Connect with us
Sfatul zilei 21 februarie 2019. O zi plină de reușite pentru acești nativi

Zilnic

Sfatul zilei 21 februarie 2019. O zi plină de reușite pentru acești nativi

Sfatul zilei 21 februarie 2019. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte. Unele zodii vor avea o zi benefică, în timp ce pentru altele nimic nu merge bine. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

Sfatul zilei 19 februarie 2019

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Cheia să schimbi ceea ce nu îți face bine este la tine! Nu poți trăi la nesfârșit în trecut, nu poți purta pe umeri amintiri care încă dor. Ieși din această stare! Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Liniștea de care ai nevoie este mereu acasă! Pe primul plan pentru tine este familia, la care vii cu drag după o zi de muncă. Oferă iubire și protecție oamenilor dragi! Numărul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Iubirea este un tărâm magic pe care vei păși și tu astăzi. Vei întâlni o persoane care te va face să-ți lasi inima și sufletul descoperite. Lasă-te purtat de val! Numărul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ești cuprins de o stare de pesimism, care nu îți face bine. Pui totul la suflet și te încarci cu problemele altora. Încearcă să fii mai detașat! Numărul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Toți din jurul tău te sfătuiesc că direcția spre care te îndrepți este una riscantă. Însă, intuiția ta te face să mergi înainte. Ai grijă și fii prudent! Numărul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Ești înconjurat de oameni pesimiști, care te atrag în această stare. Însă tu nu ești așa, tu ești plin de energie și pozitiv. Fii așa cum simți tu! Numărul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Ești un om extrem de generos, care și-a da și cămașa de pe el. Însă, s-ar putea ca tu să nu primești nimic în schimb. Așadar, fii cu băgare de seamă, ca să nu ai de suferit! Numărul norocos al zilei: 18.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Pe umeri tăi a căzut o vină de pe urma căruia cineva a avut mult de suferit. Deși ți-ai recunoscut greșeala și vrei să repari, s-ar putea să te lovești de unele critici. Numărul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Vei avea parte de o experiență nouă! Vei întâlni o persoană care îți seamănă perfect. Dacă îl vei critica, practic te critici pe tine. Învață lucrurile bune! Numărul norocos al zilei: 15.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Mediul în care ajungi astăzi este aproape perfect. Te înâelegi cu oricine, colaborezi bine, de parcă v-ați cunoaște de o viață. Păstrează linia! Numărul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Aștepți un răspuns important și starea te face să fii nervos. Alege un film bun, o baie fierbite sau o ieșire în oraș cu prietenii. Numărul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Lucrezi de mai multă vreme la un proiect pe care ți-l dorești. Chiar dacă rezultatele nu sunt cele dorite, primești încurajări că ești pe drumul cel bun. Continuă! Numărul norocos al zilei: 22.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top