Connect with us
Horoscop zilnic: Horoscop 15 februarie 2019 - Taurii trebuie să fie fermi pe poziții

Zilnic

Horoscop zilnic: Horoscop 15 februarie 2019 – Taurii trebuie să fie fermi pe poziții

Horoscop 15 februarie 2019. Ziua de vineri aduce mici bătăi  de cap zodiilor, taurii trebuie să fie tari pe poziții, iar gemenii devin. în sfârșit stabili financiar.

Horoscop zilnic, horoscop 15 februarie 2019

Horoscopul și Sfatul zilei din 15 februarie 2019

Berbec

Sunt posibile astazi accese de suprasensibilitate si emotie exacerbata intr-o relatie afectiva. Poti avea dorinte si pretentii exagerate de a primi atentie de la persoana iubita, ti s-ar putea parea ca ti se cuvin laude si aprecieri mai consistente si le-ai putea cere sau impune. Conteaza sa simti ca-ti sunt imparatasite sentimentele, sa ai dovada concreta a faptului ca esti alesul cuiva dincolo de orice dubiu.

Taur

Se prognozeaza pentru azi o stare stralucita din punct de vedere fizic. E de asteptat sa nu mai fii molesit si sa nu te mai pornesti greu, ci sa reactionezi prompt si sa stai ferm pe pozitii atunci cand e necesar. Pe de alta parte reusesti sa depasesti azi inhibitiile emotionale, sa darami zidul indaratul caruia te-ai ascuns si sa-ti marturisesti cu onestitate din sentimente.

Gemeni

Atentie, astazi e posibil sa lasi impresia unei stabilitati financiare de invidiat, ba chiar a unui huzur si confort sporit personal. Se prea poate sa exagerezi pentru a fi la inaltime, sa creezi o aparenta fastuoasa si indestulatoare, in timp ce doar tu stii in ce nevoi, necesitati si neputinte materiale te scalzi in realitate. In cazuri extreme, ai putea sa-ti invingi vanitatile si sa ceri bani cu imprumut celor apropiati.

Rac

Poate fi o zi de initiativa si succes in materie de bani si achizitionare de bunuri de valoare. Poti trai cu sentimentul ca esti victorios, ca ai fost capabil sa faci o afacere buna, ca ai incheiat un targ avantajos material sau ca te-ai ales cu un chilipir incredibil de ieftin. Altfel, in materie de sentimente se pot crea conditiile pentru o eventuala neintelegere afectiva, pentru un derapaj emotional destul de stresant.

Leu
Ai putea intra azi in ritmul prioritatilor administrative de la domiciliu. S-ar putea sa fii mai cooperant ori dornic de a-i ajuta pe cei apropiati la treburile gospodaresti sau de rutina – s-ar putea pune problema ca energii fizice de proportii pe care stii insa s-o cheltuiesti cu rost. In afara vietii private tii sa afisezi o atitudine rebela, independenta si nesupusa, care ascunde o nevoie a ta de protectie si caldura sufleteasca.

Fecioară
E necesar ca azi sa ai grija ce-ti doresti, mai ales daca sunt in discutie bani sau posesiuni, lucruri si bunuri de valoare apartinand patrimoniului de familie. E posibil sa fantasmezi neintemeiat, sa visezi gratuit la castiguri fara sa fii capabil sa le poti obtine, sa dai cu usurinta vrabia din mana pe cioara de pe gard. In viata afectiva pretuiesti probabil ceea ce ai, nu mai cauti nod in papura partenerului de cuplu.

Balanță
Ai putea sesiza azi ca in iubire nu ti-e chiar totul permis, ca e necesar sa iei in calcul si ceea ce celalalt isi doreste. Desi poti trece drept un cuceritor de zile mari, s-ar putea sa nu-ti cada in plasa oricine, sa nu cuceresti orice reduta te atrage, oricat de inedite si exotice ar fi mijloacele de seductie. In familie te poti dovedi insa destul de conservator, tii sa respecti traditiile si obiceiurile in spiritul carora ai fost crescut.

Scorpion
S-ar zice ca esti astazi intr-o pasa de luciditate, ca esti mai rational, riguros si logic, fiind in masura sa emiti judecati de valoare pertinente, cu un coeficient ridicat de obiectivitate. Aceste inzestrari pot starni admiratia si pasiunea persoanelor de sex opus, care sunt in cautarea unui partener de incredere, pe care sa se poata baza. Atentie insa, nu-ti risipi energia in activitati fara obiect, care nu duc nicaieri!

Săgetător
Pretentios si inflexibil, sobru si cu pretentii de a fi integru, etic si onest prin excelenta, e de asteptat sa tii sa cobori militaria din pod, impunand in cadrul familiei o morala de fier. Atentie insa, duritatea si rigiditatea nu constituie cea mai buna politica de comportament, daca nu vrei sa-i indepartezi pe cei dragi de tine. Si orice neintelegere in familie te-ar putea pagubi de o suma de bani, de un ajutor promis.

Capricorn
Se prognozeaza pentru azi o stare stralucita din punct de vedere fizic. E de asteptat sa nu mai fii molesit si sa nu te mai pornesti greu, ci sa reactionezi prompt si sa stai ferm pe pozitii atunci cand e necesar. Pe de alta parte reusesti sa depasesti azi inhibitiile emotionale, sa darami zidul indaratul caruia te-ai ascuns si sa-ti marturisesti cu onestitate din sentimente.

Vărsător
In viata emotionala ai putea experimenta armonia si linistea. Nu te exprimi afectiv in mod patimas, intolerant si posesiv, tiranic. Nu mai esti recalcitrant, dornic sa platesti celuilalt polite mai vechi si sa te rafuiesti pentru unele nedreptati aparent greu de trecut cu vederea. Ai descoperit ca nu e dracul atat de negru, nici tu pe atat de ranchiunos pe cat vrei sa lasi impresia. Sanatatea poate scartai si-ti da batai de cap.

Pești
S-ar zice ca azi tii sa te pui de-a curmezisul, sa mergi impotriva curentului si a deciziilor luate in familie. Ti s-ar putea reprosa, in consecinta, ca esti un eretic, ca refuzi sa te pleci in fata experientei de viata a celor mai in varsta. In plus, dispui de bune abilitati de comunicare, stii sa seduci si sa convingi, sa-ti sustii cauza atat in viata sentimentala, cat si in cea profesionala si financiara.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top