Semne că ești ținta unor blesteme. Cum scapi de ele

11.06.2019
Semne că ești ținta unor blesteme. Cum scapi de ele

Semne că ești ținta unor blesteme:

1. TE DOARE CAPUL PERMANENT ȘI EȘTI MEREU NERVOASĂ
Principalul scop al unui blestem este tulburarea emoțională a țintei. Fie că este vorba de tehnici moderne de blestem sau spunerea unor rugăciuni (precum rugăciunea Sfântului Anton în zilele de marți), persoana în cauză suferă de stări nevrotice inexplicabile. Orice se întâmplă nu îi convine, și, plus de asta, are migrene îngrozitoare.

2. ÎȚI CADE PĂRUL REPEDE
Persoanele care sunt ținta voodoo-ismului sau a rugăciunilor blestemate suferă de căderi inexplicabile de păr, de la o zi la alta.

3. SIMȚI DURERE ÎN STOMAC
Persoanele blestemate simt nevoia să vomite foarte des, indiferent ce ar mânca sau nu ar mânca. Acestea, deși merg la controale medicale, sunt perfect sănătoase clinic, cu toate că durerile sunt insuportabile.

4. NU REUȘEȘTI SĂ AI COPII
Cel mai mare efect al unui blestem poate cădea pe posibilii moștenitori, sau, în cazul în care aceștia nu există, persoana blestemată poate să nu îi mai aibă niciodată.

Iată și cum poți combate aceste blesteme:
1. Bea apă sfințită. Apa sfințită luată de Bobotează trebuie păstrată pentru tot parcursul anului. În momentul în care simți vreo durere neobișnuită, știindu-te în regulă cu sănătatea, nu ezita să bei o gură din flaconașul cu apă sfințită adusă de la biserică.

2. Pune sare sfințită în pantofi. Roagă-l pe preotul la care mergi frecvent să sfințească sarea grunjoasă pe care o ai în bucătărie și pune-o în pantofii pe care îi porți.

3. Ține un cuțit uns cu tămâie lângă pat. Se spune că tămâia alungă duhurile rele, iar cuțitul este simbolul că vrei să tai din rădăcină gândurile rele și blestemele care se fac împotriva ta.

4. Poartă lenjerie intimă pe dos. Dacă ai lenjerie intimă roșie, e și mai bine. Chiloții și chiar și șosetele tale vor întoarce blestemul de unde a venit.

CITESTE SI: Cum ții blestemele la distanță. Trucuri dintr-o carte veche de magie

Într-o carte veche de peste 1.000 de ani este scris cum să ții blestemele la distanță sau, așa cum spun ezoteriștii, cum le poți întoarce.

Picatrix este una dintre cele mai vechi cărți oculte de magie. Are aproximativ 400 de pagini și a fost folosită în Evul Mediu atât de preoții catolici cât și de vrăjitoare. Ba chiar a existat un conflict ideologic potrivit căruia această carte ar fi fost ba unealta Diavolului, ba un ajutor de la Dumnezeu pentru cei care voiau să scape de blesteme.

Cum ții blestemele la distanță

Cartea a fost scrisă inițial în limba arabă („Ghayat al-Hakim”) și a fost tradusă apoi în toate limbile. Versiunea în limba latină a devenit populară în secolul XV, după ce în secolul al XIII-lea, regele Castiliei, Alfonso X a cerut traducerea acesteia.

Pentru ținerea la depărtare a blestemelor, în carte scrie că persoanele care simt energia negativă trebuie să își amestece propriile lacrimi într-o lumânare scobită, iar apoi să aprindă lumânarea. În tot acest timp se spune o incantanție personalizată și se cere ajutorul divin pentru ca relele să fie ținute la distanță.

Tot conform ritualurilor din Evul Mediu, persoanele care poartă un talisman care să conțină un fir de ață roșie sunt ferite de gândurile negre ale celor din jur. Se spune că dacă porți o cruciuliță legată de un șnur tare, roșu, toate blestemele se vor întoarce împotriva celui care le-a făurit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *