Connect with us
Horosop Neti Sandu 26 septembrie - Berbecii fac un drum important

Zilnic

Horosop Neti Sandu 26 septembrie – Berbecii fac un drum important

Horoscop 26 septembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Este momentul să facem ceea ce ne-am propus de mult. Dacă până acum am așteptat momentul potrivit, iată că a vneit clipa să acționăm, să luăm decizii.

Vibraţia zilei este 8, iar ziua de astăzi aduce multe câștiguri, fie ele materiale sau chiar spirituale.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2020 BALANŢĂ

O persoană foarte insistentă apare în viața voastră și vă dă peste cap. Este momentul să decideți dacă vreți să fiți împreună, sau o veți îndepărta pentru totdeauna.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2020 SCORPION

A venit momentul să mai lăsați de la voi pentru a depăși o ceartă cu o persoană foarte apropiată și valoroasă pentru voi. Este posibil să plecați din oraș pentru un eveniment și să rămâneți peste noapte.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

În acest weekend o să socializați foarte mult, o să ieșiți cu un grup de prieteni pe car enu i-ați mai văzut de mult. Ziua de azi o să vă ajute să vă destindeți.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2020 CAPRICORN

Puneți la cale planul pentru o afacere. Aflați vești amestecate care vă dau puțin peste cap, însă cu puțin optimism veți găsi o cale să vă faceți ziua mai frumoasă și să lăsați îngrijorările la o parte.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

E posibil să-ntâlniţi pe cineva cu care ați putea forma un cuplu frumos, o persoană pe care o așteptați de foarte mult timp. Apar și nișe vești din depărtare, care vă vor da puțin peste cap.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2020 PEŞTI

Este timpul să vorbiți cu cei care vă datorează bani și să recuperați toate datoriile. A trecut ceva timp așa că lăsați mândria la o parte și acționați cât mai rapid.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2020 BERBEC

Vine cineva din depărtare și veți face tot posibilul ca această persoană să se simtă cât mai bine în compania voastră. Veți vizita niște locuri frumoase și veți petrece câteva zile de poveste într-o companie minunată.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2020 TAUR

Aveți parte de o invitație la care nu vă așteptați. Este vorba despre un eveniment elegant pentru care veți face mari pregătiri și pe care nu doriți să îl ratați.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2020 GEMENI

Poate vă vedeţi cu prietenii, să schimbaţi idei, impresii, să vă faceţi planuri ca să petreceţi un timp de calitate împreună. Veți găsi câteva activități excelente care să vă delecteze în acest weekend.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2020 RAC

Aveți șansele să reparați în sfârșit o relație pe care ați pierdut-o cu mult timp în urmă. Veți face eforturi reale însă totul va fi bine în final.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2020 LEU

Se-anunţă cineva în vizită. Este vorba despre o persoană la care țineți foarte mult și care vă poate schimba percepția asupra anumitor aspecte din viața voastră.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2020 FECIOARĂ

Vreți să faceți niște surprize celor dragi, însă nu stați atât de bine cu finanțele. Veți face eforturi reale însă nu vă va părea rău. bucuria de pe chipul celor dragi va anula orice regret.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top