Horoscop Neti Sandu 6 ianuarie 2019: Zodia care primește inelul

06.01.2019
Horoscop Neti Sandu 6 ianuarie 2019: Zodia care primește inelul

Horoscop 6 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. Lună nouă azi. O să punem punctul pe ”i” într-o situaţie sentimentală, ca să recuperăm o relaţie de cuplu, o căsnicie, ceva la care nu putem renunţa, că ne doare sufletul.

CAPRICORN
Se poate să daţi o petrecere de zi aniversară sau e avanpremieră la Sfântul Ion de mâine şi o să fie frumos. O veste neaşteptată, o prezenţă agreabilă, poate se-ntâmplă ceva memorabil, o cerere în căsătorie, după o logodnă prelungită, probabil.

VĂRSĂTOR
O reuniune colegială o să vă dezmorţească sufleteşte şi o să vă repună în centrul atenţiei. Poate vă abordează cineva la petrecerea la care vă duceţi în vederea unei colaborări şi o să acceptaţi provocarea, dacă eraţi lipsiţi de alte angajamente.

PEŞTI
Poate vă duceţi la nunta cuiva, ori e altă ceremonie, un spectacol de gală şi o să aveţi o stare de graţie. Voi vă aflaţi într-un vârf de formă şi o să apăreţi mai des pe scenă socială, poate prezentaţi un produs la care aţi lucrat sau poate-aveți ceva de spus.

BERBEC
Aţi putea face rapid un dus-întors recreativ, să luaţi o gură de aer proaspăt de la munte şi să vă-ntoarceţi revigoraţi acasă. Se poate să mai frecventaţi şi alte medii, să vă-mprieteniți cu alţi oameni care vor fi pe lungimea voastră de undă şi o să vă armonizaţi.

TAUR
Se poate să reapară cineva care să vă declare dragoste pe viaţă şi să simţiţi şi voi acelaşi lucru şi treceţi peste o supărare. O să primiţi un răspuns favorabil de la cineva care e de acord cu ce vă doriţi de la el, ea şi o să începeţi o viaţă nouă, e ceva care va duce la alt nivel emoţional.

GEMENI
O persoană tânără vrea să fie în preajma voastră şi să împărtăşiţi idei, emoţii, sentimente. Cineva care vă iubeşte v-a pregătit o surpriză poate fi şi o petrecere, ceva care o s-aducă un plus de lumină într-o relaţie fie ea de prietenie sau de dragoste.

RAC
Poate-o să fiţi de față când îşi unesc destinele nişte oameni dragi, rude prieteni şi o să fie emoţionant. O întâlnire memorabilă, poate se vor spune nişte lucruri care-ar salva o căsnicie, o relaţie amoroasă şi v-ar face să fiţi fericiţi.

LEU
Se poate să reparaţi o relaţie care fusese afectată de o ceartă, neînţelegere şi o să vă vina inima la loc. În familia voastră ar putea apărea o veste bună, despre o căsătorie, despre apariţia unui copil, sau despre revenirea cuiva după o lungă absenţă.

FECIOARĂ
Prietenii vor să petreceţi mai mult timp împreună, cel puţin în perioada asta, semn că le-aţi lipsit şi e momentul să recuperaţi. Poate faceţi o trataţie la voi acasă, tot e sărbătoare, mâine e Sfântul Ion şi daţi de băut, de mâncat, chiar dacă nu e un sărbătorit anume. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *