Connect with us
Cadouri 1 și 8 martie pentru femei. Cele mai bune și mai ieftine idei de cadouri de Ziua Femeii și Mărțișor pentru doamne și domnișoarele.

Stil

CADOURI 1 și 8 MARTIE 2019. Idei de daruri pentru toate femeile

Cadouri 1 și 8 martie. Ziua de Mărțișor (1 martie) și Ziua Femeii (8 martie) bat la ușă, iar dacă nu ai găsit până acum un cadou pentru femeile dragi din viața ta, îți prezentăm câteva idei.

Mâine este 1 martie 2019 și toate femeile vor fi răsfățate în ziua de mărțișor. Iată câteva idei de cadouri.

Idei de cadou de 1 și 8 martie

Poți să îi cumperi prieteni, soției, iubitei sau mamei tale un parfum de damă la un preț accesibil. Achiziționează o apă de Toaletă Guess Seductive la un preț special la eMAG. Totodată, parfumul arăbesc de damă Ameerat Al Sharq este la un preț redus.

Vezi AICI oferta de parfumuri de la eMAG!

De asemenea, poți să îi oferi acum femeii speciale din viața ta bijuterii de 1 și 8 Martie! Spre exemplu, la eMAG ai cercei Argint 925 placați cu rodiu cu cristale Swarovski la un preț redus.

Ai de ales dintre o gamă foarte variată de bijuterii pe care să le faci cadou de Mărțisor sau de Ziua femeii. Poți să îi cumperi acum femeii iubite o brățară, o pereche de cercei, inele, cercei, bijuterii din aur sau argint, precum și cu cristale Swarovski, diamante sau pietre prețioase la un preț deosebit.

Vezi AICI cele mai bune și mai ieftine oferte la bijuterii de damă pe eMAG!

De asemenea, dacă vrei să o surprinzi cu un accesoriu vestimentar cu ocazia zilei de 1 Martie sau 8 martie, ai ocazia să o faci acum! Pe eMAG găsești haine de damă pentru toate buzunarele. Poți să-i cumperi o eșarfă, o cămașă, o geacă de piele sau o pereche de blugi la prețuri ieftine.

Vezi AICI oferta la haine de femei pe eMAG!

Totodată, dacă mama/iubita/sora/soția/prietena ta este pasionată de citit, nu ar strica să-i oferi o carte în dar cu ocazia zilei de 8 martie. Oferta de cărți pe eMAG este una foarte variată. Ai de ales între romane de dragoste, cărți de bucate, cărți de poezii, de astrologie sau artă.

Idei de Cadouri 1 și 8 martie de la eMAG!

Verifică AICI oferta eMAG de cărți!

1 și 8 Martie sunt ocazia pefectă pentru un cadou din gama de beauty pentru femeia iubită. Cumpără la un preț special produse de machiaj și cosmetică, truse profesionale de make-up. ruj, ojă, pudre, fond de ten, rimel, eyeliner, corector, iluminator și multe altele.

Verifică AICI oferta eMAG de produse de cosmetică și îngrijire personală și AICI pe cea de produse de Machiaj

Nu în ultimul rând poți să îi faci cadou un obiect care să-i fie foarte util. Vorbim aici de plăci de păr, ondulatoare sau uscătoare de păr.

Acum, depinde de tine ce cadou vrei să-i femeii iubite de 1 și 8 martie. Mare atenție! Ofertele și produsele sunt în limita stocului disponibil!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top