Horoscop Neti Sandu 6 octombrie 2019 – Dragostea bate la ușa zodiei

06.10.2019
Horoscop Neti Sandu 6 octombrie 2019 – Dragostea bate la ușa zodiei

Horoscop Neti Sandu 6 octombrie 2019, prezentat la Știrile Pro TV, Vibrația zilei.

Horoscop 6 octombrie 2019 BALANŢA

Se poate să primiţi daruri că e ziua voastră de naştere, sau altceva care-aduna prieteni cu care să vă bucuraţi. Se-ntâmplă multe lucruri noi în viaţa voastră şi o să vă treziţi şi cu oameni interesaţi de o relaţie sentimentală şi dacă sunteţi singuri, tocmai bine pentru un nou început.

Horoscop 6 octombrie 2019 SCORPION

O să vă-ncânte o preocupare de timp liber şi o s-o reluaţi ori de câte ori o s-aveţi o oră, doua după serviciu. Un suflu de prospeţime la voi, faceţi cunoştinţă cu nişte oameni care or să fie alături de voi şi veţi realiza multe împreună.

Horoscop 6 octombrie 2019 SĂGETĂTOR

Poate vă alăturaţi unui grup ca să luptaţi pentru o cauză comună, să le fiţi de ajutor, suport moral unor năpăstuiţi. O să vă caute multă lume, vă cheamă pe la evenimente, şi o să reintraţi pe o filieră profesională, să atingeţi un alt nivel în carieră.

Horoscop 6 octombrie 2019 CAPRICORN

Prezenţa cuiva o să vă trezească o emoţie puternică şi o să daţi restart vieţii voastre de cuplu – chimia dintre voi o să vorbească de la sine. Vin vremuri bune şi la voi şi o să vă relaxaţi, dup-atata închidere, o s-aduceţi bucurie celor din jurul vostru şi o s ava câştigaţi un loc în inima lor.

Horoscop 6 octombrie 2019 VĂRSĂTOR

Se poate să fiţi implicaţi într-o activitate care să vă pună în relaţie cu oameni pe care o să-i cunoaşteţi acum şi o să fie relaţie mare cu succes. Chef de plimbare, poate şi anturajul e pe stilul vostru şi e un motiv în plus să daţi o raită pe undeva, mai ales dac-aţi primit o invitaţie la masă, la petrecere.

Horoscop 6 octombrie 2019 PEŞTI

O ieşire în doi ar aduce un plus de prospeţime în relaţie şi v-ar ajuta să treceţi mai uşor peste momentele delicate. Se poate să plecaţi în vizită la rude, la prieteni şiş a vă-ntoarceţi până la noapte, aveţi nevoie de aer, de spaţiu de mişcare şi de prezenţa celor dragi.

Horoscop 6 octombrie 2019 BERBEC

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să vi se potrivească, aşa, că fel de a fi şi să puneţi bazele unei relaţii serioase. Se poate să primiţi o invitaţie la o ceremonie şi să refaceţi punţile de comunicare cu cei pe care nu i-aţi mai văzut de mult şi poate reluaţi nişte preocupări comune.

Horoscop 6 octombrie 2019 TAUR

E o festivitate la care s-ar putea s-ajungeţi şi poate vă cooptează cineva pentru un proiect, o colaborare. O să vă reuşească surpriză pe care vreţi să i-o faceţi partenerului de cuplu şi poate-l recuceriţi, dacă nu e, deja, prins cu totul şi promite să fie o zi specială pentru relaţia voastră.

Horoscop 6 octombrie 2019 GEMENI

Cineva dintr-o fostă relaţie mai încearcă marea cu degetul să vadă dacă sentimentele sunt încă vii. Se poate să vă faceţi un program în funcţie de dispoziţia pe care o aveţi şi să vă duceţi în plimbare pe la prietenii care locuiesc, poate prin alte localităţi.

Horoscop 6 octombrie 2019 RAC

Poate vă duceţi la un botez, o cununie religioasă şi o să fiţi în ton cu evenimentul care va fi în familia voastră. O să vă străduiţi să faceţi o economie la bani ca să vă rămână pentru neprevăzute, dar tot o să reuşiţi să vă distraţi c-o să găsiţi ceva şi pentru buzunarul vostru.

Horoscop 6 octombrie 2019 LEU

O să primiţi un semn de viaţă de la cineva pe care-l vreţi în viaţa voastră şi pare să fie începutul unei relaţii de durată. Sunteţi înconjuraţi de oameni care vă susţin în toate felurile şi o să vă armonizaţi şi la treabă şi la distracţie, totul vă reuşeşte c-aveţi energie şi vă conectaţi frumos la anturaj.

Horoscop 6 octombrie 2019 FECIOARĂ

O să le-mpliniți copiilor nişte dorinţe şi o să fie o încântare pentru că visaţi de multă vreme la aşa ceva. Poate-i strângeţi pe ai voştri la un grătar, or mai fi şi nişte chestiuni de familie de discutat şi lucrurile or să se lege frumos, o să reactivaţi armonia din familie.