moment în care să vă faceţi prieteni noi, un grup chiar.

Horoscop Neti Sandu 5 mai 2018 GEMENI:

Un musafir neanunţat, dar dacă v-aţi făcut deja program de ieşit pe-afară îl puteţi lua cu voi într-o aventură urbană, rurală.

Se poate să apară cineva care să vă dea speranţe de viaţă frumoasă în doi şi să construiţi pas cu pas o relaţie care să devină mai consistentă din toamnă.

Horoscop Neti Sandu 5 mai 2018 RAC:

E posibil să vă duceţi la nişte rude care sărbătoresc un succes şi o să puneţi la cale şi nişte nunţi, botezuri, aniversări.

Citește aici: Horoscop săptămânal 7-13 mai 2018 Oana Hanganu. Mercur intră în zodia Taur. Află dacă îți aduce noroc sau provocări!

Un răspuns afectiv din partea cuiva care-a lipsit o vreme, c-au fost nişte disensiuni între voi şi o să continuaţi relaţia cu şi mai multă pasiune.

Horoscop Neti Sandu 5 mai 2018 LEU:

Se poate să le fiţi de mare ajutor unor prieteni care se află la o răscruce de drumuri şi cu o vorbă bună şi suport financiar îi salvaţi.

O agendă încărcată, vă-ntâlniţi cu prietenii, poate ieşiţi la o cafea şi cu un viitor partener de afaceri ca să vedeţi dacă puteţi lucra ceva împreună.

Horoscop Neti Sandu 5 mai 2018 FECIOARĂ:

O s-aveţi prilejul să faceţi cunoştinţă cu cineva care să rămână alături de voi, cu condiţia să fiţi cât mai puţin critici.

Se poate s-aveţi musafiri şi o să cheltuiţi nişte bani ca să se simtă toţi ai voştri bine, pregătiţi nişte delicatese, faceţi grătar, alegeţi voi variantă convenabilă.

Horoscop Neti Sandu 5 mai 2018 BALANŢĂ:

Poate ieşiţi la o plimbare în doi, cât mai departe de casă şi-o să reuşiţi să combateţi stresul, să vă remontaţi.

E posibil să primiţi o invitaţie oficială la un eveniment monden şi o să vă-mprieteniți cu nişte oameni cu care aveţi multe în comun şi o să tot aveţi motive să vă reîntâlniţi.

Horoscop Neti Sandu 5 mai 2018 SCORPION:

Poate vă invită cineva într-o staţiune de agrement, într-un parc de aventuri şi să vă distraţi să consumaţi adrenalina.

O să-i puteţi împlini o dorinţă fiinţei iubite şi se poate să va-ntoarcă şi ea gestul, să vă exprimaţi fiecare cum simţiţi şi să fiţi, totuşi, la unison.

Horoscop Neti Sandu 5 mai 2018 SĂGETĂTOR:

O revedere emoţionantă, e cineva care nu poate trăi fără voi şi o să v-o declare, mai rămâne să spuneţi ce gândiţi şi voi.

Întâlnire de suflet şi o să-i spuneţi tot ce-aveţi pe inima fiinţei iubite, vă faceţi planuri şi de vacanţă, poate şi de căsătorie şi o să aflaţi ce gânduri are.

Horoscop Neti Sandu 5 mai 2018 CAPRICORN:

Aţi putea pregăti la repezeală un coş de picnic şi să daţi fuga la pădure, la malul mării sau în parc să vă bucuraţi de natură.

Vă caută cineva care a rămas cu nişte nelămuriri şi o să puneţi punctul pe I să faceţi că relaţia să meargă mai departe, iar dacă nu se mai poate, atunci e momentul să-i puneţi capăt.

Horoscop Neti Sandu 5 mai 2018 VĂRSĂTOR:

Relaţia sentimentală prinde viaţă, se animă, dacă eraţi într-o pauză de relaţie poate apărea cineva şi să jonglaţi cu endorfinele.

Se pare c-o să vă luaţi o revanşa, să vă achitaţi de o datorie faţă de nişte prieteni şi-i invitaţi la o masă în oraş sau într-o plimbare prin localităţile din jurul casei.

Horoscop Neti Sandu 5 mai 2018 PEŞTI:

Se-anunţă o seară specială, poate-ajungeți la nunta unor prieteni, e un eveniment la care-o să vină multă lume şi o să vă placă.

Un dus-întors v-ar prinde bine, să revedeţi nişte oameni cu care-aveți ceva de făcut, de vorbit sau să vă distraţi, c-aţi muncit destul în ultima vreme.

Horoscop Neti Sandu 5 mai 2018 BERBEC:

O să scoateţi nişte bani din buzunar să-i luaţi cuiva un cadou dacă vă duceţi la o aniversare, la un botez, o nuntă, o casă nouă.

Se poate să vă convingă nişte prieteni să vă duceţi la ei în alt oraş, deşi vă făcuserăţi alt program, pentru că vă simţiţi întotdeauna bine împreună şi vă e dor de ei.

Sursa: Știrile Pro TV.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Zilnic

To Top