Connect with us
Horoscop Neti Sandu 6 octombrie 2019 - Dragostea bate la ușa zodiei

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 6 octombrie 2019 – Dragostea bate la ușa zodiei

Horoscop Neti Sandu 6 octombrie 2019, prezentat la Știrile Pro TV, Vibrația zilei.

Horoscop 6 octombrie 2019 BALANŢA

Se poate să primiţi daruri că e ziua voastră de naştere, sau altceva care-aduna prieteni cu care să vă bucuraţi. Se-ntâmplă multe lucruri noi în viaţa voastră şi o să vă treziţi şi cu oameni interesaţi de o relaţie sentimentală şi dacă sunteţi singuri, tocmai bine pentru un nou început.

Horoscop 6 octombrie 2019 SCORPION

O să vă-ncânte o preocupare de timp liber şi o s-o reluaţi ori de câte ori o s-aveţi o oră, doua după serviciu. Un suflu de prospeţime la voi, faceţi cunoştinţă cu nişte oameni care or să fie alături de voi şi veţi realiza multe împreună.

Horoscop 6 octombrie 2019 SĂGETĂTOR

Poate vă alăturaţi unui grup ca să luptaţi pentru o cauză comună, să le fiţi de ajutor, suport moral unor năpăstuiţi. O să vă caute multă lume, vă cheamă pe la evenimente, şi o să reintraţi pe o filieră profesională, să atingeţi un alt nivel în carieră.

Horoscop 6 octombrie 2019 CAPRICORN

Prezenţa cuiva o să vă trezească o emoţie puternică şi o să daţi restart vieţii voastre de cuplu – chimia dintre voi o să vorbească de la sine. Vin vremuri bune şi la voi şi o să vă relaxaţi, dup-atata închidere, o s-aduceţi bucurie celor din jurul vostru şi o s ava câştigaţi un loc în inima lor.

Horoscop 6 octombrie 2019 VĂRSĂTOR

Se poate să fiţi implicaţi într-o activitate care să vă pună în relaţie cu oameni pe care o să-i cunoaşteţi acum şi o să fie relaţie mare cu succes. Chef de plimbare, poate şi anturajul e pe stilul vostru şi e un motiv în plus să daţi o raită pe undeva, mai ales dac-aţi primit o invitaţie la masă, la petrecere.

Horoscop 6 octombrie 2019 PEŞTI

O ieşire în doi ar aduce un plus de prospeţime în relaţie şi v-ar ajuta să treceţi mai uşor peste momentele delicate. Se poate să plecaţi în vizită la rude, la prieteni şiş a vă-ntoarceţi până la noapte, aveţi nevoie de aer, de spaţiu de mişcare şi de prezenţa celor dragi.

Horoscop 6 octombrie 2019 BERBEC

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să vi se potrivească, aşa, că fel de a fi şi să puneţi bazele unei relaţii serioase. Se poate să primiţi o invitaţie la o ceremonie şi să refaceţi punţile de comunicare cu cei pe care nu i-aţi mai văzut de mult şi poate reluaţi nişte preocupări comune.

Horoscop 6 octombrie 2019 TAUR

E o festivitate la care s-ar putea s-ajungeţi şi poate vă cooptează cineva pentru un proiect, o colaborare. O să vă reuşească surpriză pe care vreţi să i-o faceţi partenerului de cuplu şi poate-l recuceriţi, dacă nu e, deja, prins cu totul şi promite să fie o zi specială pentru relaţia voastră.

Horoscop 6 octombrie 2019 GEMENI

Cineva dintr-o fostă relaţie mai încearcă marea cu degetul să vadă dacă sentimentele sunt încă vii. Se poate să vă faceţi un program în funcţie de dispoziţia pe care o aveţi şi să vă duceţi în plimbare pe la prietenii care locuiesc, poate prin alte localităţi.

Horoscop 6 octombrie 2019 RAC

Poate vă duceţi la un botez, o cununie religioasă şi o să fiţi în ton cu evenimentul care va fi în familia voastră. O să vă străduiţi să faceţi o economie la bani ca să vă rămână pentru neprevăzute, dar tot o să reuşiţi să vă distraţi c-o să găsiţi ceva şi pentru buzunarul vostru.

Horoscop 6 octombrie 2019 LEU

O să primiţi un semn de viaţă de la cineva pe care-l vreţi în viaţa voastră şi pare să fie începutul unei relaţii de durată. Sunteţi înconjuraţi de oameni care vă susţin în toate felurile şi o să vă armonizaţi şi la treabă şi la distracţie, totul vă reuşeşte c-aveţi energie şi vă conectaţi frumos la anturaj.

Horoscop 6 octombrie 2019 FECIOARĂ

O să le-mpliniți copiilor nişte dorinţe şi o să fie o încântare pentru că visaţi de multă vreme la aşa ceva. Poate-i strângeţi pe ai voştri la un grătar, or mai fi şi nişte chestiuni de familie de discutat şi lucrurile or să se lege frumos, o să reactivaţi armonia din familie.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Zilnic

To Top