Connect with us

Horoscop

Zodia experta in psihologia inversa

Acest semn zodiacal este extrem de pervers in relatiile interpersonale. Te face sa crezi altceva decat gandeste cu adevarat. Afla cine este expertul in psihologia inversa.

Zodia experta in psihologia inversa:

1. Atunci cand o critici, iti va zambi in fata. Iti va multumi pentru remarcile tale si se va apropia fizic de tine tocmai ca sa te pacaleasca. Experta in psihologia inversa, aceasta zodie stie cum sa te ia pentru a reduce din negativismul tau fata de ea.

2. In momentul in care are un interes ascuns, va avea grija sa se poarte foarte frumos cu tine. Timiditatea lui mascheaza intentii bine ascunse, asa ca ai grija cum te lasi manipulat de acest nativ fermecator.

Citeste si: TOP 4 cei mai dotati barbati in functie de zodie

Vezi si: Cât noroc ai, în funcție de ziua în care te-ai născut
Previziuni Mihai Voropchievici pentru 18-24 aprilie 2016

3. Cu toate ca se pricepe foarte bine la psihologia inversa, acest nativ are simtul datoriei crescut, stie sa se organizeze si este rabdator si perseverent in tot ceea ce face.4. Cea mai puternica dorinta a acestui semn este sa preia conducerea si sa administreze. Este capabil de strategii incredibile pentru a castiga un scaun si stie sa se impuna ca lider. Va scoate in evidenta defectele celorlalti intr-un mod subtil, numai pentru a face impresie buna si pentru a castiga ceea ce doreste.

5. Acest nativ jongleaza cu psihologia si in dragoste. Este extrem de precaut atunci cand are o relatie noua si stie sa isi fidelizeze partenerul facandu-l sa se simta culpabil pentru multe esecuri de care sunt vinovati amandoi.

6. Desi are tendinte depresive si este destul de pesimist, acest nativ nu va arata niciodata suferintele pe care le ascunde in suflet. Ba dimpotriva, atunci cand va fi suparat iti va zambi, iar cand va fi vesel, va fi extrem de serios.

7. Iti da dreptate pana intr-un punct doar ca sa te faca sa ii dai si tu dreptate ulterior. Este foarte abil cand vine vorba de manipularea celor din jur.

8. Iti va scoate in fata calitatile pe care le ai pentru ca apoi sa isi permita sa te critice. Tot timpul o lauda va veni la pachet cu o critica, atunci cand interesul lui este urias.

Nativul Capricorn este expert in psihologia inversa. Semnul guvernat de Saturn intelege viata ceva mai diferit decat restul oamenilor.

Saturn este planeta sacrificiului si a strategiilor complexe, iar Capricornul beneficiaza de suficienta inteligenta pentru a se impune si a castiga increderea celorlalti in mod subtil.

Vointa este ferma, dar scopurile mereu in schimbare, cu sanse de reusita. Totusi, are o anumita asprime in comportament, gesturi repezite si pastreaza amintirea ofensei primite, fara dorinta de razbu­nare.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top