Connect with us
Previziuni karmice 20 - 26 iunie 2019. Vin răspunsuri pentru durerile sufletești ale mai multor zodii

Știri

Previziuni karmice 20 – 26 iunie 2019. Vin răspunsuri pentru durerile sufletești ale mai multor zodii

Previziuni karmice 20 – 26 iunie 2019. Multe zodii se confruntă cu o perioadă de neliniște sufletească. Nu știu de unde vin sentimentele de tristețe, iar săptămâna asta poate fi edificatoare. Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 – Horoscopul săptămânal aduce multe schimăbări pentru zodii

Previziuni karmice 20 – 26 iunie 2019

ZODIILE DE APĂ

N-ai să vezi drac mort și nici Rac mulțumit 100%. Racii vor fi și săptămâna asta împiedicați de tot felul de fleacuri. Cineva va reuși să le strice iar dispoziția. Karma se întoarce într-un mod neplăcut.

Scorpionii au nevoie de o proprie reevaluare. Vor conștientiza că toate planurile lor sunt bazate doar pe niște iluzii, pe niște mici victorii care nu țin o veșnicie.

Cu Soarele în casa sentimentelor din 22 iunie, Peștii vor începe o etapă de 30 de ani deloc prielnică spiritual. Vine vremea în care se vor confrunta cu partea dură a vieții.

ZODIILE DE AER

Gemenii descoperă cât de mult au greșit că și-au pus baza în persoane care azi se dovedesc neloiale. Vor fi nevoiți să regândească totul de la zero: de la viața personală la carieră.

Balanțele au planurile personale date peste cap de factori obiectivi. Vor lua decizii sub presiune. Va fi săptămâna revenirii cu picioarele pe pământ.

Vărsătorii trebuie să aibă tot timpul pe cineva în preajmă, o persoană mult mai echilibrată decât ei. Starea de nervozitate se va accentua pe la mijlocul săptămânii și riscă să clacheze.

ZODIILE DE FOC

Berbecii devin mai rigizi în relația de cuplu ceea ce nu e tocmai în regulă. Vor afla probabil câteva secrete ascunse despre viața partenerului sau chiar că au fost înșelați.

Factorii karmici operează în domeniul sănătății pentru Lei, deci atenție mare, dragi Lei, ce fel de alimente consumați în perioada asta!

Săgetătorii care se pregătesc să dea anumite tunuri în afaceri se vor poticni de… lege. Vor afla unde mai au de reparat pentru a pune mâna pe anumite sume financiare.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii care aveau în plan anumite deplasări în interes de serviciu trebuie să le amâne din timp. Vor afla că au fost păcăliți și că li s-a prezentat toate proiectele într-o manieră excesiv de optimistă.

Fecioarele vor comunica mai reticent, căci e o săptămână în care stau mai mult de vorbă cu ele însele. S-ar putea să găsească în sfârșit calea.

Capricornii trebuie să profite de evenimentele de la sfârșitul săptămânii. Dau de niște oportunități asemănătoare cu câștigul la loto.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top