Connect with us
Lidia Fecioru remediu puternic pentru tratarea ficatului

Știri

Lidia Fecioru remediu puternic pentru tratarea ficatului

Lidia Fecioru oferă sfaturi esențiale pentru persoanele care au diverse probleme de sănătate. Foarte mulți se confruntă cu diverse afecțiuni ale ficatului. Fumatul în mod excesiv, alcoolul și alimentația nesănătoasă își pot pune amprenta asupra celei mai mari glande din corp, responsabilă cu detoxifierea întregului organismul.

Atunci când există probleme ale ficatului, corpul reacționează și dă primele semne: îngălbenirea pielii și a unghiilor, abdomenul umflat, starea de greață, pierderea apetitului și retenția de fluide trebuie să te pună pe gânduri imediat.

Bioenergoterapeutul a prezentat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 un leac pentru cei care au probleme cu ficatul.

„Este un panaceu foarte bun pentru refacerea ficatului, chiar dacă este un început ușor de ciroză”, a subliniat Lidia Fecioru.

Un kilogram de ceapă se dă prin mașina de tocat, se amestecă cu 900 g de zahăr. Se lasă la întuneric o săptămână și jumătate, după care se amestecă și se pune într-o sită să se scurgă. Se iau 3-8 linguri de zeamă pe zi, în funcție de cât de gravă este situația.

De asemeena, se ia o ceapă şi se crestează în formă de cruce, până la jumătate. Ceapa se pune într-un vas, peste care se toarnă ceai, de orice fel. Conţinutul se bea pe parcursul unei zile, timp în care se mai poate adăuga ceai de câteva ori, după dorinţă. Este un remediu excelent pentru detoxifierea ficatului şi a colonului.

Cât despre pietrele la rinichi, Lidia Fecioru ştie o reţeta uşor de făcut pentru tratarea rinichilor în mod natural. Remediul naturist recomandat de Fecioru elimină toxinele din rinichi în numai câteva zile.

„Aveţi nevoie de 2 kilograme de ceapă şi 2 de zahăr. Se fierbe ceapă împreună cu zahărul, că o dulceaţă, până când ajunge la culoarea chihlimbarului. Se ia din această dulceaţă cu 30 de minute înainte de fiecare masă. În 4 zile se sfărâma pietrele şi vor fi eliminate pe cale naturală”, a mai declarat Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top