Connect with us
Horoscop zilnic 2 septembrie 2019 - Lunea provocărilor imense

Zilnic

Horoscop zilnic 2 septembrie 2019 – Lunea provocărilor imense

Luni 2 septembrie 2019, a doua zi din noua săptămână aduce multe probleme de rezolvat si scoate la iveală interese ascunse meschine sau detalii neplăcute. Încercați să fiți prudenți dacă doriți să vă implicați in colaborări noi , dacă aveți drumuri de făcut sau hârtii de semnat.

Din punct de vedere financiar horoscopul zilei de 2 august trezește la realitate majoritatea zodiilor și le pune la plată pentru a nu fi restanți

Horoscop zilnic 2 septembrie 2019 Berbec

Banii sunt preocuparea ta principală, nu pentru că nu i-ai avea, ci pentru că a sosit momentul unor decizii majore şi nu ai vrea să greşeşti. Eşti tentat să investeşti, să cumperi ceva şi consideri că şi momentul e prielnic, şi preţul e convenabil, deci ce să mai aştepţi?

Poţi aduce la zi o serie de plăţi obligatorii, cum ar fi taxe, impozite, facturi ceva mai mari decât de obicei, dar deşi vezi cum se duc banii din portofel sau din cont, măcar eşti mulţumit că ai reuşit să mai scapi de o serie de plăţi. Te vei simţi bine după ce vei şterge de pe listă o mulţime de datorii.

Horoscop zilnic 2 septembrie 2019 Taur

Chiar dacă ultima perioadă a generat conflicte, azi sunt toate şansele de a redresa situaţia în cuplu, în familie, în orice gen de parteneriate defectuoase. Discuţia pe care o ai cu ceilalţi membri ai familiei are rolul de a clarifica aspecte pe care fiecare le-a înţeles greşit înainte.

Acum aveţi fiecare starea necesară de înţelegere şi ascultare pentru a lămuri lucrurile fără nervi, cu calm, cu toleranţă, exact aşa cum fiecăruia îi place. Găseşti multă compatibilitate în omul de lângă tine, în cel cu care îţi împarţi viaţa, formaţi un tot unitar bine închegat şi nu ai decât motive de bucurie când vezi ce bine vă completaţi unul pe altul.

Horoscop zilnic 2 septembrie 2019 Gemeni

Criticile celor din jur îţi taie tot elanul cu care ai început o activitate nouă şi, în loc să scoţi la iveală latura ta luptătoare, care trece peste orice, te laşi copleşit de atitudinea lor agresivă. Nu te lăsa păgubaş atât de uşor, e doar un hop trecător care are rolul de a te motiva şi mai mult, ca atare hai, ambiţionează-te să demonstrezi că ştii ce vrei, că poţi obţine ceea ce vrei, chiar şi în ciuda atâtor oprelişti.

Unii nu ştiu altceva decât să judece pe alţii iar azi tu eşti cel care intră în colimatorul răutăţilor lor, cu sau fără motive. Adună-ţi forţele şi demonstrează tuturor că cel care ştie cel mai bine ce face eşti tu!

Horoscop zilnic 2 septembrie 2019 Rac

Ai învăţat multe de la viaţă şi ai ocazia de a arăta concret efectele unei lecţii asumate cândva. Atunci ai greşit, ai plătit pentru greşeala ta, dar ai luat o decizie prin care ai dat dovadă de ambiţie şi dorinţă de a deveni mai bun. Acum se văd urmările acelui moment decisiv şi acum totul iese mult mai bine, chiar dacă treci prin momente similare.

Acum nu mai ai motive să greşeşti, ci dimpotrivă, e o oportunitate excelentă de a demonstra cât de mult te-ai maturizat şi ce bine ai învăţat lecţia respectivă cândva. Acum spui cu mai multă încredere că orice problemă are întotdeauna o soluţie!

Citește și :

Horoscop zilnic 2 septembrie 2019 Leu

Nimereşti într-un mediu foarte violent, în care se spun lucruri dure, se apelează la nervi, ceea ce tensionează relaţiile cu cei care îţi apar în cale. La asemenea tratament sever, ar fi bine să-ţi ţii şi tu sub control nervii, pentru că atmosfera creată poate fi de fapt scânteia unui scandal şi mai mare, pentru că şi tu eşti iritabil şi-ţi sare ţandăra imediat.

E nevoie de o imensă toleranţă din partea ta, deşi ţi se vorbeşte urât, dar decât să torni şi tu gaz pe foc, mai bine te retragi cât timp este încă linişte.

Horoscop zilnic 2 septembrie 2019 Fecioară

Joci un rol important într-un grup de persoane copleşite de emoţii negative. Unii se plâng întruna, alţii vorbesc doar de probleme, lipsuri şi necazuri, unii îşi deşartă bagajul de fonduri negative asupra ta, dar norocul tău e că rămâi lucid şi raţional în ciuda acestei atmosfere sumbre.

