Connect with us

Stil

Rezolvă cel mai interesant test de personalitate: ,,Plimbarea prin pădure”

Psihologii obişnuiesc să îşi supună pacienţii la acest test de personalitate, fiind unul foarte popular care poate spune multe despre cel care îl rezolvă. Cunoscut drept ,,Plimbarea prin pădure” este unul dintre cele mai relevante teste care acum vă este la dispoziţie. Află lucruri pe care cu siguranţă nu le ştiai despre tine!

În timp ce veţi citi următoarele întrebări încercaţi să vă imaginaţi scenele respective în minte şi scrie-ţi pe o foaie de hârtie primul lucru care că vine in minte. Nu este nevoie să vă gândiţi foarte mult la răspunsul pe care urmează să-l daţi, tocmai asta este una din regulile de aur pentru ca testul să fie cât mai relevant.

Răspunde cât mai sincer la următoarele întrebări:

1. Imaginează-ţi că te plimbi printr-o pădure. Pe cine ai alături? Eşti singur?

2. Mergi în continuare şi întâlneşti un animal. Ce fel de animal este?

3. Ce interacţiune are loc între tine şi animalul respectiv?

4. Îţi continui plimbarea. Dai de o pajiste unde se află casa visurilor tale. Descrie casa.

5. Casa visurilor tale este înconjurată de un gard sau nu?

6. Intri în casă şi mergi în locul în care mănânci. Descrie ceea ce vezi pe masă şi în jurul mesei.

7. Ieşi din casă pe uşa din spate. Pe iarbă se află o ceaşcă. Cum arată acea ceaşcă?

8. Ce faci cu această ceaşcă?

9. Ajungi la marginea acestei proprietăţi şi te afli lângă o apă. Ce fel de apă este?

10. Cum vei trece peste acea apă?

Interpretarea întrebărilor din test:

1. Persoana alături de care mergi prin pădure este cea mai importantă persoană din viaţa ta.

2. Dimensiunea animalului reprezintă percepţia pe care o ai faţă de problemele din viaţa ta.

3. Severitatea interacţiunii pe care o ai cu animalul respectiv este reprezentativă pentru modul în care faci faţă problemelor din viaţa ta.

4. Dimensiunea casei din test reprezintă ambiţia pe care o ai spre a-ţi rezolva problemele din viaţa personală.

5. Lipsa gardului reprezintă un indiciu foarte clar al unei personalităţi deschise. Oamenii sunt bineveniţi în orice moment. Prezenţa unui gard indică o personalitate închisă, preferi să treci pe lânga oameni neobservat, asta nu înseamnă că nu-ţi plac oamenii.

6. În cazul în care răspunsul tău la aceasta întrebare din test nu a inclus flori, mâncare, oameni eşti o persoană nefericită în cea mai mare parte a timpului.

7. Durabilitatea materialului din care este fabricată ceaşca este reprezentativă pentru durabilitatea relaţiei cu persoana de la punctul 1. De exemplu, hârtia, polistirenul şi sticla nu sunt materiale foarte puternice, în comparaţie cu metalul sau cu plasticul.

8. Atitudinea pe care o ai faţă de ceaşcă este reprezentativă pentru a înţelege atitudinea pe care o ai faţă de persoana de la numărul 1.

9. Dimensiunea apei este reprezentativă pentru dorinţa ta de a cunoaşte dragostea.

10. Cât de mult te vei uda atunci când vei trece apa este un indiciu al importanţei pe care o acorzi vieţii amoroase.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top