Connect with us
Lidia Fecioru a dezvăluit cel mai nou leac pentru pietrele la rinichi: "În prima zi una, în a doua zi..."

Știri

Lidia Fecioru a dezvăluit cel mai nou leac pentru pietrele la rinichi: „În prima zi una, în a doua zi…”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne sfătuiește cum putem să scăpăm de pietrele la rinichi:

Pentru acest leac, avem nevoie de stafide negre și boabe de piper negru. Se desface stafida în două, se bagă boaba de piper și începe să se ia.

În prima zi una, în a doua zi, două, a treia zi, trei și tot așa până ajungem la ziua 10 și același număr de boabe. Putem bea apă după ce se mestecă bine. Lucrul acesta se face în fiecare dimineață pe stomacul gol.

Începând cu ziua 11 se iau stafidele în ordine descrescătoare. După cura de 20 de zile, se face o pauză de trei zile.

Leacul minune recomandat de Lidia Fecioru

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a mai dezvăluit un leac miraculos la Antena 3, în emisiunea ”Adevăruri ascunse”.

”Gogoneaua conţine o otravă, în momentul când este verde. De asta nu se recomandă să mâncâm gogonele verzi, crude.

Când punem sarea la murături îi scoate toxicitatea. Se taie gogoneaua în două şi se pune pe zonele unde sunt varicele mici de sânge, formate ca o pânză de păianjen, o dată sau de două ori pe zi, timp de zece zile.

Se ţine pe locul unde sunt vinişoarele aproximativ 2-3 minute.

După ce am ţinut gogoneaua acolo, trebuie obligatoriu să dăm cu o cremă pentru că acea otravă atacă pielea. Nu folosiţi mai mult de zece zile”, a spus Lidia Fecioru.

Cura de un minut, recomandată de Lidia Fecioru

Peroxidul de hidrogen alimentar ajută la oxigenarea celulelor, susține Lidia Fecioru. Aceasta a dezvăluit în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 și pentru ziarul „Jurnalul Național” în ce constă cura.

„Este vorba de peroxidul alimentar. I-am spus unei paciente care avea probleme de tiroida, din cauza asta avea palmele și călcâiele crăpate din care curgea sânge.

I-am spus de acest perodix alimentar, care se bea în prima zi trei picături, apoi patru, până la 25 și apoi înapoi.

Se bea într-un pahar cu apa distilată ca să nu influențeze calitatea acestei substanțe sau apa fiartă și răcită.

Ca oamenii să aibă o idee, pe internet exista un documentar; Cura de un minut. După o luna de zile de consumat peroxid de hidrogen, pacienta mea are pielea de copil, nu mai cade părul. Nu o mai doare nimic”, a povestit Lidia Fecioru.

Citește și: Lidia Fecioru, leac minune pentru chisturile ovariene. Cum scapi de ele

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top