Connect with us
Zodia pe care nu o suporta nimeni

Horoscop

Zodia pe care nu o suporta nimeni

Care sa fie zodia cel mai greu de suportat? Nu exista asa ceva? Daca stai sa te gandesti, tot timpul va aparea in viata ta o persoana care sa nu iti intre foarte bine la inimioara din prima, ba chiar sa te irite fara sa iti fi facut ceva in mod deosebit, explicit. Asa se intampla si cu zodiile. Unul dintre nativi are un aer destul de arogant in acceptiunea celorlalte 11 zodii.

Semnul zodiacal pe care nu il suporta nimeni are o inima mare, insa nu stie cum sa arate asta. Este capabil de lucruri frumoase daca i se acorda libertatea pe care o cere, libertatea pe care crede ca o merita. Usor introvertit din fire, dar intotdeauna cu cuvintele la el in situatii de criza, acest nativ devine inamicul tuturor pentru ca reuseste sa obtina tot ce doreste fara eforturi imposibile.

Inainte de a afla cine starneste atata invidie si de ce nu e suferit de oameni, sa vedem ce crede fiecare zodie despre acest nativ.

Zodia masculina experta in sex

TOP 3 Zodii care fac scandal

Berbecul considera nu doar ca este o persoana insuportabila, dar nu s-ar vedea niciodata angrenat cu ea intr-un proiect. Berbecul considera aceasta zodie mult prea aroganta.

Taurul, in schimb, poate avea o relatie ceva mai buna cu acest nativ, insa totul depinde de toanele Taurului. Taurul nu il suporta pentru ca vrea sa aiba mereu ultimul cuvant. Geamanul nu il priveste nici el cu ochi buni. Il considera profitor, cu multe interese ascunse si des se simte in nesiguranta in preajma acestui semn.

Racul nu il are la suflet pentru ca nu il vede sincer (de altfel, acest nativ poate juca mult teatru daca are un plan care permite asta), iar Leul este atras de faima sa si incearca din rasputeri sa il copieze. Fecioara are o parere ceva mai buna, insa si-o schimba la a doua intalnire cu acest nativ: vorbeste mult, fara sens, iar uneori nu te mai baga in seama din senin, ceea ce e de netolerat.

Afla care e zodia in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top