Connect with us
Vremea: La noapte apar tunetele și fulgerele prognoza meteo ANM 8 și 9 martie 2019!

Stil

Află cum să te aperi de fulgere în această vară

Pentru că în această vară se anunță descărcări electrice destul de dese, uite cum poți să te aperi de fulgere.

CITEȘTE ȘI: RECUNOȘTI SIMPTOMELE? DESCOPERĂ CE FEL DE PERSOANĂ METEOSENSIBILĂ EȘTI! 

Meteorologii au anunțat descărcări electrice puternice și furtuni pe parcursul acestei veri. Tocmai din acest motiv este important să știi cum să te protejezi de fulgere. Fulgerul este rezultatul vizibil al unei descărcări de energie. Această descărcare electrică te poate ucide pe loc sau te poate lăsa cu leziuni și traume tot restul vieții.

Dacă te afli în interiorul mașinii sau într-un mijloc de transport și începe furtuna cel mai bine este să rămâi înăuntru, deoarece atunci când fulgerul lovește un autovehicul, acesta trece prin metal în pământ și nu te va afecta. Ai grijă însă dacă ești înafara mașinii și nu atinge metalul, deoarece te poți electrocuta și poți muri.

Dacă nu există niciun adăpost în apropierea ta, și începe o furtună cu fulegere, ghemuiește-te într-un șanț. Evită obiectele înalte, deoarece acestea atrag fulgere.

Niciodată să nu te ascunzi sub copaci, în timpul unei furtuni cu fulgere, deoarece aceștia sunt încărcați cu sarcină pozitivă și există o mare probabilitate să fie loviți de fulger. Este important de știut faptul că fulgerele lovesc cele mai înalte obiecte.

În cazul în care nu ai știut, fulgerele pot lovi de mai multe ori în același loc, așadar nu vei fi în siguranță într-un loc care a fost deja lovit de fulgere.

Sursa foto: hotnews.ro

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top