Connect with us
Horoscop zilnic 11 martie 2020 - Bani în plus pentru zodii

Zilnic

Horoscop zilnic 11 martie 2020 – Bani în plus pentru zodii

Horoscop zilnic 11 martie 2020 – Berbec

Eşti mai sigur pe tine datorită roadelor concrete la care ajungi azi. Când vezi că eforturile tale au şi o urmare materială, fie că e vorba de bani,fie de un ţel atins, eşti mai motivat şi tragi tare. Primeşti o sumă de bani pe care ai planificat-o deja pentru o serie de plăţi administrative şi gospodăreşti care nu mai suferă amânare, ca atare vei plăti lumina sau chiria, orice altă factură care îşi aşteaptă rândul şi pe care nu o mai poţi amâna. Te vei simţi mai bine după ce o vei aduce la zi.

Horoscop zilnic 11 martie 2020 – Taur

Ai mare grijă la cele mai banale tranzacţii financiare ale acestei zile, pentru că planează un oarecare pericol peste portofelul tău. Poate nici nu-ţi dai seama de riscuri, pentru că există o persoană care se ascunde în spatele unei măşti false şi se preface a-ţi fi prieten sau partener cu intenţii serioase, dar mai devreme sau mai târziu vei afla ce intenţionează şi te va decepţiona. Fii deci mult mai prudent când vine vorba de cheltuieli şi plăţi sau de contracte care par mult prea frumoase ca să fie adevărate, pentru că se ascunde şi ceva urât în spatele aparenţelor înşelătoare.

Horoscop zilnic 11 martie 2020 – Gemeni

Eşti plin de solicitudine şi te arăţi dispus să cooperezi în orice plan, chiar şi în acelea în care nu eşti pe deplin de acord cu ideile vehiculate. Eşti persoana cea mai conştientă de importanţa dialogului paşnic pentru a redresa situaţia de faţă, tocmai de aceea eşti tu primul care cedează în cazul în care atmosfera devine apăsătoare. Ce rost să o ţii doar pe a ta, când se poate discuta şi altfel? Ideile pe care le propui sunt menite să aducă totul la normal, dar prezintă-le calm.

Horoscop zilnic 11 martie 2020 – Rac

Simţi nevoia să te înconjori de oameni dragi, de persoane care au un efect tonic asupra ta, şi dacă priveşti în jur, descoperi cel puţin doi prieteni buni care îţi sunt alături cu toată fiinţa. Îi simţi că se implică trup şi suflet, că participă intens la tot ceea ce le spui, şi astfel de momente îţi demonstrează, din când în când, pe cine te poţi baza la nevoie. E modul lor de a-ţi răspunde la situaţii similare când şi tu ai intervenit pozitiv în viaţa lor cu sfaturi, cu emoţii, cu vorbe bune.

Horoscop zilnic 11 martie 2020 – Leu

Stai şi calculezi fiecare bănuţ, pentru că este un moment în care te preocupă cheltuielile administrative. Nu e vorba de plăţi imense, de sume mari de bani, ci mai degrabă de acele mărunţişuri lunare pe care trebuie să le achiţi, orice ar fi. Trece-ţi în revistă lista ta de plăţi, pentru că e foarte posibil să fi scăpat din vedere un mic detaliu, dar e exact acela care, dacă l-ai ignora şi de data aceasta, te-ar putea întoarce din drum luna viitoare. Poate e o factură minoră, la urma urmei, dar ce-ar fi s-o găseşti şi să pui în capul listei?

Horoscop zilnic 11 martie 2020 – Fecioară

Apare o problemă din cauza intervenţiei nefaste a unei alte persoane în treburile tale. Stai pe loc doar din cauza lui, pentru că s-a băgat unde nu-i fierbe oala iar acum trebuie să repari prostiile sale. Nu te enerva, pentru că rişti să strici şi mai mult dacă îţi pierzi cumpătul, ca atare lasă un pic lucrurile să se aşeze înainte de a interveni să redresezi situaţia. Nu e momentul să faci ceva concret, ci doar să-l laşi pe inamicul respectiv să termine, şi abia după aceea, cu calm şi cu răbdare, să readuci totul pe făgaşul normal. Acum ia şi o pauză.

