Connect with us
Horoscop Neti Sandu 6 iunie 2019 - Leii dau lovitura astăzi

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 6 iunie 2019 – Leii dau lovitura astăzi

Horoscop Neti Sandu 6 iunie 2019 pentru ziua de joi. Previziunile horoscopului zilnic prezentat de Neti Sandu la Știrile Pro TV. Vibrația zilei este Vibraţia zilei este 6 şi o să facem tot posibilul să evităm conflictele.

HOROSCOP 6 IUNIE 2019 GEMENI

E posibil să vină cineva din străinătate şi să vă propună o colaborare şi poate daţi şi de un sponsor care să vă susţină financiar. Se poate să fiţi constrânşi să luaţi o decizie, deloc uşoară, dar care o să vă simplifice viaţa, poate vă mutaţi la alt serviciu, sau la alt domiciliu.

HOROSCOP 6 IUNIE 2019 RAC

Relaţia de cuplu o să fie şi mai armonioasă, vor exista înţelegere, comunicare şi fiecare va pune umărul la obligaţiile familiale. E posibil să faceţi o investiţie, să vă luaţi o locuinţă, ori s-o extindeţi pe cea în care locuiţi şi să vă cumpăraţi diverse lucruri care să sporească tot confortul de-acasă.

HOROSCOP 6 IUNIE 2019 LEU

E un moment bun să faceţi nişte investigaţii medicale, să vă faceţi o programare la specialişti, dacă sunt ceva probleme evidente. O confirmare – că puteţi începe o afacere, să vă implicaţi într-un proiect care să vă aducă prestigiu, să deveniţi mai cunoscuţi, să căpătaţi o funcţie, să deveniţi lideri.

HOROSCOP 6 IUNIE 2019 FECIOARĂ

O să mai lăsaţi de la voi în relaţia cu partenerul şi o să renunţaţi la critici şi observaţii, o să-i respectaţi şi celuilalt părerea. E bine să fiţi ceva mai bătăioşi, să vă luptaţi pentru drepturile voastre, să vă luaţi înapoi bunurile care v-au fost luate şi să vă cereţi înapoi şi banii împrumutaţi.

HOROSCOP 6 IUNIE 2019 BALANŢA

Se poate să fiţi în căutarea unei locuinţe, fie ea şi cu chirie şi să le faceţi o bucurie alor voştri, c-aţi găsit ceva care să le convină. O să recuperaţi nişte bani, vi se dau bani în plus la salariu, apar nişte câştiguri care să vă permită să vă mişcaţi şi chiar aveţi de gând s-o porniţi pe undeva în week-end.

HOROSCOP 6 IUNIE 2019 SCORPION

O problemă care v-a măcinat sufleteşte o să dispară pentru că o să profitaţi de primul prilej ca să vorbiţi cu persoana în cauză şi o să vă eliberaţi sufleteşte. Se pot întâmpla diverse lucruri, mărunte, care să vă ridice moralul, să vă dea idei pentru viitoarele proiecte ca să daţi lovitura în afaceri.

HOROSCOP 6 IUNIE 2019 SĂGETĂTOR

O să vă puteţi găsi şi voi pe cineva cu care să rezonaţi sufleteşte şi să fiţi o echipă, să vă susţineţi reciproc. Vă daţi întâlnire cu nişte parteneri de afaceri să puneţi la punct un proiect care vă poate propulsa în cariera şi să câştigaţi bani, un titlu, să obţineţi o funcţie.

HOROSCOP 6 IUNIE 2019 CAPRICORN

O să vă puteţi înţelege mult mai bine cu partenerul de cuplu dacă o să vorbiţi deschis şi n-o să faceţi reproşuri. O să negociaţi un contract şi o să ţineţi la pretenţiile voastre, şi la bani, ca să fie echitabil, cel puţin la început, pentru că după aceea mai vedeţi voi.

HOROSCOP 6 IUNIE 2019 VĂRSĂTOR

Poate ai voştri vor să vă mutaţi, ori să mai schimbaţi câte ceva prin casă şi să cheltuiţi cu măsură banii puşi deoparte. E posibil să vi se dea ceva nou de făcut la serviciu şi să fie cel mai bun prilej să ocupaţi şi o funcţie, să vă daţi tot interesul să vă dovediţi capacităţile.

HOROSCOP 6 IUNIE 2019 PEŞTI

Sfera sentimentală e nuanţata frumos şi poate renaşte o iubire care-şi pierduse intensitatea. Vi se dă mâna liberă, să vă puneţi amprenta personală pe o activitate care-o să vă destindă, şi poate-o să-i antrenaţi şi pe alţii, să se bucure toată lumea.

HOROSCOP 6 IUNIE 2019 BERBEC

Poate va invita cineva într-o excursie la sfârşit de săptămână la un hotel, o cabană, să petreceţi o zi şi-o noapte la relaş. O s-aveţi de luat nişte semnături, să legalizaţi o situaţie care ţine de proprietăţi, poate sunt implicate şi rudele şi n-o să fie uşor să vă strângeţi cu toţii pentru că sunteţi ocupaţi.

HOROSCOP 6 IUNIE 2019 TAUR

O să aveţi succes la activităţile de grup şi-o să faceţi mare parte din lucrurile pe care vi le-aţi propus. Se anunţă rezultate de bun augur la şcoală, la interviuri, o să fie un progres vizibil şi fără un efort prea mare – câştigurile vor fi certe.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. zeno

    2019-06-06T10:44:18+03:00 at 10:44

    expirata asta se crede fetita sa umble cu bluze semiscoase din nadragi…ce naiba cauta la TV?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top