Connect with us
Avocatul Gheorghe Piperea face declarații șocante: "Rudele celor decedați sunt ofertate cu 3.000 de lei să declare infecția cu Covid-19"

Justitie

Avocatul Gheorghe Piperea face declarații șocante: „Rudele celor decedați sunt ofertate cu 3.000 de lei să declare infecția cu noul virus”

Avocatul Gheorghe Piperea face acuzații grave în cadrul unei postări pe Facebook. Acesta a afirmat anterior că pandemia cu noul virus se învârte în jurul banilor. Acum șochează declarând că rudele celor decedați sunt mituite să declare cauza morții noul virus. Află mai multe despre declarația sa care șochează publicul larg.

Avocatul Gheorghe Piperea face declarații șocante: „Rudele celor decedați sunt ofertate cu 3.000 de lei să declare infecția cu noul virus”

Avocatul Gheorghe Piperea a declarat că 90% dintre persoanele care au fost înregistrate drept decedate din cauza noului virus aveau de fapt alte boli fatale. Mai mult, trei sferturi dintre cei care au murit aveau peste 60 ani.

Acesta informează că un deces din cauze „obișnuite” se oferă un ajutor de înmormântare de 2.500 lei. Pentru un deces din cauza noului virus, statul acordă 8.000 lei. Este anormal ca medicilor din prima linie să li se promită sporuri de 500 euro care încă nu au fost acordate.

Mai mult menționează că medicii nu vor primi nimic deoarece Ministerul Sănătății nu a declarat epidemie la nivel național, plata fiind astfel neconstituțională. Acesta mai menționează că avem un sistem sanitar într-o stare deplorabilă îngreunat de internarea pacienților asimptomatici.

Un extras din postarea pe Facebook a avocatului este următorul:

„Nu pot sa confirm adevarul acestui zvon, dar : sunt foarte multe persoane care mi-au spus, fie prin viu grai, fie prin comentarii pe aceasta pagina sau prin mesaj privat, ca rudele celor decedati sunt „ofertate” de diversi indivizi cu caracter de hiena cu niste banuti (de regula, e vorba de 3000 de lei – pare ca asta e pretul de mercurial) pentru a declara ca decesul a fost in legatura cu noul virus.

Nu stiu cati bani primesc spitalele pentru fiecare caz de infectare/deces cu noul virus, caci nu ni se spune, dar putem banui ca se primesc, selectiv, mai multi bani decat in perioadele normale. Toate ar fi bune si furmoase daca acesti bani suplimentari s-ar duce in dotari, renovari (serioase, care sa elimine infectiile nozocomiale de care, btw, o sa se tot moara in Romania, si nimeni nu se va panica cerand inchiderea economiei si a societatii) si salarii motivante pentru cadrele medicale, dar vedeti bine ca acesti bani suplimentari se arunca pe himere, in gaurile negre ale buzunarelor invartitilor politici si ale profitorilor de pe urma „razboiului”.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Justitie

To Top