Connect with us
Horoscop sâmbătă 12 iunie 2021, zodiile de foc sar la scandal

Zilnic

Horoscop sâmbătă 12 iunie 2021, zodiile de foc sar la scandal

Horoscop 12 iunie 2021. Gemenii trăiesc ziua cu bucurie.  Sâmbta va fi însă agitată pentru zodiile de foc, care vor avea bătăi de cap intense și nemulțumirile lor ies la iveală. Valuri de reproșuri vor cășuna pe cei dragi, care fie țin piept, fie se iscă un scandal pe măsură.

Horoscop 12 iunie 2021 Berbec

Daca un plan pica în ultimul moment, nu sta să-ți strici ziua din cauza unui hop trecător, ci caută imediat o alta varianta, pentru că sigur vă apărea ceva la orizont. Daca însă te cramponezi de acel plan și nu vrei să accepți alternativele multiple care ți se oferă, atunci poți considera că nimic nu-ți iese.

Ceva nu e în regula cu tine, se vede că te macină ceva, că ceva nu-ți convine, dar ești tentat să treci în revista tot ce nu ai, desi ai putea face o lista întreagă cu tot ce ai obținut. Lupta cu pesimismul și chiar daca ți s-au cam înecat corăbiile, agata-te de cel mai mic cârlig care să te readucă la o stare emoțională ceva mai buna.

Horoscop 12 iunie 2021 Taur

Ți-a ieșit o afacere care nu s-a folosit de cele mai corecte mijloace. Ai profat totuși de ocazie și ai dus-o la capăt, daca tot ai avut ceva de castigat de aici. În alte condiții, poate ai fi fost mai sincer și ai fi respins ceva cu care nu ai fi fost de acord, dar acum prinzi un val prielnic și ajungi la scopul cel mare.

E un noroc ce a meritat valorificat, în ciuda faptului că nu ai avut la dispoziție cele mai juste instrumente, dar uneori ești nevoit să apelezi și la astfel de mijloace. Lasă, vei drege tu busuiocul altădată, că atare nu-ți mai face atâtea procese de conștiință. Ai profitat de rezultat și gata.

Horoscop 12 iunie 2021 Gemeni

Trăiești ziua cu o bucurie aproape copilărească, de parca ai uitat de toate problemele curente. Nici tie nu-ți vine a crede cum de reușești să închei un proiect cu o atitudine vesela și de tonica.

Azi parca n-ai avea nicio problema, te comporți că un copil care se bucura de tot ce vede și ești capabil să cheltuiești toate resursele la care ai acces chiar și pentru o zi de fericire. Nu te uiți la bani, nu ai nicio grija pe suflet și bine faci, pentru că rareori reușești să te detașezi de toate atât de bine.

Horoscop 12 iunie Rac

Ceva nu iese conform planurilor, dar noroc de atitudinea ta tonica de a privi lucrurile care nu te lasă să te cramponezi de un hop. Ceva nu merge așa cum ar fi trebuit, numai că tu găsești imediat alternative astfel încât să nu stai să-ți plângi de mila pentru un impas trecător.

Ba chiar se poate spune că varianta la care apelezi de urgenta iese mai bine decât toate planurile anterioare, semn că legea compensației funcționează de minune. Se inchdie o ușa într-o parte, dar se deschide în alta parte o fereastra.

Horoscop 12 iunie 2021 Leu

Fii foarte atent la cel care încearcă azi să ți se bage pe sub piele, pentru că intențiile sale nu sunt deloc pozitive și nicidecum în avantajul tău. Urmărește sigur ceva și profita de vulnerabilitatea ta, dictata de atmosfera de sărbătoare, și umbla la coarda la sensibila pentru a obține un beneficiu de care fii sigur că se vă folosi cândva.

Masca pe care a pus-o pe figura ascunde un dram de egoism, dar, pentru că e o zi cu conotații spirituale, ești dispus să i le ierți și să le treci cu vederea, că și cum ai vrea să vezi în jur doar lucruri bune. Nu fi atât de naiv: nu e atât de bun pe cât vrei tu să-l vezi!

Horoscop 12 iunie 2021 Fecioară

Nu nimerești în cel mai amuzant anturaj, de parca s-au adunat în jurul tău cei mai pesimiști interlocutori. Daca nu faci ceva pentru a te detașă de problemele lor, riști să-ți strici ziua, pentru că ei vor încercă să monopolizeze toate discuțiile, gravitând în jurul necazurilor lor.

