Zodiile trimise de Dumnezeu pe Pământ cu o menire importantă

01.05.2017
Zodiile trimise de Dumnezeu pe Pământ cu o menire importantă

Cel de Sus le-a încredințat unora misiuni speciale pentru că sunt capabili să le ducă la bun sfârșit și pentru că au capacitatea de a-i influența pe ceilalți să facă lucruri bune. Iată care sunt zodiile trimise de Dumnezeu pe Pământ cu o menire importantă.

Leu

Dumnezeu te-a trimis pe acest pământ pentru a-i face cunoscută lucrarea divină. Ești o persoană cu calități incontestabile de lider, ești un om frumos fizic, dar și spiritual. Ai demnitate, tărie de caracter și elti capabil să iei decizii corecte și să fii inspirație pentru toți. Divinitatea te-a înzestrat cu foarte multe calități, pe care să le arăți și celorlați.

Gemeni

Dumnezeu ți-a oferit o creativitate nelimitată și o inteligență emoțională aparte. Trebuie să îți pui în valoare creativitatea, să concepi lucruri frumoase, care să-i atingă și să-i inspire pe ceilalți. Ești o persoană inteligentă, care poate cu ușurință să își dea seama ce e în sufletul celorlalți și știi exact ce să le spui pentru a le readuce încrederea în sine și pentru a le alina suferința. Folosește-ți aceste atribute și răspândește creația divină.

Balanță

Dumnezeu te-a înzestrat cu o blândețe deosebită, cu diplomație și cu eleganță. Tu ai menirea de a fi un mediator între ceilalți, de a promova armonia și pacea și de a aduce echilibrul în această lume. Ai capul pe umeri și o minte sănătoasă pe care o poți folosi pentru a rezolva cu ușurință problemele apărute. Cunoști puterea cuvântului și știi exact ce trebuie să spui, indiferent de context. Ai puterea de a fi un adevărat soldat al dreptății și trebuie să o folosești.

Citește și: Care este menirea spirituala a fiecarei zodii

Citește și: Pomul vietii – Menirea in functie de cifra destinului dezvaluita de Mihai Voropchievici