Connect with us
Horoscop Neti Sandu 7 iunie 2019 - O zodie primește recompense pentru munca depusă

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 7 iunie 2019 – O zodie primește recompense pentru munca depusă

Horoscop Neti Sandu 7 iunie 2019, Gemenii pleacă la distracție pentru a-și încărca bateriile. Leii primesc cadouri, poate fi vorba chiar de bani. Fecioarele, sunt vizate de bonusuri la locul de muncă. Scorpionii petrec weekendul cu familia, iar Săgetătorii sunt atrași de cineva. Horoscopul zilei de 7 iunie prezentat de Neti Sandu la  Știrile ProTv, pentru toate zodiile mai jos.

HOROSCOP 7 IUNIE 2019 GEMENI

Poate-o să plecaţi de azi pe undeva la odihnă, la distracţie ca să vă eliberaţi de toate acumulările negative, să fiţi fresh. O să le cereţi poate şi în scris şefilor câte ceva din ce-aveţi nevoie, printre care şi bani – dacă cu vorbitul n-aţi ajuns nicăieri.

HOROSCOP 7 IUNIE 2019 RAC

O s-aveţi mai mult curaj decât de obicei să staţi la taclale cu cineva care se-arată interesat de o relaţie sentimentală. O energie cum n-aţi mai avut de multă vreme şi o să vă achitaţi de toate obligaţiile la care rămăseserăţi restanţieri şi o s-aveţi şi o oră, două de respiro.

HOROSCOP 7 IUNIE 2019 LEU

Se poate să primiţi ceva în dar, poate vi se returnează şi bani şi o să fie o zi cu surprize plăcute. Aveţi inspiraţie şi poate – alegeţi o destinaţie de minivacanţă să faceţi plimbări, să vă relaxaţi împreună cu prietenii şi cu familia.

Horoscop 7 iunie prezentat de Neti Sandu. Fecioarele primesc recompense de la locul de muncă

Horoscop 7 iunie prezentat de Neti Sandu. Fecioarele primesc recompense de la locul de muncă

HOROSCOP 7 IUNIE 2019 FECIOARĂ

E posibil să primiţi o recompensă financiară, să vi se dea, eventual, nişte bonuri valorice, să vă răsplătească o muncă, şefii. E un grup care o să vă asimileze, să aveţi activităţi comune, să le veniţi în ajutor unor persoane care se afla într-o încurcătură, or avea nevoie şi de bani, probabil.

HOROSCOP 7 IUNIE 2019 BALANŢĂ

Se pare că tot n-aţi renunţat la ideea de a vă cumpăra o casă, ori să vă mutaţi cu chirie, poate şi-n alt oraş, altă ţară la urma urmei. Sunt evenimente mondene zilele astea şi o să vă faceţi timp să ajungeţi la toate, pe cât posibil, c-o să vă prindă bine să strângeţi relaţiile cu diverşi cunoscuţi.

HOROSCOP 7 IUNIE 2019 SCORPION

Va suna nişte rude care or fi în trecere prin oraşul vostru şi poate vă vedeţi cu ei dacă nu plecaţi pe nicăieri. Intenţii de călătorie se observă, mai trebuie să le puneţi în practică şi să alegeţi şi oamenii cu care să rezonaţi sufleteşte ca să porniţi la drum, încă de azi.

HOROSCOP 7 IUNIE 2019 SĂGETĂTOR

O persoană nou apărută în peisaj va scoate la cafea şi o să vă suscite interesul pentru că veţi descoperi puncte comune. Apar noi provocări şi la serviciu şi în particular, de undeva pot surveni situaţii la care să nu va fi aşteptat şi care să vă ridice în rang.

HOROSCOP 7 IUNIE 2019 CAPRICORN

E cineva tânăr care vrea să vă scoată din zona de confort, dar o să-i arătaţi că sunteţi şi flexibili dacă vreţi. O să fie de lucru mai mult decât de obicei la serviciu şi o să daţi zor, în ritmul vostru să lichidaţi toate treburile, să nu vi se poată reproşa nimic.

