Ana Brichall pleacă de la Ministerul Justiției. De cine va fi înlocuită

Ultimul update: vineri 23 august 2019 15:28 Data publicării: vineri 23 august 2019 15:22

Ana Birchall nu va mai fi ministrul justiției, conform declarațiilor premierului Viorica Dăncilă. Premierul României a decis să o remanieze pe aceasta. În locul lui Brichall va fi propusă Dana Gârbovan, președintele UNJR.

Ana Brichall pleacă de la Ministerul Justiției. De cine va fi înlocuită

Citește și: Viorica Dăncilă candidatul PSD pentru Alegerile Prezidențiale – SURSE

Ana Birchall pleacă de la Justiție și va fi înlocuită de Dana Gârbovan. Actualul ministru al justiției va fi propusă pentru postul de vicepremier pe parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii. Mai multe voci din PSD au cerut ca Birchall să plece de la minister, tocmai pentru că a refuzat în repetate rânduri să promoveze oameni de la partid în justiție.

Citește și: Victor Ponta: “nu mai sunt bani de salarii!” – Avertisment tranșant pentru guvern

Dana Garbovan ar putea fi noul Ministru al Justitiei

Dana Garbovan ar putea fi noul Ministru al Justitiei

Cei din PSD îl solicită pe Mihai Fifor ca și ministru plin la Interne. Acesta este în momentul de față interimar la Ministerul Afacerilor Interne și are toate șansele să păstreze portofoliul.

Citește și: Traian Băsescu propune legalizarea prostituției. Care sunt argumentele fostului președinte

Despre Dana Gârbovan știm că s-a remarcat prin susținerea demersurilor PSD și ALDE de modificare a legilor justiției. Aceasta a fost extrem de vehementă cu privire la demiterea Laurei Codruța Kovesi din funcția de procuror șef al DNA. Astăzi se desfășoară Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat, cel în cadrul căruia vor lua decizii importante despre ce se va întâmpla cu guvernarea de acum încolo.

Loading...
SCANDAL la Kanal D! Totul a fost filmat
SCANDAL la Kanal D! Totul a fost filmat
Sursa: Huff.ro
Comentarii