Horoscop Neti Sandu 8 iunie 2019 – Leii au pare de noi experințe în viața sentimentală

Ioan Adi
08.06.2019
Horoscop Neti Sandu 8 iunie 2019 – Leii au pare de noi experințe în viața sentimentală

Horoscop Neti Sandu 8 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu, la Știrile Pro TV. Vibrația zilei este 8 care ne ajută să ne facem calcule și să fim mai chibzuiți cu banii.

HOROSCOP 8 IUNIE 2019 GEMENI

O să cheltuiţi nişte bani pentru că aveţi de făcut nişte cadouri de casă nouă, de zi aniversară, poate vă costa şi transportul, şi banii se duc. E animaţie în jurul vostru şi o să ieşiţi pe la evenimente, o să faceţi şi mişcare, dacă plecaţi într-o excursie, faceţi o rezervare la un teren de sport.

HOROSCOP 8 IUNIE 2019 RAC

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să fie pe lungimea voastră de undă şi să fiţi dispuşi să-ncepeti o relaţie sentimentală. O să vă mobilizaţi mai uşor decât credeţi şi o să ajungeţi la nişte prieteni sau rude care v-aşteaptă la un grătar, o serată, şi va fi o atmosferă pe gustul vostru.

HOROSCOP 8 IUNIE 2019 LEU

O ieşire în doi la o cafea o să aducă o nouă lumină într-o chestiune care ţine de relaţia voastră, pe care-o vreţi şi mai stabilă. Poate-o s-aveţi ceva de spus în cadrul unei manifestări mondene ori o să vă duceţi la un spectacol şi va fi o atmosferă festivă, sunt lucruri noi şi incitante care or să vă acapareze.

HOROSCOP 8 IUNIE 2019 FECIOARĂ

Vă cheamă cineva la o întrunire amicală şi-o să puteţi face cunoştinţă cu o persoană de calibrul vostru, cu care să rezonaţi sentimental. O să vă daţi întâlnire cu un grup de prieteni poate pentru c-aveţi ceva de sărbătorit, lucraţi în cadrul unei organizaţii ca să le fiţi de folos unor oameni care nu se pot descurca singuri.

HOROSCOP 8 IUNIE 2019 BALANŢA

E cineva interesat de voi şi n-o să se lase până n-o să vă convingă de calităţile pe care le are şi de compatibilitatea cu voi. E nevoie de voi pe undeva să fiţi alături de nişte oameni angajaţi într-o competiţie şi o să fie cu descărcare de adrenalină pentru că s-ar putea să vă implicaţi şi voi în vreun fel.

HOROSCOP 8 IUNIE 2019 SCORPION

Şi la voi persistă şansă de a vă reface viaţa de cuplu şi să daţi curs unei relaţii care să va-mplinească frumos, sufleteşte. Un city break ar fi cel mai nimerit pentru voi, dar şi pe-aici prin ţară v-ar prinde bine o plecare în excursie, vă mai opriţi şi pe la prietenii care locuiesc prin oraşele prin care treceţi.

HOROSCOP 8 IUNIE 2019 SĂGETĂTOR

O să rulaţi nişte bani ca să aveţi de buzunar dacă vă duceţi într-un parc de distracţii sau la un shopping de relaxare. Întrevedere cu cineva care vine cu o ofertă de afaceri, dar nu sunteţi convinşi că e exact ce vă trebuie şi-o s-o lăsaţi la dospit ideea, să vedeţi dacă o s-o acceptaţi, sau nu.

HOROSCOP 8 IUNIE 2019 CAPRICORN

E cineva care v-a adus dorul şi o să redescoperiţi numitorul comun, să puteţi fi din nou un cuplu. O s-aveţi o discuţie între patru ochi cu partenerul de cuplu şi o să faceţi cumva să ajungeţi la o înţelegere, să mergeţi în aceeaşi direcţie, să fiţi o echipă.

HOROSCOP 8 IUNIE 2019 VĂRSĂTOR

Şi la voi o apariţie surpriză, vă scoate cineva la cafea, la un spectacol sau la o cină în doi şi o să fie frumos. Se pare c-o să-i strângeţi în jururul vostru pe nişte oameni care va-mpartasesc ideile şi o să lucraţi împreună, o să vă distraţi, c-aveţi un timp comun de petrecut.

HOROSCOP 8 IUNIE 2019 PEŞTI

Poate vă duceţi la un botez sau e o aniversare şi vreţi să-i ziceţi un La mulţi ani acelei persoane de care sunteţi ataşaţi, sufleteşte. Poate vă vin nişte musafiri de la drum şi o să vă bucuraţi de prezenţa acestor oameni, c-o să puneţi la cale şi nişte petreceri de familie pentru perioada care urmează.

HOROSCOP 8 IUNIE 2019 BERBEC

Se poate să faceţi o trataţie cu un prilej anume şi o să -i adunaţi în jurul vostru pe cei cu care nu v-aţi mai văzut de multă vreme. Se poate să v-ajute cineva la treabă dacă e de făcut ceva în gospodărie şi o să puteţi ieşi la o plimbare diseară să vă bucuraţi de compania unor prieteni cu care va-ntelegeti bine.

HOROSCOP 8 IUNIE 2019 TAUR

Are loc un spectacol, un concert, poate e o serbare a copiilor şi o să fie frumos, cu satisfacţii sufleteşti. O să mai ieşiţi şi voi din casă, poate cei mici vă scot la munte, la mare, într-un parc de agrement să vă scuturaţi toţi de tensiuni şi să reveniţi cu alt tonus pentru săptămâna următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *