Connect with us
Horoscop zilnic, duminică, 23 iunie 2019 - 12 zodii supuse la 3 provocări. Le treci?

Zilnic

Horoscop zilnic, duminică, 23 iunie 2019 – 12 zodii supuse la 3 provocări. Le treci?

Horoscop zilnic 23 iunie 2019 – Berbec

În loc să ai parte de o zi liniştită, departe de conflicte, iată că motive de ceartă apar peste tot, de parcă unii uită că disputele nu au ce căuta în atmosfera de weekend. Nu ai parte de companioni prea veseli, unii tensionează totul cu modul lor otrăvit de a privi lucrurile.

Nimic nu le convine, totul merge pe dos, totul e motiv de critică şi de supărare, şi, în asemenea atmosferă, cum să începi tu să le vorbeşti de lucruri frumoase? Te vor lua şi pe tine în vizor, încât nu scapi fără un perdaf, meritat sau nu. Fă abstracţie de astfel de oameni!

Horoscop zilnic 23 iunie 2019 – Taur

Este un moment bun să stai şi să faci nişte planuri de afaceri, poate şi pentru că întâlneşti pe cineva care îţi aruncă un pont profitabil. Ţine-l minte şi foloseşte-te de el cândva, în perioada următoare, pentru că poate fi startul unor perspective promiţătoare pentru bugetul tău.

Citește și: Horoscop Nicoleta Svârlefus 23 iunie 2019 – Duminica perfectă! O zi ca asta odata la 9 ani

Pe de altă parte, azi ai ocazia de a te mândri în faţa celor dragi cu ultimele tale achiziţii, cumpărături sau investiţii, pentru că atunci când se adună mai multă lume la un loc, are ocazia de a se lăuda cu ce are. Ai şi tu cu ce, deci nu fi modest!

Horoscop zilnic 23 iunie 2019 – Gemeni

Visezi frumos iar visele tale implică toată familia, pentru că nu poţi concepe viitorul fără cei dragi aproape. Discuţi cu partenerul de viaţă despre o perspectivă nouă spre care ai dori să porneşti şi, dacă primeşti din partea sa aprobare, vei trece imediat la fapte.

Ai nevoie doar de susţinere, în rest eşti capabil de adevărate miracole, pentru că atunci când e în joc fericirea familiei, dai tot ce ai mai bun! Cât timp ştii că ai adepţi care cred în tine şi te încurajează în direcţia aleasă, nimic nu te poate opri din elan.

Horoscop zilnic 23 iunie 2019 – Rac

Nu te aventura aşa la primul preţ care ţi se propune, fie că e vorba de şansa de a cumpăra ceva sau de a vinde un obiect, pentru că vei regreta mai apoi impulsivitatea de acum. Trebuie să mai negociezi, să obţii un preţ mai profitabil. Mai târziu e posibil să ţi se ofere un preţ mai bun şi nu vei mai putea schimba cu nimic lucrurile.

Nici nu te arunca în cheltuieli mai mari decât poţi duce, pentru că ai putea face abuzuri financiare greu de echilibrat mai apoi. Ţine de banii tăi cu dinţii!

Horoscop zilnic 23 iunie 2019 – Leu

Norocul poate apărea undeva de unde te aştepţi mai puţin, de aceea ar fi bine să nu refuzi vreo ocazie care nu-ţi inspiră încredere, pentru că exact de acolo sare iepurele.

E ca şi cum eşti gata să refuzi o întâlnire, să eviţi să treci printr-un anumit loc sau să dai cu piciorul unei situaţii care ar putea avea efecte foarte bune, şi dacă te laşi păcălit de ispita negativă, îţi vei da seama prea târziu ce ai ratat. Ca atare fii pe fază la tot ce apare bun la orizont, mai ales la acele ocazii faţă de care ai mari rezerve!

Horoscop zilnic 23 iunie 2019 – Fecioară

Ai grijă cum te foloseşti azi de talentul tău de a manipula şi de a disimula adevărul, pentru că cineva e gata să ia măsuri dure dacă te prinde cu cioara vopsită. Te pricepi să învârţi cuvintele în aşa fel încât să ascunzi realitatea în spatele lor, dar azi altul ştie să scoată la iveală acest adevăr şi ai putea avea de suferit.

Evită să păcăleşti, să manipulezi, ba chiar să faci şi o banală glumă cu iz de farsă, pentru că există cineva mai presus de tine care poate spune lucrurilor pe nume în defavoarea ta. Cu alte cuvinte: nu minţi!

