Zodiile care iubesc cel mai mult. Vezi dacă te numeri printre cei care suferă cel mai mult din dragoste

17.02.2021
Zodiile care iubesc cel mai mult. Vezi dacă te numeri printre cei care suferă cel mai mult din dragoste

Unii oameni iubesc mai mult decât alții și își pun sufletul pe tavă într-o relație. În funcție de zodie, vezi dacă și tu ești unul dintre cei care iubesc mai mult decât partenerul lor și suferă cel mai tare atunci când sunt dezamăgiți  în acest sens. Atunci când ai așteptări prea mari, și suferința este pe măsura acestora.

Zodiile care iubesc cu patimă

Nu este un lucru rău să iubești, însă trebuie să avem o limită și când vine vorba de asta. În timp ce alții nu își asumă nimic și se gândesc doar la binele lor, unii dintre noi dau tot ce au mai bun și renunță la binele lor pentru a-i vedea pe cei de lângă ei fericiți și împliniți.

Una dintre zodiile care iubesc pătimaș sunt fecioarele. Lumea Fecioarei este chiar persoana iubită, căreia îi acordă o atenție deosebită mereu și pe care nu ar putea să o răneasă niciodată, indiferent de cât rău i-ar face ea. Vrea perfecţiunea de la propria persoană crezând că astfel o să fie iubită și uită mereu să se aprecieze pentru ceea ce e cu adevărat, ceea ce nu îi face deloc bine. Înainte de a-i iubi pe alții, trebuie să ne iubim pe noi.

Și Balanțele iubesc mai mult decât ceilalți. Se afundă în relații și fac sacrificii mult mai mari decât iubirea pe care o primesc. Chiar dacă sufletul lor plânge și simt că nu mai pot face față, tot mai găsesc putere să meargă mai departe pentru a aduce fericire persoanei din viața lor.  El încearcă din greu să facă lucrurile să funcţioneze şi are atâtea de oferit, ceea ce l-ar putea determina pe partenerul de viață să nu-i mai dea atâta importanță și să fie mai delăsător.

Nativii din Peşti sunt dependenţi de prezenţa partenerului și simt că nu pot rezista prea mult fără să-l vadă. Este bine să simțim nevoia să petrecem timp cu persoana iubită, dar asta nu înseamnă că trebuie să facem o obsesie pentru ea. Pot exista situații în care viața ne va duce pe drumuri diferite pentru anumite perioade de timp, așa că trebuie să ne antrenăm pentru a le face față cu bine, fără să suferim și să apară complicații.