Connect with us
Iată care sunt zodiile care se vor despărți vara aceasta. Află dacă și tu te numeri printre ele și ce se va întâmpla în viața acestora.

Horoscop

Zodiile care se vor despărți vara aceasta

În timp ce unele semne zodiacale vor trăi povești de dragoste ca-n povești, altele vor pune capăt relației. Află care sunt acele zodii care se vor despărți în această vară.

Zodiile care se vor despărți vara aceasta

1. Gemeni. Unele persoane născute sub acest semn zodiacal se vor despărți de partenerii de cuplu vara aceasta. Totuși, nu vor suferi prea mult. Asta pentru că decizia de a pune capăt relației le aparține. Există diferite motive pentru care iau această decizie pe care și-o vor asuma. Este posibil ca partenerii de cuplu care nu vor mai fi în viața acestor nativi să fie cei care vor trece printr-o perioadă mai dificilă după despărțire. Asta pentru că le va fi greu să găsească pe cineva care să se ridice la nivelul celor care până recent le-au fost parteneri de viață.

CITEȘTE ȘI: Top 4 zodii care iti vor rani inima vara aceasta

2. Balanță. În cazul Balanțelor, lucrurile sunt un pic diferite. În acest caz, ele vor fi cele care vor fi părăsite. Este posibil ca partenerul de cuplu să fie deranjat de anumite lucruri în relație, motiv pentru care va decide să pună punct. Însă, nu este exclus ca la un moment dat să realizeze că a făcut o greșeală și să vrea să reia relația la care renunță vara aceasta. Este decizia Balanțelor dacă vor dori sau nu să reia legătura cu persoana care a decis să pună punct acelei relații.

3. Vărsător. Cei născuți în această zodie simt nevoia de libertate. Consideră că relația în care sunt implicați nu le poate oferi toată libertatea de care au nevoie. Așa că se vor simți captivi în relația pe care vor dori la un moment dat să o încheie. Însă, este posibil ca la sfârșitul verii să regrete decizia luată poate din impulsivitate sau din motive nu foarte serioase. Dar șansele de a obține iertarea foștilor parteneri sunt minime.

2 Comments

2 Comments

  1. Gigi amorosu

    2017-06-08T19:32:40+03:00 at 19:32

    O sa fi capiat toata vara.

    Du-te la mare si stai cu capul 3 m sub apa, o ora si cinci secunde.

    Dupa aia urca pe tiroliana si sari pe plaja in curu gol, si politistii iti vor spune exact cine esti.

  2. Nicola Viorica

    2017-06-08T07:05:47+03:00 at 7:05

    Bună dimineața vă rog dacă vreti sami zice ti și mie ceva despre mine 6-02-1955.Vă multumesc mult.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top