Connect with us
Horoscop zilnic 8 aprilie 2019. Horoscopul zilei de luni 8 aprilie. Norocul iese și pe strada lor

Zilnic

Horoscop zilnic 8 aprilie 2019. Horoscopul zilei de luni 8 aprilie. Norocul iese și pe strada lor

Horoscop 8 aprilie 2019 pentru toate zodiile. Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Ce prevede horoscopul zilei de luni 8.04.2019.

Horoscop zilnic 8 aprilie 2019 Berbec

Timpul are o conotaţie cu totul specială acum pentru tine, deoarece simţi, mai mult ca oricând, lentoarea cu care trec orele pe lângă tine. Totul e cumplit de lung, minutele par ore şi, când te simţi blocat într-un punct mort, e şi normal să începi să vezi în jur numai semne rele.

Linişteşte-te, redu ritmul de înaintare spre ceea ce ţi-ai propus, ba chiar ia-ţi şi o pauză de câteva zile, pentru că acum nimic nu mai merge conform planurilor. Ai ceva de învăţat din acest ritm extrem de lent de evoluţie, semn că lucrurile solide se clădesc mai greu. Noroc că tu ai suficientă răbdare şi tenacitate pentru a continua.

Citește aici: Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 – 3 zodii își îndeplinesc visele

Horoscop zilnic 8 aprilie 2019 Taur

Cineva se joacă prea mult cu sentimentele tale şi tu îl crezi, ceea ce e riscant în cazul în care e vorba de iubire. Te-ai putea îndrăgosti de cineva care joacă pe două fronturi, care apelează la tot arsenalul său de seducţie şi tu rişti să pici în capcana vorbelor sale meşteşugite, dar neadevărate.

Ia-o şi tu ca pe o glumă, ca pe un flirt nevinovat, fără să te aprinzi atât de repede, pentru că dacă te vei trezi din acest vis, vei suferi că te-ai înşelat amarnic. Celălalt ştie să manipuleze pe oricine cu o atitudine jucăuşă, amuzantă, dar vei descoperi într-o zi că prin ipocrizie el şi-a atins doar scopurile.

Horoscop zilnic 8 aprilie 2019 Gemeni

E frustrant pentru tine să stai pe loc acum, când eşti prins într-un proiect important care îţi acaparase toată atenţia. Dacă ar fi după tine, ai munci peste program, nu poţi sta degeaba şi mai arunci măcar o privire peste etapele parcurse până acum.

Ai putea descoperi câteva puncte slabe care ar putea fi reparate în cel mai scurt timp. Vezi ce important e să faci uneori o pauză şi să priveşti lucrurile detaşat, fără să fii stresat de termene limită? De pe margine, vezi exact ce ar mai trebui făcut şi ce nu a mers ca la carte.

Horoscop zilnic 8 aprilie 2019 Rac

Faci echipă bună cu un prieten care deţine cu totul alte resurse decât cele pe care le investeşti tu într-o acţiune. Tu eşti calm, logic, raţional, le faci pe toate lent, conştient că e nevoie de concentrare. Celălalt e motorul de energie care vă mobilizează pe amândoi într-o direcţie interesantă.

Dacă vă uniţi forţele în acelaşi scop, veţi avea amândoi numai de câştigat. Fiecare, separat, nu ar putea ajunge la aceleaşi rezultate, dar completându-vă reciproc, unul pe altul, roadele se vor arăta mult mai repede şi mai clare la orizont. Lucrurile bune, azi, apar numai alături de ceilalţi.

Horoscop zilnic 8 aprilie 2019 Leu

Afacerile tale pot cunoaşte acum o înflorire, ceea ce te motivează să mergi mai departe. Culegi roade promiţătoare, ai încredere că te îndrepţi într-o direcţie şi mai grozavă, şi cu asemenea senzaţie de bine în suflet, faci paşi siguri spre ţinta visată.

Eşti pe drumul cel bun, deja încep să se întrevadă succesele pe care le-ai sperat, acele roade palpabile care îţi inspiră un puternic sentiment de securitate pe toate planurile. Cât timp ai convingerea că totul va ieşi bine, vei observa un progres sigur către scopul propus. Investeşte gândire pozitivă în planurile tale, căci de aici se naşte şi reuşita!

Horoscop zilnic 8 aprilie 2019 Fecioară

Eşti un pic deprimat sau trist şi nu te poţi adapta mediului în care te afli. Ceilalţi nici nu observă că se întâmplă ceva cu tine şi tu poate tocmai asta ai fi dorit: să fii luat în seamă, întrebat ce e cu tine, or anturajul străin în care te afli nu dă semne de prea multă compasiune.

