Horoscop Neti Sandu – Weekendul aduce noi începuturi pentru săgetători

27.07.2019
Horoscop Neti Sandu – Weekendul aduce noi începuturi pentru săgetători

Horoscop Neti Sandu 27 – 28 iulie 2019. Horoscop, prezentat de Neti Sandu. O zi frumoasă. Sunt lucruri pe care vrem de multă vreme să le facem şi poate n-am găsit ocazia, n-am avut starea de spirit necesară, acum însă se-ntrunesc toţi factorii să bifăm o victorie.

HOROSCOP 27 IULIE 2019 LEU

Poate faceţi cumva să reparaţi o relaţie de cuplu care v-a adus multe momente de fericire şi o să lăsaţi inima să aleagă.

Prietenii vă scot în oraş, o să fie distracţie, poate e şi vreun chef la care-o să vă duceţi, apar şi noi cunoştinţe pe care-o să le includeţi în grupul vostru.

HOROSCOP 27 IULIE 2019 FECIOARĂ

E un eveniment festiv la care-o să vă duceţi, poate plecaţi şi din oraş şi vă puteţi întoarce duminică seară.

Se pare c-o să vă bucuraţi de sosirea cuiva care v-a lipsit şi o să petreceţi o zi minunată împreună, poate chiar rămâne o perioadă şi relaţia o să se cimenteze.

HOROSCOP 27 IULIE 2019 BALANŢĂ

Puteţi da o fugă şi voi la prietenii care v-aşteaptă la un grătar, la malul mării sau la munte, undeva la relaş.

Voi se pare c-o să umpleţi un gol sufletesc cu o nouă iubire şi viaţa voastră o să capete alt sens, o să fiţi dispuşi să faceţi oricâte sacrificii ar fi nevoie.

Horoscop 27 - 28 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii încep o nouă relație
Horoscop 27 – 28 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii încep o nouă relație

HOROSCOP 27 IULIE 2019 SCORPION

Aţi putea lua o decizie de viaţă personală şi să faceţi o căsnicie să meargă, să vă cumpăraţi o casă, poate, să nu depindeţi de nimeni.

Vă-ntâlniţi cu cineva care va propune un job, o colaborare, şi o să analizaţi situaţia pe toate fețele, după care o să ştiţi ce e cel mai bine pentru voi.

HOROSCOP 27 IULIE 2019 SĂGETĂTOR

Se poate să luaţi parte la o competiţie, să vă duceţi la un concert, un spectacol şi să fie o zi plină ochi de evenimente.

Un moment bun pentru voi să puneţi nişte lucruri în ordine şi să aflaţi dacă sunteţi pregătiţi pentru o relaţie sau, şi mai mult, pentru o căsnicie.

HOROSCOP 27 IULIE 2019 CAPRICORN

Poate recuperaţi nişte bani sau cadeţi la pace cu un fost partener de cuplu şi vă primiţi înapoi nişte bunuri.

O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni dragi, de veştile bune pe care le aflaţi de la prieteni şi poate plecaţi împreună pe undeva la soare, la malul mării sau căutaţi umbra pădurii.

HOROSCOP 27 IULIE 2019 VĂRSĂTOR

Or să vă caute nişte prieteni care vor să vă implicaţi într-o activitate extraprofesională, în folosul altora şi-aţi câştiga şi voi un plus de prestigiu.

Se va găsi un prilej anume ca s-o luaţi din loc, să vă duceţi la rude, la prieteni, să vă rupeţi de rutina zilnică şi să consolidaţi nişte relaţii.

HOROSCOP 27 IULIE 2019 PEŞTI

Se poate să primiţi un cadou care să fie pe sufletul vostru şi să-nsemne mult gestul respectiv şi să luaţi o decizie importantă.

Se observa un reviriment în sfera afectivă şi o să-i mai acordaţi o şansă fiinţei iubite cu care se cam răcise relaţia şi-o să v-aşezaţi la casa voastră.

HOROSCOP 27 IULIE 2019 BERBEC

Aţi putea ieşi cu prietenii pe undeva şi să-ntâlniţi o persoană pe lungimea voastră de undă şi să rămâneţi împreună.

E ceva de sărbătorit şi, dacă e nevoie să vă deplasaţi, o s-o faceţi, c-aveţi nevoie de spaţiu, de alt aer, să schimbaţi decorul, să daţi refresh stării de spirit.

HOROSCOP 27 IULIE 2019 TAUR

Invitaţie la o ceremonie, o festivitate, e ceva special care o să vă transmită o stare deosebită, veţi avea o revelaţie.

Se pare c-o s-aveţi parte de o surpriză plăcută, va căuta acea persoană în care v-aţi pus toate speranţele să vă facă fericiţi şi o să vă faceţi program de viaţă în doi.

HOROSCOP 27 IULIE 2019 GEMENI

Semne bune în sfera sentimentală, o să vă pice cu tronc cineva în care să găsiţi calităţile pe care le căutaţi la perechea de suflet.

O să vă drămuiţi în aşa fel timpul liber încât să v-ajungă să treceţi pe la evenimentele din oraş şi pe la prietenii care vă cheamă la ei, poate chiar prin ţară pe undeva.

HOROSCOP 27 IULIE 2019 RAC

Se poate să apară cineva cu care aţi vorbit doar în reţelele de socializare şi acum e prima vedere la faza pe viu.

Poate lansaţi o invitaţie la masă, fie la voi acasă, fie faceţi o rezervare în oraş, să vă mai servească şi pe voi cineva, să nu munciţi de două ori, înainte şi după.