Connect with us
Călărețul din Iași care a impresionat toată țara, are probleme cu legea

Justitie

Călărețul din Iași care a impresionat toată țara, are probleme cu legea

Tânărul din Iași care a devenit cunoscut după ce a mers călare la maternitate să-și vadă soția și nou-născutul, pare că s-a schimbat. Călărețul nu a mai fost văzut acasă de trei săptămâni. Mai mult, el este anchetat de polițiști. Nimeni nu știe ce se întâmplă cu el.

Călărețul din Iași care a impresionat toată țara, are probleme cu legea

Călărețul din Iași care a impresionat o țară întreagă după ce și-a pus masca de protecție și s-a urcat pe cal cu destinația Maternitatea Cuza Vodă, este anchetat de polițiști după ce a condus un autoturism fără să aibă permis. Bărbatul nu a mai fost pe acasă de trei săptămâni.

În luna martie a acestui an, Sergiu Ion Ciobotariu a fost surprins de polițiștii ieșeni în timp ce mergea călare prin oraș. În plină stare de urgență, tânărul care avea mască de protecție, dar și declarație pe proprie răspundere, le-a spus oamenilor legii că merge la maternitate. Soția îi născuse și el, neavând bani de un taxi, s-a urcat pe cal și a plecat să-și vadă nou-născutul.

Povestea lui a impresionat foarte mulți oameni care s-au mobilizat și l-au ajutat să-și cumpere o casă în Miroslava.

Anchetat de polițiști

Vecinii spun că acum, la locuința din Miroslava nu mai stă nimeni, dar și că Sergiu nu mai este aceeași persoană pe care a îndrăgit-o toată țara. Oare l-au schimbat banii? Conform BZI, tânărul este anchetat de polițiști după ce s-a urcat la volanul unui VW Golf, fără să dețină permis de conducere.

„Polițiștii ieșeni au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

1 Comment

1 Comment

  1. Dan T

    2020-08-04T12:02:40+03:00 at 12:02

    Ceea ce dovedeste ca o fapta meritorie-calatoria la maternitate in conditii grele-nu garanteaza o comportare responsabila in viata curenta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Justitie

To Top