Ai prefera să stai singur cu gândurile tale, dar nu face asta: nu de izolare sau de linişte ai tu nevoie acum, ci exact de agitaţia aceasta din jurul tău care nu te lasă să aluneci pe panta depresiei. Acceptă gălăgia din jur şi integrează-te în acest mediu, chiar dacă nu e pe placul tău pe de-a-ntregul. Îţi poate ridica moralul!

Horoscop zilnic 8 aprilie 2019 Balanță

Faci echipă bună cu o persoană care te completează perfect. Tu eşti jumătatea raţională, pur intelectuală a acestui tandem, în timp ce celălalt vine în planul vostru comun cu bagajul său emoţional extrem de bogat. Ai avea şi tu ceva de învăţat din felul său de a se dărui sufleteşte, pentru că, cel puţin azi, ţie îţi cam lipseşte sensibilitatea.

Analizezi totul cu capul, laşi doar creierul să cântărească situaţiile din jurul tău, deşi treci prin suficiente momente când inima ar avea un cuvânt mult mai puternic de spus. Ascultă deci ce-ţi transmite şi jumătatea ta intuitivă.

Horoscop zilnic 8 aprilie 2019 Scorpion

Nimereşti într-un mediu ostil în care nu ai nicio plăcere a dialogului, a cooperării. La tot ce propui, ai parte ori de critici acerbe, ori de refuzuri categorice, ca atare adună-ţi forţele înainte de orice încercare de a colabora cu lumea.

Nu ai norocul de a atrage alături oameni care cred în aceleaşi lucruri, oameni uşor de condus sau de îndrumat, oameni dornici de ceva constructiv, ci, dintr-o dată, descoperi în jur rivali gata să-ţi strice ţie toate planurile. Mai bine te-ai descurca singur, dar oricum nu poţi evita contactul cu lumea ce se va dovedi a fi un dezastru.

Horoscop zilnic 8 aprilie 2019 Săgetător

Tu te simţi bine, fără să ţii cont de nimic din ce se petrece în jurul tău. Şi bine faci, pentru că azi atragi alături de tine numai oameni obosiţi, nervoşi, pesimişti care vor încerca să-şi elibereze necazurile pe umerii tăi. Mai bine eviţi astfel de medii, pentru că tu ai o atitudine veselă, de parcă nicio grijă nu te-ar apăsa.

La asemenea bucurie de a trăi, ar fi păcat să-ţi strici buna dispoziţie în medii în care planează supărările, lipsurile, stresul, boala. Pleacă din preajma celor trişti cât mai repede sau molipseşte-i tu pe ei!

Horoscop zilnic 8 aprilie 2019 Capricorn

Deşi eşti obosit din cauza programului arhi-încărcat din ultima vreme, eşti nevoit să te concentrezi asupra unei sarcini noi. Pentru că e pe placul tău, practic te vei dedica ei, pentru că întotdeauna îţi plac noile provocări şi spui oricând prezent noutăţilor.

Mai greu va fi să te întorci la treburile lăsate deoparte pentru a face loc noutăţii, dar dacă tot s-a ivit ceva atât de incitant, merită să duci la capăt, fără să te gândeşti câte altele aşteaptă la rând în agenda ta plină. Nu spui nu lucrurilor complet noi, chiar dacă nu-ţi vezi capul de treburi.

Horoscop zilnic 8 aprilie 2019 Vărsător

Te enervează rutina acestei zile, dar încearcă să te concentrezi asupra proiectelor începute, chiar dacă nu mai au nimic nou de oferit. Este un moment bun pentru a încheia o acţiune asupra căreia te-ai aplecat vreme îndelungată, pentru că se presupune că tot ce era de făcut deja s-a înfăptuit şi acum e doar vremea ultimelor retuşuri înainte de a-i pune punct.

De mâine vei începe ceva nou, probabil, dar azi ar fi bine să duci la capăt acest capitol, în ciuda monotoniei instalate. Te vei simţi mult mai bine după ce-i vei pune punct definitiv!

Horoscop zilnic 8 aprilie 2019 Pești

Vestea care soseşte azi pe cale oficială te pune pe gânduri sau te îngrijorează un pic, pentru că nu este informaţia pe care o sperai. Pe moment, eşti decepţionat, gata să abandonezi un proiect pentru că nu apare răspunsul necesar, dar după ce vei depăşi primul impact negativ, vei descoperi că tot ai ceva de câştigat de pe urma acestei ştiri, deci nu trebuie să o respingi din start.

Tot e ceva decât deloc, vei spune, şi te vei adapta din mers la noile condiţii astfel încât să poţi merge mai departe fără să strici nimic.