Horoscop zilnic 23 iunie 2019 – Balanță

Ai trecut cândva printr-o situaţie pe care nu ai înţeles-o la vremea respectivă încât credeai că n-a avut nici un rost, dar iată că sensul ei abia acum se arată, semn că nimic nu e întâmplător în viaţă. Trebuia să se întâmple, trebuia să treci prin acel moment ca acum, după atâta vreme, să culegi roadele acelor evenimente.

Chiar dacă uneori efectele pozitive ale unei întâmplări nu sunt imediate, vine o zi când, privind înapoi, îţi dai seama că atunci, în trecut, a pornit totul şi dacă n-ar fi fost acele evenimente, nici cele de azi nu ar mai fi avut loc. Priveşte spre trecut cu recunoştinţă!

Horoscop zilnic 23 iunie 2019 – Scorpion

Modul agresiv în care te adresezi celor din jur creează mari animozităţi şi tensiuni, pentru că nu e pe placul nimănui, nici măcar pe placul tău. Se resimte o oarecare apăsare peste tot unde se discută pe asemenea ton, deci, înainte de a deschide gura, pune-te un pic în pielea celui care te ascultă.

Ţie îţi place? Cu siguranţă, nu, şi asta va fi cea mai bună metodă de a reduce nervii în relaţia cu ceilalţi. Acum contează foarte mult capacitatea de a privi o situaţie negativă din unghiul celuilalt de vedere pentru că aşa se va reveni mult mai uşor la relaţii mai paşnice.

Horoscop zilnic 23 iunie 2019 – Săgetător

Ai grijă cum te comporţi azi într-o împrejurare în care spiritul tău jucăuş nu are ce căuta, altfel laşi o impresie greşită. Parcă te-ai prezenta în faţa unui juriu care aşteaptă de la tine idei inteligente, o comunicare eficientă şi raţională, o atitudine de om serios care ştie ce spune.

Dacă începi să faci glume cu cine nu trebuie, rişti să-ţi strici imaginea care cere azi să iasă mai mult în evidenţă, deci ţine-ţi sub control dorinţa de distracţie. Nu e locul ei aici!

Horoscop zilnic 23 iunie 2019 – Capricorn

Este o zi pe gustul tău, care îţi răsfaţă toate simţurile şi îţi oferă o senzaţie plăcută de linişte şi confort. Este exact ce aveai nevoie pentru a te reaxa şi tu, ca atare te vei lăsa învăluit de emoţii şi senzaţii excelente.

Dacă în acest peisaj mai este loc şi de iubire sau de cumpărături, două din subiectele tale preferate, se poate spune că e o zi perfectă, dar cum nu le poţi avea pe toate simultan, ar fi bine să te mulţumeşti ori cu una, ori cu alta, la fel de plăcute ţie!

Dacă dragostea lipseşte, poţi compensa cu o partidă de shopping ce îţi distrage atenţia de la orice altă problemă neimportantă.

Horoscop zilnic 23 iunie 2019 – Vărsător

Priveşti la cineva de lângă tine cum sărbătoreşte o mare reuşită, pentru care a muncit enorm. Poate fi un exemplu demn de laudă, pe care îl poţi urma îndeaproape, pentru că, dacă el a reuşit, poţi şi tu, dacă foloseşti reţeta succesului său.

Cere-i sfatul, profită de experienţa pe care o împărtăşeşte cu drag şi altora, fă exact ceea ce spune, pentru că metodele pe care le transmite celor dornici să asculte sunt deja verificate.

Dacă la el a mers, de ce n-ar merge şi la tine? Valorifică din plin experienţa altora, pentru că se potriveşte de minune şi în cazul tău!

Horoscop zilnic 23 iunie 2019 – Pești

Eşti capabil să dai şi haina de pe tine doar pentru a fi de ajutor unui prieten, dar vai, acesta nu ştie să aprecieze gestul tău. Sacrificiile sunt uneori inutile, pentru că te dedici unor oameni care nu ştiu să valorifice ceea ce ai tu de oferit.

Dăruieşti cu dragă inimă, dar celălalt pune la îndoială intervenţia ta, caută nod în papură, ba, după ce profită de ceea ce ai tu de oferit, începe să vorbească de rău gesturile tale.

E un moment bun să începi şi tu să faci curăţenie printre colaboratori, pentru că vei descoperi mai uşor cine merită ajutorul tău, şi cine nu!

Horoscop zilnic oferit de astrologul Acvaria.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top