Connect with us
O botoșăneancă a făcut amor până i-a venit rău și a ajuns la spital. Medicii au băgat-o de urgență în operație, dar la scurt timp s-au răzgândit. Cum s-a terminat totul

Știri

O botoșăneancă a făcut amor până i-a venit rău și a ajuns la spital. Medicii au băgat-o de urgență în operație, dar la scurt timp s-au răzgândit. Cum s-a terminat totul

Un caz incredibil a ajuns pe mâna cadrelor medicale de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Botoșani.

O femeie de 40 de ani s-a prezentat la UPU puțin după miezul nopții, cu dureri puternice în zona abdominală. Pentru a vedea de ce suferă, pacienta a fost supusă unor analize și investigații de specialitate, însă, surpriză: toate i-au ieșit bine, scrie Observator.tv.

Medicii au decis apoi să o bage de urgență în sala de operații, pentru a vedea dacă femeia are vreo tumoră ascunsă.

Când a auzit decizia medicilor, pacienta le-a spus rușinată că a simțit durerea respectivă după o partidă de sex cu soțul ei, cel mai probabil aceasta făcând o întindere musculară.

„Toată noaptea s-au alocat resurse, personal, medicamente, pentru a se afla cauza suferinţei ei. După ce a spus chiar ea care era cauza, i-au fost prescrise nişte calmante specifice şi cu recomandarea de repaus, câteva zile, desigur”, a declarat supărat un cadru medical.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top