Connect with us
Zodiac chinezesc 6 septembrie 2020. Dragonul are parte de satisfacții materiale

Horoscop

Zodiac chinezesc 6 septembrie 2020. Dragonul are parte de satisfacții materiale

Zodiac chinezesc pentru 6 septembrie 2020. Această zi aduce un echilibru celor 12 zodii care traversează o perioadă liniștită a vieții lor. Unii vor avea parte de satisfacții materiale mult așteptate, în timp ce alții vor trebui să fie un pic mai chibzuiți.

Zodiac chinezesc 6 septembrie 2020. Dragonul are parte de satisfacții materiale

Zodiacul chinezesc pentru 6 septembrie vine cu vești bune pentru majoritatea zodiilor. Unii sunt mai norocoși pe plan financiar, alții o duc mai bine cu dragostea, dar, nu vă descurajați, balanța se poate schimba oricând.

Șobolan

Întâmpini dificultăți în a-ți exprima sentimentele față de cei dragi. Ți se pare că dacă faci asta vei deveni vulnerabil. Ai încredere în tine și fii mai direct atunci când situația o impune.

Bivol

O duci bine pe plan sentimental, însă cu banii nu ești pe roze. Va trebui să fii un pic mai chibzuit. Nu îți face griji, situația nu va dura foarte mult. Până atunci, fii atent la ce și cât cumperi. Cu siguranță, nu ai nevoie de toate.

Tigrul

Ai nevoie de ajutor, dar nu ești obișnuit să îl ceri. Îți place să iei deciziile de unul singur, deși, de multe ori ți s-a întâmplat să greșești. Încearcă, uneori, să-ți apleci urechea și către ceilalți, cu mai multă experiență de viață.

Iepurele

Ai multă energiei, vrei să pleci, să vezi locuri noi, să experimentezi senzații, dar ceva te reține. Nu știi nici tu ce, dar te ține pe loc. Să fie persoana iubită, care vrea altceva?

Dragonul

Te bucuri de o perioadă extrem de bună pe plan financiar, ai parte de satisfacții enorme la care ai sperat multă vreme. E normal să te bucuri, dar ar trebui să ții cont că aceste ocazii sunt rare. Pune și ceva bani deoparte.

Șarpele

Mergi pe nisipuri mișcătoare și nu știi încotro. Stai pe loc, gândește-te ce vrei să faci cu adevărat, care e scopul tău și unde vrei să ajungi. Răspunsul va veni când nu te aștepti.

Calul

Ți se pare că e greu și că așa va fi o perioadă, dar te înșeli. Nu dispera, soarele va răsări și pe strada ta. Te așteaptă experiențe foarte frumoase.

Oaia

Pentru tine e o perioadă echilibrată din toate punctele de vedere. Nu îți lipsește nimic, dar nici nu îți prisosește. Bucură-te!

Maimuța

Fii mai puțin critic cu cei din jurul tău. Ai tendința să-i judeci prea tare și asta îi trage în jos. Ajută-i, în schimb, să se ridice. Îți vor fi recunoscători, fii sigur de asta.

Cocoșul

Ești pasibil la orice se întâmplă în jurul tău. Te gândești doar la propria persoană, dar nu ești dispus să iei decizii, ci stai într-o stare latentă, în care pare că aștepți ceva. Nu crezi că e timpul pentru o schimbare?

Câinele

Ești recunoscător pentru tot ce ai și îți dorești ca nimic din starea actuală să nu se schimbe. Nu te schimba nici tu și totul va rămâne exact așa cum îți dorești.

Mistrețul

Nu-ți apleca urechea la zvonuri. Nu te ajută la nimic, nu sunt constructive și nici adevărate. Mergi pe drumul tău!

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top