Horoscop Neti Sandu o zodie are mare noroc în dragoste

Ultimul update: marți 2 aprilie 2019 14:01 Data publicării: marți 2 aprilie 2019 14:01
Autor , în Zilnic

Horoscopul realizat de Neti Sandu și prezentat la Știrile Pro TV în 2 aprilie 2019. Vibrația zilei este 2 și ne aduce ajutoare nesperate.

Horoscop 2 aprilie 2019 – Neti Sandu

BERBEC
Se pot schimba multe lucruri în bine, acasă, în relaţia de cuplu şi să faceţi şi treaba şi să ieşiţi şi în timpul liber mai des împreună. Se poate să vă târguiţi cu nişte angajatori până să-i convingeţi să vă dea ce le-aţi cerut, ori poate durează până-i convingeţi pe nişte clienţi să vă cumpare marfa, produsele.

TAUR
Poate vă bazaţi pe un credit bancar ca să vă luaţi casă, maşina, să plecaţi în concediu, s-aveţi de taxele şcolare. E posibil să-ncepeti un proiect care să v-aducă mai mulţi bani şi să vă extindeţi afacerile, să găsiţi noi modalităţi de a vă spori veniturile.

GEMENI
E posibil să-ntâlniţi pe cineva cu care să fiţi compatibili şi să se lege frumos o relaţie serioasă, de durată. Vă puteţi asocia cu nişte oameni ca să nu duceţi voi tot greul, să mai faceţi şi alte lucruri în paralel şi în principiu să câştigaţi mai mulţi bani.

Citește și


RAC
Vouă v-ar prinde bine o ieşire la sfârşitul programului să daţi refresh relaţiei de cuplu, c-au tot fost tensiuni. Poate aflaţi ceva despre o plecare fie cu treabă, să munciţi, să învăţaţi, fie ca să fiţi alături de fiinţa iubită care se afla în alt oraş, în străinătate poate.

LEU
E momentul să vă-ngrijiți şi de sănătate şi să faceţi o programare la medic să vedeţi ce se-ntâmplă cu organismul. O să luaţi de undeva nişte bani şi poate-i faceţi o surpriză fiinţei iubite, ieşiţi în oraş ori poate faceţi o rezervare la munte, să vă duceţi de Paşte, de 1 mai.

FECIOARĂ
Poate puneţi umărul la un eveniment festiv care va avea loc probabil în week-end sau cât de curând. Poate insistaţi pe lângă şefi să vă dea un supliment salarial, să vă pună la dispoziţie o aparatură care să v-ajute la treabă, să aduceţi îmbunătăţiri calităţii muncii voastre.

BALANŢA
E posibil să se-ntoarcă cineva după o lungă absenţa şi să vedeţi ce-a mai rămas din relaţia voastră, dacă mai e ceva de făcut. Poate mai investiţi nişte bani în casă, luaţi lucruri noi, mai reparaţi câte ceva, zugrăviţi o cameră sau toată casa, depinde şi de buget, dar şi de timpul pe care-l aveţi la dispoziţie.

SCORPION
E posibil să-ntâlniţi o persoană care să vă uimească cu felul ei de a fi şi să construiţi în jurul ei totul, să fie piesa centrală a vieţii voastre. Apar noi provocări şi poate găsiţi ceva nou de lucru, fie cu titlu permanent, fie o colaborare, şi care să atragă alte lucruri avantajoase de care să vă bucuraţi în continuare.

SĂGETĂTOR
O ieşire la un eveniment monden după orele de program şi o să lărgiţi cercul de prieteni şi de oameni influenţi. O să faceţi progrese la slujbă, poate veţi lucra pe mai multe fronturi şi or să se-adune bani în cont, dar importantă e şi prestanța de care-o să vă bucuraţi.

CAPRICORN
O să primiţi un accept, poate vi se aprobă un credit şi-o să luaţi ce vă trebuie pentru casa, familie, să rezolvaţi nişte probleme. Or să vă fie răsplătite cumva eforturile de la serviciu, şi-o să păreţi mai motivaţi să munciţi şi-n plus dacă e cazul, că fără nicio compensaţie e cam greu.

VĂRSĂTOR
Cineva care nu v-a uitat vă căuta şi ar face orice să v-arate cât de mult vă iubeşte şi-o să conteze în ochii voştri şi în inimă. Poate semnaţi un contract de angajare, o prelungire poate şi o să vă asiguraţi banii pentru un trai confortabil, să nu staţi cu grijă zilei de mâine.

PEŞTI
O să va-ngrijiți ceva mai mult de felul în care arătaţi şi o să cheltuiţi o sumă pentru îmbrăcăminte, cosmetică, poate vă duceţi şi la fitness. O să va-ntelegeti mult mai bine cu partenerii de afaceri şi o s-aveţi parte de câştiguri mai mari de-acum încolo, c-aţi descoperit cum să fie totul şi mai rentabil.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii