Connect with us
Horoscop Neti Sandu 7 mai: O zi bănoasă pentru o zodie!

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 7 mai: O zi bănoasă pentru o zodie!

Horoscop Neti Sandu 7 mai:  Astrologul anunță că se vor da nişte lupte, nu vom câştiga, aşa, cu una, cu două nimic din ce ne dorim şi va căpăta o şi mai mare valoare cazna noastră.

Vibraţia zilei este 7 şi o să fim mai bogaţi sufleteşte după tot consumul fizic şi nervos.

Şi acum să vedem ce se întâmplă în fiecare zodie.

Horoscop Neti Sandu 7 mai pentru toți nativii

Horoscop Berbec

O să vă puteţi împăca după o ceartă care poate avea loc şi azi cu cineva la care nu puteţi renunţa şi o să fie dulce împăcarea, o să vedeţi. O să vă puneţi mintea cu ceva complicat pe care nu l-aţi putut deznoda pân-acum şi o să-i veniţi de hac, poate va mai ajută cineva şi-o să fie convenabil aşa.

Horoscop Taur

V-aţi putea programa la medic pentru nişte investigaţii şi să urmăriţi îndeaproape ce se-ntâmplă cu sănătatea voastră, ca să fiţi în formă maximă. O să treceţi în revistă lucrurile pe care vreţi să le rezolvaţi ca să vă dezvoltaţi frumos, să faceţi progrese la slujbă, la şcoală, în viaţa personală, peste tot.

Horoscop Gemeni

O să luptaţi din răsputeri pentru dragostea voastră şi cea mai bună armă este iubirea, sigur şi apoi comunicarea, spuneţi lucrurilor pe nume. Se poate să amânaţi o activitate, o întâlnire de grup, apare ceva care va da de furcă şi o să vă redresaţi din mers, c-aveţi resurse interioare şi fizice şi psihice.

Horoscop Rac

Poate primiţi un ajutor financiar, oţi fi cerut un împrumut şi o să vă permiteţi nişte achiziţii pe care le vizaţi de multă vreme. Poate o să reluaţi o discuţie cu un angajator ca să vă fie şi mai clar în ce condiţii veţi lucra, să ştiţi dacă merită să plecaţi de la actualul serviciu, să vă duceţi în partea cealaltă.

Horoscop Leu

Poate începeţi nişte reparaţii pe-acasă, aţi comandat nişte lucruri, piese de mobilier, sau aparatură casnică. O să reporgramati o plecare în week-end, vă faceţi rezervare şi la tren, avion şi la cazare, să n-aveţi surpriză când o să ajungeţi la destinaţie că n-aveţi unde dormi.

Horoscop Fecioară

Se poate să aflaţi de o destinaţie de vacanţă care să fie exact ce-aveaţi nevoie şi să faceţi un efort financiar să vă luaţi biletele. Încă mai aveţi şanse să recuperaţi nişte bani pe care trebuia să-i luaţi acum mai bine de o lună şi vedeţi ce varianta abordaţi, în scris, telefonic, vă-ntâlniţi față-n față cu persoana.

Horoscop Balanță

O să vă iasa-n cale cineva care se-arata interesat de voi şi o să vă puteţi cunoaşte mai bine şi să formaţi un cuplu. O să vă mai cheltuiţi nişte bani cu recondiţionările prin casă şi să vă gândiţi dup-aceea şi la voi, la sănătate, la felul în care trăiţi, să vă oferiţi şi un respiro.

Horoscop Scorpion

Partenerul de cuplu vrea să primească asigurări din partea voastră că o să puneţi umărul la toate activităţile pe care le-aveţi de făcut împreună. Poate v-apucaţi de nişte cursuri, să vă specializaţi într-un domeniu, să obţineţi un salariu mai mare când veţi absolvi, să aveţi un trai civilizat.

Horoscop Săgetător

Păreţi deschişi unei relaţii sentimentale, vă şi potriviţi şi o să vă completaţi frumos, o să construiţi împreună. Vă pregătiţi de o relansare profesională, poate v-aţi găsit altceva de lucru şi nu mai vreţi să prelungiţi situaţia, o să treceţi la fapte.

Horoscop Capricorn

Se-anunţa o perioadă mai bănoasă, poate mai luaţi din particular nişte bani, sau mai vin şi pe filieră partenerului de cuplu. Poate că vă doriţi să-ncepeti o viaţă nouă, dar aveţi nevoie de un impuls, de cineva pentru care să faceţi toate schimbările necesare şi s-ar putea să şi existe persoană.

Horoscop Vărsător

E un crescendo în sfera afectivă şi o să devină şi mai stabilă relaţia, o să vă gândiţi şi la căsătorie. E bine să-i mai faceţi şi voi o verificare maşinii, să aveţi ce vă trebuie în cazul în care va lăsa-n drum, vedeţi şi cu actele dacă sunteţi în regulă să evitaţi amenzile.

Horoscop Pești

Aţi putea reactualiza nişte acte, să nu vă treziţi cu interdicţii, să vă puteţi vedea de toate treburile din perioada asta. Intraţi la cheltuiala, dar poate daţi de nişte lucruri pe care le căutaţi de multă vreme, sau apar situaţii neprevăzute care vă scot, cu forţa, banii din buzunar.

Citește și: Horoscop 7 mai 2018: Luni, o zodie primește vești neplăcute

Sursa: Stirile Pro TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Zilnic

To Top