Dana Mîndru locuieste in Piatra Neamt, Romania, născută pe 24 noiembrie 1970. * Este licentiată în jurnalism (Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii - Universitatea Bucuresti 1996) si absolventa a Facultatii de Psihologie, Universitatea "Petre Andrei" (2008). Scrie teatru si proză, povestiri, roman, comedie, dramă, teatru scurt. * Actualmente web-editor astrolog al Acvaria.com PREMII OBTINUTE 1992 - Premiul al II-lea la Concursul National de Creatie Literară "Mihail Sadoveanu" (Piatra Neamt), pentru romanul "7,2 GRADE PE SCARA RICHTER" 1994 - Marele premiu la Concursul National de Creatie Literara "Mihail Sadoveanu" (Piatra Neamt) pentru romanul "CEATZA" | VEZI SITEUL CENTRULUI PENTRU CULTURA NEAMT 1995 - Premiul al II-lea la Concursul National al creatiei piesei de teatru intr-un act "Mihail Sorbul" (Botosani) pentru piesa "ANCHETA" 1996 - Nominalizare la Concursul National de Dramaturgie "Camil Petrescu" (Ministerul Culturii, Bucuresti) pentru piesa de teatru "SCARA" 1997 - Nominalizare la Gala Premiilor UNITER , la Concursul "Cea mai buna piesa romaneasca a anului" (UNITER, Bucuresti), pentru piesa de teatru "SCARA" | VEZI SITEUL UNITER 1997 - Premiul TV Symbol la Concursul de Creatie Literara "Avangarda XXI" (Bacau) pentru piesele de teatru "SCARA" si "MIA, NESUFERITA MEA…" 1998 - Nominalizare in finala Concursului de Creatie Literara "Dramafest" (Targu Mures) pentru piesa de teatru "SCARA" LUCRARI PUBLICATE (Toate lucrarile publicate AICI) "Intreg" - Proza scurta in revista "Asachi" (Piatra Neamt, 1995) - debut "Mia, nesuferita mea…" - Proza scurta in revista "Metafore" (Constanta, 1996) "Ancheta" – Piesa de teatru intr-un act in volumul "Patru piese de teatru intr-un act" (Botosani, 1996) "Detentie", "Intreg", "Mia, nesuferita mea..." si fragmente de roman si teatru - publicate pe internet in revista "Master Press" (acum off line) "Intalniri imposibile" - volum de proza scurta in limba engleza publicat pe internet la Ebookstand.com (acum off line) "Roca" - revista Antiteze (Piatra Neamt, 2000) "Ultimul tren" - revista Antiteze (Piatra Neamt, 2001) "The Inquiry" si "One Life without Beginning or End" in siteul literar in limba engleza IMAGIKON (internet, 2003) "Detentie", "O viata fara inceput si fara sfarsit", "Ancheta" si "Intreg" in siteul literar SFERA (internet, 2003) In anul 2005, a fost lansat siteul literar www.danamindru.ro sau www.proza.acvaria.com (pe care il vizitati acum) PIESE DE TEATRU MONTATE (Toate montarile prezentate AICI) 30 august 1997 – premiera piesei de teatru "SCARA" la Teatrul National Radiofonic – Bucuresti Regia: Dan Puican. Distributia: Horatiu Malaele, Dana Dogaru, Ileana Stana Ionescu, Dumitru Chesa. Difuzare: 30 august 1997 - programul Romania Cultural, 1 septembrie 1997 - Romania Actualitati Iunie 1999 – montarea piesei muzicale pentru copii "HARAP ALB & CO." Distributia: elevii clasei a IV-a F a Scolii Generale nr.3 din Piatra Neamt. Scenariu, regie si textele cantecelor: Dana Mindru Muzica, regie si acompaniament: Radu Mindru 26 februarie, 5 martie 2001 - montarea piesei de teatru intr-un act "ULTIMUL TREN" la Teatrul "Luminous Group" din New York, USA, in cadrul festivalului "Short Plays - Long Distance" | VEZI SITEUL LUMINOUS GROUP NEW YORK Distributia: Yuri Denysenko, Seth Michael May, Edmund Day Regia: Vivien Dybal Coloana sonora: Anthony Leone 18 mai 2001 - piesa "ULTIMUL TREN" montata la "The Luminous Group" - New York a fost jucata la Centrul Cultural Roman din New York | VEZI SITEUL CENTRULUI CULTURAL ROMAN NEW YORK Piesa de teatru intr-un act ANCHETA a fost jucata de trupa de teatru "DIONYSOS" - LICEUL DE ARTA “D. CUCLIN" Galati la Festivalul Judetean de Teatru pentru licee "I.L. Caragiale" ...si multe alte montari de catre trupe de teatru ale liceelor din Romania.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top