Gândeşti limpede ce trebuie făcut în orice situaţie nefastă care ajunge la urechile tale, ca atare cel care vrea să te asculte, are numai de câştigat de pe urma sfaturilor tale. Neimplicat emoţional în problemele din jur, vezi imediat ce e mai bine!

Horoscop zilnic 2 septembrie 2019 Balanță

Şansele de reuşită într-o confruntare aprinsă sunt de partea ta astăzi, ca atare profită de vântul prielnic de care te bucuri azi pentru a-ţi face dreptate sau a ieşi primul într-o competiţie dură. Deţii toate resursele necesare succesului, dar nu uita că una din valorile care vor cântări cel mai mult în cazul unei comparaţii de forţe cu oameni la fel de bine pregătiţi va fi calitatea!

Cel mai bun va câştiga cu adevărat, dar tu eşti cu un cap deasupra tuturor şi te poţi remarca extrem de uşor, tocmai pentru că ai studiat, ai acumulat informaţie şi acum ai ocazia de a le pune în lumină.

Horoscop zilnic 2 septembrie 2019 Scorpion

Îţi iese în cale exact persoana de care aveai nevoie, care îţi va face ziua luminoasă, ca atare ieşi în lume, cunoaşte oameni, dă  un telefon, pentru că nici nu ştii de unde sare iepurele! Şi tu, la rândul tău, poţi juca un rol cheie în problemele unui prieten care nici nu-ţi spune bine prin ce trece, că tu deja i-ai oferit soluţia salvatoare.

Schimbul de opinii, dialogul, întâlnirile, lucrul în tandem sunt favorizate azi, şi fiecare are ceva de câştigat. Ai şansa de a te remarca în ochii unei persoane care, de acum înainte, s-ar putea să te numească cel mai bun prieten!

Horoscop zilnic 2 septembrie 2019 Săgetător

Unii oameni nu pot fi schimbaţi, oricât te-ai strădui tu să le inspiri o viziune nouă, o altă atitudine de viaţă, deci nu insista cu oricine. Pune-te cumva în pielea lor şi priveşte-te şi pe tine cât de deschis eşti la schimbare. Da, poate tu ai făcut multe modificări în modul tău de a fi sau de a gândi, dar tot au rămas unele principii de neclintit.

Aşa sunt şi cei din jurul tău, se cramponează de o idee fixă şi nu acceptă altceva pentru nimic în lume. Trebuie să-i înţelegi, pentru că unii chiar nu acceptă să se schimbe orice le-ai propune. Oare tu cum ai face într-o astfel de situaţie? Orgoliu şi încăpăţânare au şi alţii!

Citește și:

Horoscop zilnic 2 septembrie 2019 Capricorn

Dacă atragi alături de tine oamenii potriviţi, vei vedea că totul se rezolvă ca prin farmec spre un scop de care veţi beneficia cu toţii, ca atare cel mai greu aspect al reuşitei de azi e legat de anturaj.

Adună aproape oameni optimişti, veseli, tonici, dinamici, pentru că şi tu eşti în aceeaşi pasă şi când oameni care se aseamănă vâslesc în acelaşi sens, nu se poate vorbi decât de un succes de proporţii. Faci paşi mari spre un ţel la care visaţi cu toţii şi nici nu-ţi vine a crede ce bine se aşează toate datorită implicării entuziaste din partea tuturor.

Horoscop zilnic 2 septembrie 2019 Vărsător

Ai toate motivele de satisfacţie astăzi, de parcă îţi ies toate ca la carte! Şi planul sentimental e favorizat, având parte de momente tandre şi emoţionante alături de cel drag, dar şi planul profesional e marcat de ocazii excelente de a te remarca.

Competiţia care se resimte la serviciu se dovedeşte a fi de bun augur, semn că nu trebuie să dai înapoi când apare altul mai curajos sau mai bine pregătit decât tine, ci dimpotrivă, să faci un pas în faţă şi să arăţi ce ştii, ce poţi, care e talentul tău principal! Ai cu ce te mândri şi cu ce te lăuda, îţi mai trebuie doar un dram de tupeu şi de încredere în propriile forţe. Aici trebuie să lucrezi cel mai mult!

Horoscop zilnic 2 septembrie 2019 Pești

Prietenul la nevoie se cunoaşte, ca atare azi poţi privi cu încredere în jurul tău, ca să vezi pe cine te poţi baza la nevoie. Ajunge doar să arunci o vorbă că ai avea nevoie de un sfat şi atunci vei vedea cine sare în sprijinul tău. Nu aştepta un miracol din senin, pentru că nu se va întâmpla nimic dacă nu recunoşti sincer că nu ştii ce trebuie făcut într-o anumită situaţie complicată. Trebuie să-ţi iei inima în dinţi şi să spui fără jenă că nu ştii, că nu ai soluţii la problema respectivă. Cineva va fi alături de tine trup şi suflet şi te va îndruma pas cu pas, împărtăşindu-ţi din propria sa experienţă.

