Connect with us
Profesoara emotionata

Știri

Emoționant! O profesoară a mers spre clasă, iar la ușă a avut parte de surpriza vieții sale

Un profesor bun reuseste intotdeauna sa fie pretuit de catre fostii sai elevi, iar peste ani acestia isi aduc aminte cu drag de el si au grija sa le spuna si celorlalti. O profesoara a devenit modelul mai multor elevi de-ai sai, pe care i-a indrumat in cariera si i-a ajutat sa descopere ceea ce le place.

Gabrielyn Watson este o profesoara de muzica si coordoneaza un cor de tineri la liceul „Morgan Park” din Illinois, Statele Unite ale Americii.

De cand este coordonatoare, compozitia corului s-a schimbat permanent, caci elevii au terminat scoala si au plecat sa studieze la colegiu si la facultate.

Gabrielyn a ramas cu noii elevi pentru a-i ajuta sa isi descopere vocea si sa le calauzeasca pasii.

Mai multi fosti elevi au mers sa o viziteze si sa ii faca o surpriza. Atunci cand au auzit ca este vorba despre fosta lor profesoara preferata, au acceptat cu mare bucurie invitatia si au mers sa o vada.

Acestia au colaborat in secret pentru a-i pregati o mare surpriza, iar unul dintre fostii elevi a anuntat-o pe doamna Watson ca a doua zi urma sa aiba loc un interviu de angajare a unui nou profesor, iar prezenta acesteia era necesara datorita experientei sale la catedra.

Emotionant! O profesoara a mers spre clasa, iar la usa a avut parte de surpriza vietii sale

In timp ce doamna profesoara se indrepta spre clasa, in fata sa a aparut Peter, unul dintre fostii sai elevi, care fredona inceputul uneia dintre cele mai emotionante melodii ale americanilor: „Amazing Grace”.

Continue Reading
You may also like...

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top