Connect with us
Peste 2.800 cazuri de copii dispăruți în țară în 2019. Doar 17 figurează pe site-ul Poliției

Știri

Peste 2.800 cazuri de copii dispăruți în țară în 2019. Doar 17 figurează pe site-ul Poliției

Peste 2.800 de cazuri de minori dispăruți au fost sesizate în prima parte a anului 2019, precizează Poliția Română. Pe site-ul Poliției figurează însă 17 cazuri de copii dispăruți, întrucât doar atâtea au acordul familiei privind mediatizarea.

În 2019, în România, au fost sesizate 2.824 de cazuri de minori dispăruți, fiind soluționate 2.954 de astfel de cazuri. Cifrele prezentate, subliniază reprezentanții Poliției Române, reprezintă numărul disparițiilor, nu al dispăruților, deoarece o persoană poate fi semnalată dispărută de mai multe ori într-un interval de timp.

„Astfel, după clarificarea situației, dacă se revine cu o nouă sesizare, aceasta va fi înregistrată ca o nouă dispariție”, transmite Poliția Română.

La data de 1 august 2019, la nivel național, polițiștii efectuau cercetări pentru găsirea a 480 de cazuri de minori dispăruți.

Pe site-ul Poliției Române, la rubrica copii dispăruți figurează 17 cazuri, „pentru care familia sau aparținătorii și-au dat acordul cu privire la mediatizare”, potrivit sursei citate.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top