Dana Mîndru locuieste in Piatra Neamt, Romania, născută pe 24 noiembrie 1970. * Este licentiată în jurnalism (Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii - Universitatea Bucuresti 1996) si absolventa a Facultatii de Psihologie, Universitatea "Petre Andrei" (2008). Scrie teatru si proză, povestiri, roman, comedie, dramă, teatru scurt. * Actualmente web-editor astrolog al Acvaria.com PREMII OBTINUTE 1992 - Premiul al II-lea la Concursul National de Creatie Literară "Mihail Sadoveanu" (Piatra Neamt), pentru romanul "7,2 GRADE PE SCARA RICHTER" 1994 - Marele premiu la Concursul National de Creatie Literara "Mihail Sadoveanu" (Piatra Neamt) pentru romanul "CEATZA" | VEZI SITEUL CENTRULUI PENTRU CULTURA NEAMT 1995 - Premiul al II-lea la Concursul National al creatiei piesei de teatru intr-un act "Mihail Sorbul" (Botosani) pentru piesa "ANCHETA" 1996 - Nominalizare la Concursul National de Dramaturgie "Camil Petrescu" (Ministerul Culturii, Bucuresti) pentru piesa de teatru "SCARA" 1997 - Nominalizare la Gala Premiilor UNITER , la Concursul "Cea mai buna piesa romaneasca a anului" (UNITER, Bucuresti), pentru piesa de teatru "SCARA" | VEZI SITEUL UNITER 1997 - Premiul TV Symbol la Concursul de Creatie Literara "Avangarda XXI" (Bacau) pentru piesele de teatru "SCARA" si "MIA, NESUFERITA MEA…" 1998 - Nominalizare in finala Concursului de Creatie Literara "Dramafest" (Targu Mures) pentru piesa de teatru "SCARA" LUCRARI PUBLICATE (Toate lucrarile publicate AICI) "Intreg" - Proza scurta in revista "Asachi" (Piatra Neamt, 1995) - debut "Mia, nesuferita mea…" - Proza scurta in revista "Metafore" (Constanta, 1996) "Ancheta" – Piesa de teatru intr-un act in volumul "Patru piese de teatru intr-un act" (Botosani, 1996) "Detentie", "Intreg", "Mia, nesuferita mea..." si fragmente de roman si teatru - publicate pe internet in revista "Master Press" (acum off line) "Intalniri imposibile" - volum de proza scurta in limba engleza publicat pe internet la Ebookstand.com (acum off line) "Roca" - revista Antiteze (Piatra Neamt, 2000) "Ultimul tren" - revista Antiteze (Piatra Neamt, 2001) "The Inquiry" si "One Life without Beginning or End" in siteul literar in limba engleza IMAGIKON (internet, 2003) "Detentie", "O viata fara inceput si fara sfarsit", "Ancheta" si "Intreg" in siteul literar SFERA (internet, 2003) In anul 2005, a fost lansat siteul literar www.danamindru.ro sau www.proza.acvaria.com (pe care il vizitati acum) PIESE DE TEATRU MONTATE (Toate montarile prezentate AICI) 30 august 1997 – premiera piesei de teatru "SCARA" la Teatrul National Radiofonic – Bucuresti Regia: Dan Puican. Distributia: Horatiu Malaele, Dana Dogaru, Ileana Stana Ionescu, Dumitru Chesa. Difuzare: 30 august 1997 - programul Romania Cultural, 1 septembrie 1997 - Romania Actualitati Iunie 1999 – montarea piesei muzicale pentru copii "HARAP ALB & CO." Distributia: elevii clasei a IV-a F a Scolii Generale nr.3 din Piatra Neamt. Scenariu, regie si textele cantecelor: Dana Mindru Muzica, regie si acompaniament: Radu Mindru 26 februarie, 5 martie 2001 - montarea piesei de teatru intr-un act "ULTIMUL TREN" la Teatrul "Luminous Group" din New York, USA, in cadrul festivalului "Short Plays - Long Distance" | VEZI SITEUL LUMINOUS GROUP NEW YORK Distributia: Yuri Denysenko, Seth Michael May, Edmund Day Regia: Vivien Dybal Coloana sonora: Anthony Leone 18 mai 2001 - piesa "ULTIMUL TREN" montata la "The Luminous Group" - New York a fost jucata la Centrul Cultural Roman din New York | VEZI SITEUL CENTRULUI CULTURAL ROMAN NEW YORK Piesa de teatru intr-un act ANCHETA a fost jucata de trupa de teatru "DIONYSOS" - LICEUL DE ARTA “D. CUCLIN" Galati la Festivalul Judetean de Teatru pentru licee "I.L. Caragiale" ...si multe alte montari de catre trupe de teatru ale liceelor din Romania.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top