Horoscop zilnic 11 martie 2020 – Balanță

Emoţiile acestei zile pot fi intense, ducând spre o stare de tristeţe, frică, nefericire profunde, dar pe care le poţi stăpâni dacă nu te pierzi cu firea. Oricât de urâte ar fi uneori veştile, oricât de sensibil sau vulnerabil ai fi din când în când, deţii toate instrumentele necesare pentru a învăţa din orice lecţie a vieţii exact ce îţi era dedicat. Nu o lua ca pe un afront personal, pentru că nimeni nu vrea să-ţi demonstreze ceva prin aceste momente neplăcute, ci doar ca pe un avertisment oferit la timpul cel mai potrivit pentru a putea face unele schimbări urgente în viaţa ta. Nu e un eşec, nu e o pedeapsă, ci doar o uşoară zguduire pentru a te obliga să iei măsuri rapide!

Horoscop zilnic 11 martie 2020 – Scorpion

Eşti la un final de drum şi simţi că nu mai e nimic de făcut şi nimic de zis, consideri că e momentul potrivit să iei o pauză totală, să nu te mai gândeşti la nimic şi să laşi totul să alunece în uitare. Seamănă cu o renunţare, dar care se va dovedi a fi benefică, deoarece după aceasta vine o perioadă de liniştire a apelor tulburate înainte. Lasă-le aşa, nu mai resuscita un plan care chiar nu mai are nici un rost de acum înainte, şi închide acel capitol odată pentru totdeauna, pentru că nu se mai poate face nimic. Zarurile au fost aruncate şi singurul lucru care a mai rămas e liniştea şi nemişcarea: un mare gol.

Horoscop zilnic 11 martie 2020 – Săgetător

Ai destulă energie să faci ce ai în plan, deci nu sta pe margine privind la alţii cum muncesc, ci pune chiar tu mâna pe unelte să începi să construieşti reuşita dorită. Când toată lumea contribuie la fel de implicată şi de dornică de succes, roadele apar mult mai repede, şi parcă îţi vine să pedalezi tot mai repede ca să ajungi la ce ţi-ai propus într-o clipă. Insistă, stimulează-i şi pe alţii să ţi se alăture şi să evolueze în acelaşi ritm susţinut, pentru că, doar aşa, reuşita e din ce în ce mai aproape!

Horoscop zilnic 11 martie 2020 – Capricorn

Luptă-te pentru şansa ta la succes, pentru că ai toate calităţile necesare unui învingător: ai şi ambiţie, şi cunoştinţele necesare, şi încredere în forţele proprii, dar îţi mai trebuie şi un dram de tupeu ca să faci un pas în faţă şi să atragi atenţia asupra ta. Probabil ai şi tupeu, deci ce mai aştepţi? Este o ocazie bună de a arăta că eşti cel mai bun, cel mai pregătit pentru poziţia sau funcţia care este pusă în joc, şi cu un pic de efort, vei reuşi să obţii succesul deplin. Sunt şi alţii la fel de bine pregătiţi care urmăresc acelaşi lucru, dar tu ai totuşi nişte atuuri: foloseşte-te de ele cu mai multă încredere!

Horoscop zilnic 11 martie 2020 – Vărsător

Eşti la o răscruce de drumuri şi ai două căi diferite de mers, dar deşi ambele au multe de oferit, tu ai atracţie doar spre una din ele. Nu te lăsa însă atras de prima variantă, ar fi bine să cunoşti ceva şi din a doua direcţie pe care o ai la dispoziţie, ca nu cumva să alegi ceva şi mai apoi să descoperi că ar fi fost mai bună a doua variantă. Nu te arunca la primul impuls, mai amână un pic decizia şi pune în balanţă cele două propuneri ca să fii sigur că ai ales corect.

Horoscop zilnic 11 martie 2020 – Pești

Ai mare grijă la gesturile tale, care ar putea conţine o cantitate mult prea mare de energie, care poate deranja pe alţii, mai sensibili din fire. Poate ţie îţi plac provocările de acest gen, în care să investeşti tot ce ai, dar alţii se cam tem de atitudinea ta un pic cam agresivă şi o interpretează greşit. Poartă-te cu mănuşi, pe cât posibil, cu acei oameni care stau cuminţi în umbră şi nu vor să participe la propunerile tale, pentru că nici măcar stimulentele venite de la tine nu-i ajută cu nimic, ci oricum spun nu la orice!

