Apare o nouă poliție în România. Anunțul făcut de Marcel Vela

05.06.2020
Apare o nouă poliție în România. Anunțul făcut de Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela are planuri mari. Acesta a anunțat înființarea unei noi poliții în România. Decizia lui survine după evenimentele care au avut loc în țară în ultimele luni.

Mai exact, Marcel Vela are o latură mai sensibilă și este un iubitor de animale care își dorește protecția acestora. De altfel, ministrul susține că are și pantru câini.

Joi, Marcel Vela a mai anunțat că MAI a luat în grijă un cățel aruncat la gunoi.

Se pare că animaluțul abandonat a fost botezat Max și este deja mascota de la Interne.

Gestul făcut de ministrul de interne vine după ce la începutul acestei săptămâni un copil a ucis un câine cu o sapă și a pus filmarea pe internet.

Se înființează Poliția Animalelor

Totodată, Marcel Vela a anunțat înființarea Poliției Animalelor, un proiect care a fost promovat încă din luna ianuarie, dar din cauza pandemiei acesta a fost oprit.

„Noi trebuie să protejăm viața animalelor.

În proiectul pe care l-am promovat în luna ianuarie și pe care l-am oprit din cauza pandemiei, aveam în plan înființarea poliției animalelor în cadrul poliției de ordine publică.

Transmit un mesaj către cei care au apucături de acestea către animale, ministrul de Interne îi atenționează să respecte viața”, a declarat Vela.

Comentarii
 • costig stela spune:

  Si cine ii plateste pe asa zisi politisti de animale.

  • costica muresan spune:

   ce minstru de rahat a a auzit de politia animalelor si face el cacat praf dute ba la balamuc ciumat galben vom face vom avea dar nu stie nimeni cand jegosiiilor hu

 • Ykul spune:

  Îi băgăm și la pensi speciale?

 • Mihaela spune:

  Apreciez initiativa,va rog sa specificati numarul de apel de urgenta,unde poate suna animalutul cand este rapit.

 • Gigi spune:

  Este fr.bine.Pe cînd o politie seroasa pentru a pazi padurile(Care au mai ramas)

 • victor spune:

  Daaaa.. tara va fi formata doar din militieni!
  Imaginativa ca va veni un altul care nu ii place gunoiul si infiinteaza Politia Gunoaielor si tot asa Politia pomilor/ parcarilor si dreaqu stie ce alte politii ! ASTA ESTE CAND ESTI INCOMPETENT !!!

 • ioana paraschiv spune:

  Lăudabil gest de a înființa o Politie a animalelor.Si mult curaj din partea Domnului Ministru. Sincere felicitări.
  Dar, sa nu uitam ca nu toți romanii vor agrea aceasta inițiativa, asa ca aveți in vedere prevederi serioase si pentru..oameni.

 • anubis spune:

  cat de sarit trebuie sa fi …incercam sa fim unicati in toate…..bai tampit de ministru hadeti sa facem si poduri pentru furnici,scari pentru papagali,sa stergem la fund ramele,sa le indreptam vedere la animale….de cand a murit regretatul numai animaie in societatea …bestii si tampiti in toate colturile tarii…zeii vostrii de abime si parameci….

 • anubis spune:

  cat de sarit trebuie sa fi …incercam sa fim unicati intoate…..bai tampit de ministru hadeti sa face si poduri pentru furnici,scari pentru papagali,sa stergem la fund ramele,sa le indreptam vedere la animale….de cand a murit regretatul numai animalii in societatea asta de animale superioare…bestii si tampiti in toate colturile tarii…zeii vostrii de abime si parameci….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *