Connect with us
Horoscop 15 mai 2018 Neti Sandu - Marea dragoste apare în viața acestei zodii

Zilnic

Neti Sandu Horoscop 15 mai 2018 marți – Marea dragoste apare în viața acestei zodii

Horoscop Neti Sandu 15 mai 2018 – O zodie are șansa să-și întâlneacă astăzi marea dragoste! Vibrația zilei este 6, acest lucru ne ajută să ne bucurăm de cei din jurul nostru și de sprijinul acestora.

Horoscop 15 mai 2018 – Neti Sandu, Vibrația zilei: 6

Ziua de 15 mai este o zi marilor decizii. E momentul ideal în care trebuie să fim sigur de acțiunile pe care le înteprindem și  trebuie ca atăzi să punem în balanța deciziile pe care trebuie să le luam în următoarea perioadă. Vibraţia zilei este 6 şi o să ne bucurăm de sprijinul celor din jurul nostru.

Citește aici: Horoscop Neti Sandu 16 mai 2018 – Bani neașteptați pentru o zodie

Horoscop Neti Sandu 15 mai TAUR:

Poate puneţi piatra de temelie la o relaţie în care credeaţi că e şansa voastră de a avea o familie frumoasă aşa cum v-aţi dorit din totdeauna. Se poate să luaţi o decizie care să vă facă să trăiţi mai bine, să fiţi fericiţi, să aveţi un nivel de trăi mai ridicat, să vă eliberaţi dintr-un cerc vicios.

Horoscop Neti Sandu 15 mai  GEMENI: Poate faceţi o programare la medic să vă consulte şi să vă spună ce analize să faceţi, sau ce tratament să urmaţi. O să cheltuiţi ceva bani ca să reînnoiţi garderoba, să vă aranjaţi părul, să vă ocupaţi de voi, şi să vă reinventaţi, aşa cum faceţi în fiecare an.

Horoscop Neti Sandu 15 mai TAUR RAC: Vă bucuraţi de sprijin din partea unor oameni care vă apreciază şi o să lucraţi cu implicare şi rezultatele or să fie pozitive. Se pare c-o să acceptaţi să mai ieşiţi şi voi pe la evenimente, să vedeţi dacă vă puteţi integra şi voi într-un grup, să lucraţi la ceva care va place, să vă simţiţi utili, creativi.

Horoscop Neti Sandu 15 mai LEU:

Poate mai aveţi de făcut nişte lucrări pe-acasă şi o să vă ocupaţi de ele, o să cheltuiţi şi ceva mai mult decât calculaserăţi şi se rezolvă. Vă puteţi aştepta şi la bani, dar şi la alte forme de recompensă, poate primiţi o numire în funcţie şi intraţi într-o altă etapă profesională.

FECIOARĂ: Poate-abia acum semnaţi un act de proprietate, vindeţi, cumpăraţi o locuinţă, un teren, se poate să şi închiriaţi un spaţiu. Poate vă pregătiţi de o plecare pentru o vreme într-o altă localitate, fie cu treaba, fie ca să vă odihniţi şi o să vă prindă bine o schimbare, să vă revină cheful de viaţă, de treabă.

Horoscop Neti Sandu 15 mai BALANŢĂ:

Se poate să primiţi un răspuns afirmativ de la şcoală sau de la firma la care vreţi să vă angajaţi, c-aţi trecut de interviu. O să-i daţi de capăt unei chestiuni bancare şi o să vă mai vină şi vouă inima la loc pentru că o să vă descurcaţi ceva mai bine cu banii, c-o să găsiţi împreună cu bancă o soluţie.

Horoscop Neti Sandu 15 mai SCORPION:

O s-ajungeţi la o înţelegere cu partenerul de cuplu, fost, actual şi o să funcţionaţi de-acum încolo după alte reguli. Un act important vi se poate semna şi o să vă continuaţi drumul spre ce v-aţi propus, în carieră, în viaţa personală, o să vă bucuraţi de succes.

SĂGETĂTOR: Poate mai cereţi un credit să vă reamenajaţi interiorul sau exteriorul casei – ceva o să vă capteze atenţia şi banii. Voi poate semnaţi o anexă, un act adiţional care să vă mai acorde un drept sau în care să vi se spună ce-aveţi de făcut în plus, în minus, rămâne de văzut ce conţine.

Horoscop Neti Sandu 15 mai CAPRICORN: Cineva care vă iubeşte va căuta, vrea să vă convingă să fiţi împreună şi dacă rezonaţi într-adevăr aşa o să fie. O să faceţi un efort financiar să le plătiţi copiilor, nepoţilor nişte cursuri pentru şcoală sau ca să-şi cultive nişte calităţi, care altminteri s-ar pierde.

Horoscop Neti Sandu 15 mai VĂRSĂTOR:

Poate vă pregătiţi de un miniparty, zilele-astea, e posibil să fiţi şi naşi de botez, să organizaţi şi o excursie pentru unii mai mărişori. Poate v-aţi găsit o casă cu chirie, sau daţi avansul pentru una în care să fiţi proprietari, asta în funcţie de cum o să vă descurcaţi cu banii, dacă va mai ajută cineva sau nu.

Horoscop Neti Sandu 15 mai PEŞTI:

Poate o să schimbaţi mijlocul de transport din anumite motive care pot apărea şi peste noapte, că n-aveţi benzină, că vi s-a stricat maşina. Activităţile de grup or să vă pună în valoare potenţialul şi or să se vadă câştigurile, banii, să vă asociaţi cu acei oameni cu care aveţi compatibilitate sută la sută.

BERBEC: O să ieşiţi pe la evenimentele mondene şi vă puteţi găsi ceva care să vă placă, să lucraţi sau să vizionaţi, să admiraţi. O să semnaţi pare-se, un stat de plată, să ştiţi pe ce munciţi, poate în sfârşit, şefii v-au dat baniii pe care i-aţi cerut mai demult şi o să vă simţiţi mai în largul vostru.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Zilnic

To Top