HOROSCOP 7 IUNIE 2019 VĂRSĂTOR

O invitaţie în oraş la cafea, la spectacol, sau la un shopping pe fugă, o să vă scape de stres, pentru câteva ore. Se poate să găsiţi şi voi ceva de lucru în particular şi or să fie nişte bani în plus la bugetul familiei, şi chiar o să vă placă ce faceţi, c-aveţi apetit pentru muncă.

HOROSCOP 7 IUNIE 2019 PEŞTI

O să vă puteţi găsiţi şi voi perechea de suflet care să vă completeze frumos şi să va-ntemeiati o familie până la sfârşitul anului. O să umpleţi timpul liber cu preocupări în care o să vă puneţi în valoare nişte calităţi pe care cei din jur n-au avut ocazia să le vadă şi pentru voi o să fie o descărcare creativă.

HOROSCOP 7 IUNIE 2019 BERBEC

Poate va invita cineva diseară la un film, la un spectacol şi aflaţi cum vede relaţia persoana respectivă. Va mai cumpăraţi una, alta prin casă, mai şi reparaţi, câte ceva şi o să le asiguraţi alor voştri ce au nevoie, ca să se simtă şi ei respectaţi, apreciaţi.

HOROSCOP 7 IUNIE 2019 TAUR

Vă daţi întâlnire cu colegi, prieteni, poate plecaţi împreună într-o excursie şi o să vă priască. Poate plecaţi pe undeva, în plimbare şi o să vă mai destindeţi, că v-o fi ajuns oboseala şi o să luaţi o gură de aer proaspăt, şi vă-ntoarceţi de-acolo cu idei şi personale şi de serviciu.

La 18 ani, Neti Sandu isi inchipuia ca viata sa va arata exact ca o poveste si, pe alocuri, nu s-a inselat. Acum, prezentatoarea rubricii Horoscop spune ca viata sa e mult mai colorata si comdimentata decat si-ar fi imaginat-o vreodata. 1. Ce inseamna pentru tine “Gandeste liber”, corelat cu “Eu fac Romania”? “Gandeste liber” inseamna ProTV, mi se pare cea mai elastica varianta de job pe care o poate avea cineva, in care sa i se dea voie sa gandeasca exact asa cum il taie pe el capul pentru ca i se acorda incredere totala ca stie ce face. “Eu fac Romania” inseamna sa fie sincer cu sine, constiincios si profesionist, asa am putea sa facem o Romanie cum ne-o dorim. Iar in momentul de fata, cel putin, eu fac Romania Care este pentru tine “visul romanesc”? Sa traim civilizat, sa ne respectam, sa ne deplasam cu usurinta si sa fim primiti cu acea ospitalitate de care se vorbeste, dar nu stim daca e adevarata. “Visul romanesc” inseamna sa fim mai inventivi, sa avem curajul de a ne manifesta cu personalitate pentru ca ascendentul in Varsator a sadit in noi sclipiri de geniu si am avea de unde sa fim asa. 3. Cum iti doreai la 18 ani sa arate Romania zilelor noastre? Imi doream sa fie aratoasa, sa imi placa ceea ce vad, sa aiba parcuri, mijloace de transport moderne, functionale si sa fie mai ieftina pentru ca la varsta aceea nu aveam prea multi bani ca sa pot sa ma duc la munte si la mare, asa cum imi doream. 4. Cum iti imaginai la 18 ani ca va arata viata ta in viitor? Seamana ceea ce iti imaginai atunci cu ceea ce traiesti astazi? La 18 ani credeam ca viata mea va fi exact ca intr-un film sau ca intr-o poveste, dar viata arata altfel decat mi-am imaginat. As putea sa spun ca e mult mai colorata, atunci mi-o inchipuiam mai asezata, dar ea in realitate e mult mai condimentata. Cum arata Romania pe care o “faci” tu? Eu imi inchipui ca fiecare dintre noi ar trebui sa ne respectam si sa ne cerem drepturile de cetatean si atunci lucrurile ar trebui sa functioneze, tot aparatul de stat ar trebui sa mearga. Eu imi platesc toate taxele si imi respect obligatiile, iar cei care ma reprezinta ar trebui sa se achite de ce au promis. Daca au idei suplimentare sa faca mai mult, e laudabil, dar pana una alta, nu cer prea mult, sa ma respecte ca cetatean.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top