Din compasiune, vei încercă să le dai putina atenție, dar nu prea multa, pentru că te pot molipsi și pe tine de tristețe. Fugi din astfel de medii, dar evita și singurătatea, că atare cel mai bine ar fi să ieși din acele medii peste care planează necazurile, boala, lipsurile. Nu de asta ai tu nevoie acum!

Horoscop 12 iunie 2021 Balanță

Scoți prea mult în evidența chestiunile financiare care nu te-au satisfăcut, dar acum nu contează că nu s-au adat banii în cont la nivelul visat, ci că nu ești chiar atât de sufocat de datorii.

Privește înapoi cu detașare și descoperă că ai adus la zi o mulțime de plati apăsătoare și datorita eforturilor depuse, acum poți răsuflă usirat. Oricum nu puteai scapă de toate grijile materiale, dar sigur ai șters câteva puncte sensibile de pe lista, și acelea merita sărbătorite.

Horoscop 12 iunie 2021 Scorpion

Latura duala este buna în unele momente, pentru că te ajuta să vezi și fata ascunsa a lucrurilor. Chiar daca ceva nu arata tocmai bine la prima vedere, ajunge doar să-ți păstrezi firea optimista și vei descoperi că orice zona neagra are și un punct alb care merita scos în valoare. Totul are și puncte slabe, dar și momente de apogeu, și acestea trebuie valorificate cel mai bine.

Orice supărare a fost imediat compensata de fericire, orice coborâș a fost urmat de un urcuș spre maxim, deci nu merita să vezi doar punctele lipsa din bilanț.

Horoscop 12 iunie 2021 Săgetător

Ești mândru de tine, de realizările despre care vorbești tuturor celor pe care îi întâlnești, iar aprecierile sincere pe care le primești, te motivează de minune. Meriti felicitări, deci nu e doar lauda de sine! Când vezi cât de multa lume te aplauda pentru ceea ce ai realizat, prinzi curaj să țintești și mai sus, cu și mai multa încredere în forțele proprii.

Telul pe care ți-l propui astăzi, desi pare îndrăzneț și foarte sus, este tangibil pentru unul că tine tocmai pentru că tot ce ai realizat până acum a demonstrat că ești capabil de orice, daca iți menții stima de sine la cote maxime.

Horoscop 12 iunie 2021 Capricorn

Fii diplomat în afaceri, în tranzacții, în orice acțiune care ar putea implica o anumită investiție financiara. Ai mult de castigat de pe urma unei atitudini pozitive, politicoase, pentru că, la urma urmei, ai un interes de atins și merita să-ți pui în joc toate armele de seducție pentru a ajunge la el.

Fii amabil cu clientul care iți cumpără marfa, fii atent cu seful care te plătește, fii convingător cu cei cu care semnezi azi contracte de colaborare. Toate acestea fac parte dintr-un arsenal de cucerire a celui care deține azi banii pe care urmează să ți-i ofere pentru diverse servicii sau produse pe care tu le poți face. Un zâmbet manierat și cald vinde bine.

Horoscop 12 iunie 2021 Vărsător

Nu turna gaz pe foc peste o situație cu iz negativ, că nu cumva să amplifici și mai mult emoția. Te afli într-un mediu încărcat de energii neplăcute și tu le simți acum mai puternic, pentru că rezonezi mult mai ușor la lucrurile neplăcute din jur. Nu le da mai multa atenție decât merita, pentru că, știi cum se spune: nu alimenta cu energie ceva care nu-ți place pentru că vă creste în intensitate.

Daca ignori acel hop, daca te prefaci că nu vezi nimic rău în ceea ce se petrece în preajma ta, daca nu dai atenție lucrurilor care nu vor să meargă orice le-ai face, practic nu le lași să se manifeste și ele vor trece pe lângă tine fară a avea efecte nefaste.

Horoscop 12 iunie 2021 Peșți

Privești lucrurile foarte obiectiv și ai ocazia să iți exprimi punctul de vedere în fata altora care respecta deciziile tale. Poate chiar joci rol de judecător, arbitru sau negociator ad-hoc, pentru că lumea iți recunoaște calitățile din aceste domenii și nu iți pune la îndoială capacitatea de a analiza lucrurile corect și de a extrage o concluzie cu care să fie țoață lumea de acord.

Cine iți cere azi sfatul sau te roagă să intervii în treburile sale încurcate, are numai de castigat, pentru că tu înțelegi exact situația, perfect pentru a oferi celor debusolați o cale dreapta și justa! Militezi pentru adevăr și dreptate și le scoți la lumina foarte ușor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top