Horoscop Nicoleta Svârlefus 28 iunie 2019 – Tsunami de vești proaste pentru 4 zodii

Ultimul update: vineri 28 iunie 2019 08:22 Data publicării: vineri 28 iunie 2019 08:22
Autor , în Zilnic

Horoscop Nicoleta Svârlefus 28 iunie 2019, horoscop zilnic pentru toate zodiile. Mai sunt câteva ore până când weekendul începe, dar astăzi este o zi plină de provoăcări. Gemenii au nevoie de odihnă, iar corpul le va transmite „dur” acest mesaj. Leii întâmpină câteva probleme la locul de muncă, dar nu-i capăt de lume, sunt pasagere.

Horoscop zilnic Nicoleta Svârlefus 28 iunie 2019.

Horoscop zilnic 28 iunie 2019 – Berbec

Sunt posibile cadouri si recompense marunte, dar incantatoare. O zi buna de a te ocupa de cheltuielile cotidiene. Atentie ca energia vitala este la cote minime, asa incat dozeaza-ti eforturile.

Se pot repune in discutie aspecte legate de taxe, impozite sau datorii ce nu au fost achitate la timp. Se recomanda verificarea atenta a documentelor financiare și a bugetului.

Horoscop zilnic 28 iunie 2019 – Taur

Esti o mică vedeta astazi. Ai energie, dorinta de a te avanta in tot si toate, fiind un exemplu bun pentru ceilalti. Relatiile parteneriale sunt destul de tensionate, dar cu prudenta si discernamant vei reusi sa depasesti totul cu succes.

Evita discutiile in contradictoriu. In a doua parte a zilei mergi la un salon de intretinere corporala sau invita-ti prietenii la cina.

Horoscop zilnic 28 iunie 2019 – Gemeni

Dorinta de a sta doar cu tine insuti va fi evidenta astazi. Sunt posibile insomnii, vise premonitorii sau revelatii legate de evenimentele si oamenii din preajma ta. Sanatatea este vulnerabila.

Exista varianta recidivarii unor afectiuni, legate de zonele aparatului uro-genital și gât. Relatiile cu colegii devin conflictuale si bine ar fi sa nu raspunzi la provocari. Odihneste-te mai mult!

Nicoleta Svârlefus 28 iunie – Sfatul zilei – Leii au nevoie de odihnă

Horoscop zilnic 28 iunie. Nicoleta  Svârlefus - Sfatul zilei Odihniți-vă

Horoscop zilnic 28 iunie. Nicoleta Svârlefus – Sfatul zilei Odihniți-vă

Horoscop zilnic 28 iunie 2019 – Rac

Ziua este importanta la capitolul prieteni, conturându-se intalniri si dialoguri interesante. Relatiile sentimentale vor intra intr-un con de umbra si acolo ar trebui sa ramana pentru o vreme.

Se vor relua unele conflicte cu cei dragi, deoarece au fost solutionate parțial mai demult. Selecteaza informatiile pe care le spui altora despre tine. Un prieten iti va oferi solutii financiare bune.

Horoscop zilnic 28 iunie 2019 – Leu

Cariera profesională si imaginea ta in ochii celorlalti sunt domeniile carora ar fi bine sa le acorzi atentie. Un sef iti poate reprosa faptul ca iti neglijezi indatoririle de la locul de munca in favoarea intereselor personale.

Incearca sa iti justifici actiunile in cuvinte putine, dar esentiale. Sunt momente pasagere si le vei depasi cu succes. Colegii de serviciu sunt de partea ta si iti ofera un sprijin deosebit.

Horoscop zilnic 28 iunie 2019 Nicoleta Svârlefus – Fecioară

Te-ai putea gandi la calatorii in tinuturi indepartate, insa se pare ca ai mai multe sanse la unele in apropierea casei. De asemenea se pot pune probleme legate de formele de scolarizare necesare unui domeniu profesional in care ai dori sa activezi.

In a doua parte a zilei, dorinta de rafinare sufleteasca iti poate fi implinita prin vizitarea unei galerii de artă sau a unei grădini botanice.

Horoscop zilnic 28 iunie 2019 – Balanță

Importantă zi la capitolul rezolvări financiare. Se pare că primești sprijin deosebit fie din partea rudelor, a partenerului de viață, fie dinspre segmentul profesional, un coleg are posibilitatea materială de a te ajuta pe neașteptate.

Fii prudent și nu te hazarda în speculații sau investiții pripite. Folosește strictul necesar și nu acumula datorii suplimentare fără rost!

Horoscop zilnic Nicoleta Svârlefus 28 iunie 2019 – Scorpion

Ziua este propice relatiilor parteneriale si colaborarilor in care esti implicat sau vrei sa te implici. Partenerul de viata iti poate face reprosuri si bine ar fi sa-l asculti.

Se pare ca va trebui sa-ti remodelezi modul de perceptie al celorlalti și felul în care te raportezi la evenimentele înconjurătoare. In cazul proiectelor la care lucrezi verifica etapele si colegii implicati.

Horoscop zilnic 28 iunie 2019 – Săgetător

Eforturile îți sunt atrase de îndatoririle profesionale de la locul de munca. Nu prea ai tu chef de lucru, colegii iti pun bete in roate, iar sefii parca nici nu exista.

Nu raspunde la provocari si ocupa-te doar de activitatile tale. Atentie ca sanatatea este vulnerabila pe segmentele gâtului și secundar pe segmentele aparatului uro-genital. Dozeaza-ti eforturile și odihneste-te regulat.

Horoscop zilnic 28 iunie 2019 – Capricorn

Relatiile sentimentale sunt dinamice, insa daca iti inviti persoana iubita la o serata romantica totul se va rezolva excelent. Atentie la prieteni si protectori!

Se pare ca revin in discutie unele conflicte vechi ce nu au fost solutionate bine la un moment dat. Fii chibzuit in privinta banilor si nu te hazarda în cumparaturi extravagante. Sfaturile și sprijinul celor dragi sunt binevenite!

Horoscop zilnic Nicoleta Svârlefus 28 iunie 2019 – Vărsător

Sunt momente bune de a te ocupa de segmental domestic. Relatiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate, insa sunt momente pasagere.

In domeniul profesional in care activezi se pot reedita situatii vechi ce nu au fost intelese sau rezolvate corespunzator. Sunt posibile dialoguri aprinse cu un sef, privind seriozitatea cu care iti indeplinesti atributiile de la locul de munca.

Horoscop zilnic 28 iunie 2019 – Pești

Esti mai mult pe drumuri astazi. Ai multe de rezolvat in interes de serviciu. Fii prudent, intrucat sanatatea este destul de vulnerabila, mai ales pe segmentul cap.

Incearca sa iti selectezi prioritatile si rezerva-ti timp si pentru sufletul tau. Un prieten apropiat iti poate face destainuiri surprinzatoare legate de viitorul locului tau de munca. Nu lua de bun chiar tot ce auzi.

Horoscop zilnic 28 iunie realizat de Nicoleta Svârlefus. Sursa: Astrocafe.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii