Connect with us
Sfatul zilei de 3 aprilie 2019. Leii își găsesc un nou loc de muncă

Zilnic

Sfatul zilei de 3 aprilie 2019. Leii își găsesc un nou loc de muncă

Citește sfatul zilei de 3 aprilie 2019 și află care sunt provocările momentului pentru zodia ta. Leii au noroc din punct de vedere profesional.

Sfatul zilei de 3 aprilie 2019 pentru fiecare zodie

BERBEC: E timpul să iei atitudine, să faci tot posibilul să te impui. Ai parte de câștig de cauză în conflictul de la locul de muncă. Numărul norocos al zilei: 10.

TAUR: Norocul este de partea ta azi. Trebuie să fii însă cu ochii în patru. Capcanele sunt la tot pasul. Numărul norocos al zilei: 5.

GEMENI: O zi atât de benefică nu ai mai avut de multă vreme. Bucură-te și profită din plin de ea. Numărul norocos al zilei: 4.

RAC: Nu duce acasă nervii de la serviciu. Când intri pe ușă trebuie să te detașezi complet. Numărul norocos al zilei: 6.

FECIOARĂ: Totul merge ca pe roate. Ai o zi extraordinară din toate punctele de vedere. Numărul norocos al zilei: 11.

BALANȚĂ: Privești cu claritate anumite aspecte legate de viața ta emoțională. Nu te panica și nu renunța la ce te interesează. Numărul norocos al zilei: 3.

SCORPION: Începi ziua cam serios, cam tăcut. Sparge gheața și impune-te. Numărul norocos al zilei: 2.

SĂGETĂTOR: Ai la cine apela cu încredere, așa că bazează-te pe flerul tău azi. Numărul norocos al zilei: 7.

CAPRICORN: Ai nevoie de un stimulent, de ceva care să te împingă la acțiune imediată. Numărul norocos al zilei: 8.

VĂRSĂTOR: Integrează-te în mediul înconjurător fără să te mai gândești la urmările imediate. Numărul norocos al zilei: 9.

PEȘTI: Se deschide în fața ochilor tăi o oportunitate greu de refuzat. Analizează totul cu maximă atenție și nu te lăsa pradă tentațiilor facile. Numărul norocos al zilei: 1.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top