Dana Mîndru locuieste in Piatra Neamt, Romania, născută pe 24 noiembrie 1970. * Este licentiată în jurnalism (Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii - Universitatea Bucuresti 1996) si absolventa a Facultatii de Psihologie, Universitatea "Petre Andrei" (2008). Scrie teatru si proză, povestiri, roman, comedie, dramă, teatru scurt. * Actualmente web-editor astrolog al Acvaria.com PREMII OBTINUTE 1992 - Premiul al II-lea la Concursul National de Creatie Literară "Mihail Sadoveanu" (Piatra Neamt), pentru romanul "7,2 GRADE PE SCARA RICHTER" 1994 - Marele premiu la Concursul National de Creatie Literara "Mihail Sadoveanu" (Piatra Neamt) pentru romanul "CEATZA" | VEZI SITEUL CENTRULUI PENTRU CULTURA NEAMT 1995 - Premiul al II-lea la Concursul National al creatiei piesei de teatru intr-un act "Mihail Sorbul" (Botosani) pentru piesa "ANCHETA" 1996 - Nominalizare la Concursul National de Dramaturgie "Camil Petrescu" (Ministerul Culturii, Bucuresti) pentru piesa de teatru "SCARA" 1997 - Nominalizare la Gala Premiilor UNITER , la Concursul "Cea mai buna piesa romaneasca a anului" (UNITER, Bucuresti), pentru piesa de teatru "SCARA" | VEZI SITEUL UNITER 1997 - Premiul TV Symbol la Concursul de Creatie Literara "Avangarda XXI" (Bacau) pentru piesele de teatru "SCARA" si "MIA, NESUFERITA MEA…" 1998 - Nominalizare in finala Concursului de Creatie Literara "Dramafest" (Targu Mures) pentru piesa de teatru "SCARA" LUCRARI PUBLICATE (Toate lucrarile publicate AICI) "Intreg" - Proza scurta in revista "Asachi" (Piatra Neamt, 1995) - debut "Mia, nesuferita mea…" - Proza scurta in revista "Metafore" (Constanta, 1996) "Ancheta" – Piesa de teatru intr-un act in volumul "Patru piese de teatru intr-un act" (Botosani, 1996) "Detentie", "Intreg", "Mia, nesuferita mea..." si fragmente de roman si teatru - publicate pe internet in revista "Master Press" (acum off line) "Intalniri imposibile" - volum de proza scurta in limba engleza publicat pe internet la Ebookstand.com (acum off line) "Roca" - revista Antiteze (Piatra Neamt, 2000) "Ultimul tren" - revista Antiteze (Piatra Neamt, 2001) "The Inquiry" si "One Life without Beginning or End" in siteul literar in limba engleza IMAGIKON (internet, 2003) "Detentie", "O viata fara inceput si fara sfarsit", "Ancheta" si "Intreg" in siteul literar SFERA (internet, 2003) In anul 2005, a fost lansat siteul literar www.danamindru.ro sau www.proza.acvaria.com (pe care il vizitati acum) PIESE DE TEATRU MONTATE (Toate montarile prezentate AICI) 30 august 1997 – premiera piesei de teatru "SCARA" la Teatrul National Radiofonic – Bucuresti Regia: Dan Puican. Distributia: Horatiu Malaele, Dana Dogaru, Ileana Stana Ionescu, Dumitru Chesa. Difuzare: 30 august 1997 - programul Romania Cultural, 1 septembrie 1997 - Romania Actualitati Iunie 1999 – montarea piesei muzicale pentru copii "HARAP ALB & CO." Distributia: elevii clasei a IV-a F a Scolii Generale nr.3 din Piatra Neamt. Scenariu, regie si textele cantecelor: Dana Mindru Muzica, regie si acompaniament: Radu Mindru 26 februarie, 5 martie 2001 - montarea piesei de teatru intr-un act "ULTIMUL TREN" la Teatrul "Luminous Group" din New York, USA, in cadrul festivalului "Short Plays - Long Distance" | VEZI SITEUL LUMINOUS GROUP NEW YORK Distributia: Yuri Denysenko, Seth Michael May, Edmund Day Regia: Vivien Dybal Coloana sonora: Anthony Leone 18 mai 2001 - piesa "ULTIMUL TREN" montata la "The Luminous Group" - New York a fost jucata la Centrul Cultural Roman din New York | VEZI SITEUL CENTRULUI CULTURAL ROMAN NEW YORK Piesa de teatru intr-un act ANCHETA a fost jucata de trupa de teatru "DIONYSOS" - LICEUL DE ARTA “D. CUCLIN" Galati la Festivalul Judetean de Teatru pentru licee "I.L. Caragiale" ...si multe alte montari de catre trupe de teatru ale liceelor din Romania.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top