Connect with us
traieste-27082015

Stil

Cum traieste 1% din populatia lumii. Ai vrea sa faci schimb cu acesti oameni?

Multi dintre noi traim in apartamente sau case, avem un loc de munca stabil si o familie. Ai fi surprins sa afli cum traieste 1% din populatia lumii. Nu este de loc asa cum te-ai fi asteptat.

Daca ar trebui sa alegi sa locuiesti in interiorul unui apartament de lux sau in apartamentul tau cu minimum de facilitati, ce ai alege? Doar 1% din populatia lumii traieste in condtitiile din prima varianta, dar asta nu inseamna ca nu poti visa la ele.

In timp ce o parte din populatia lumii nu va zbura niciodata cu avionul, acesti oameni putred de bogati isi permit un avion personal pentru care scot din buzunar 14.000 lire la un singur zbor. Iata cum arata apartamentele lor si ce conditii au.

Cum traieste 1 din populatia lumii Ai vrea sa faci schimb cu acesti oameni-1

Sursa foto: dailymail.co.uk

Cum traieste 1 din populatia lumii Ai vrea sa faci schimb cu acesti oameni-2

Sursa foto: dailymail.co.uk

CITESTE SI: AFLA MAI MULTE DESPRE COMUNITATEA CARE TRAIESTE IZOLATA IN TRECUT

Acest penthouse din New York are o priveliste de 360 de grade, este dotat si mobilat cu absolut tot ce iti trebuie. Si daca ai fi arestat la domiciliu, acest penthouse te-ar face sa te simti ca intr-o vacanta scumpa.

Dar daca conditiile dintr-un penhouse nu te dau pe spate, poti incerca sa locuiesti la bordul unei nave de lux, intr-un apartament de 500 de metrii patrati, care are in interiorul sau o sala personala de sport. Croazierele in jurul lumii iti vor delecta privirea, iar sampania scumpa si icrele negre te vor face sa crezi ca totul este un vis. Dar pentru 1% din populatia lumii este realitatea de zi cu zi.

Cum traieste 1 din populatia lumii Ai vrea sa faci schimb cu acesti oameni-3

Sursa foto: dailymail.co.uk

Cum traieste 1 din populatia lumii Ai vrea sa faci schimb cu acesti oameni-4

Sursa foto: dailymail.co.uk

Tu ce ai fi dispus sa dai la schimb pentru acest stil de viata?

Sursa foto: pswimages.com

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top