Connect with us

Stil

Află luna în care vei rămâne insărcinată

Află luna în care vei rămâne însărcinată.

Cercetarea, realizată în Statele Unite ale Americii, a demonstrat că din ce în ce mai multe femei ajung să rămână însărcinate în luna decembrie. Explicaţia este dată de temperaturile scăzute, fapt care îi face pe parteneri să petreacă mai mult timp unul în preajma celuilalt şi, datorită atmosferei relaxate, femeilor le cresc şansele de a rămâne gravide.

Conform aceluiaşi studiu, cuplurile preferă să întreţină relaţii intime atunci când temperaturile de afară nu sunt prea prietenoase. La popul opus, luna în care fac mult mai puţin sex şi, în consecinţă, în care femeile au cele mai mici şanse să rămână însărcinate a fost declarată luna august.

Un alt aspect care i-a făcut pe cercetători să ajungă la această concluzie a fost dat de vânzările la prezervative, care ajung să crească în mod considerabil cu o săptămână înainte de Crăciun, semn că această perioadă este într-adevar una cu o intensitate sexuală.

Datele publicate de către americani sunt valabile pentru cuplurile care nu s-au confruntat cu probleme de concepţie şi sunt relaţionate strict de sezon, nu şi de afecţiuni medicale propriu-zise.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top