Connect with us
Horoscop weekend 2-3 ianuarie 2021. Nativii zodiei Fecioară au mare nevoie de odihnă

Zilnic

Horoscop weekend 2-3 ianuarie 2021. Nativii zodiei Fecioară au mare nevoie de odihnă

Horoscop weekend 2-3 ianuarie 2020. Primul weekend din an le găsește pe zodii cu nevoia de relaxare, ceea ce nu e de mirare, după zilele încărcate de emoție, prilejuite de trecerea în noul an. Nativii zodiei Fecioară se simt mai obosiți ca oricând și nu vor decât să stea în pat, să vadă un film bun, sau să butoneze telefonul, ceea ce se va și întâmpla, pentru unii. Racii se vor bucura de vizita unei persoane pe care nu au mai văzut-o de foarte mulți ani.

Horoscop 2 ianuarie 2020. Ce fac zodiile în a doua zi a anului

Berbec

Nimic nu e mai frumos decât să petreci timpul în compania celor dragi și să faci planuri de viitor, în care crezi și unde pui toată energia.

Taur

Taurii au chef de petrecere, dar din nefericire pentru ei nu au cu cine să petreacă. Lumea încă își revine după sărbători, dar ei nici nu vor să audă de stat în casă, degeaba.

Gemeni

Gemenii sunt binedispuși și cu mare chef de glume. Ar trebui să aibă grijă ca glumele lor să nu îi supere pe cei din jur.

Rac

Nativii acestei zodii primesc vizita unei persoane pe care nu au mai văzut-o de foarte mulți ani. Alți nativi ar putea avea probleme de comunicare cu un membru al familiei. Evitați certurile!

Leu

Leii aflați într-o relație de mai multă vreme încep să se gândească tot mai des la pasul cel mare. Sunt șanse mari să treacă la fapte în a doua jumătate a acestui an.

Fecioară

Nativii acestei zodii simt o nevoie acută de odihnă. Au turat motoarele în ultima lună și se pare că asta începe să se resimtă.

Horoscop 1 ianuarie 2021

Balanță

Balanțele vor totul și vor acum. Poate ar trebui să nu mai puneți atât de multă presiune pe voi și să învățați să lăsați, cel puțin uneori, lucrurile să vină de la sine.

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion sunt cu gândul la cineva drag care întâmpină probleme mari de sănătate. Și-au revenit rapid după petrecerea de final de an și au reluat treaba de la birou.

Săgetător

Nu ați avut un 2020 excelent, dar asta nu spune nimic despre 2021. Toate se vor așeza numai dacă vă canalizați eforturile în această direcție, și mai ales, dacă aveți încredere în reușită.

Capricorn

Capricornii sunt capricioși. Ba vor, ba nu mai vor, ba promit, ba au uitat tot. Nativii acestei zodii vor petrece weekendul făcând planul pentru o ieșire la munte.

Vărsător

Vărsătorii participă la aniversarea unei persoane apropiate, ocazie cu care se vor reîntâlni cu prieteni vechi pe care nu i-au mai văzut de multă vreme.

Pești

Pentru acești nativi, petrecerea se ține lanț. Au chef și voie bună și nici nu vor să audă acum de reîntoarcerea la job.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top